dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Αιμένα το αγκιο βασίλι μου εφεραι αφτό κε απώ τι χαρά μου έγηνα έξη χρωνόν πάληγια να μην πώ ότη είμε χ......... Καλή χρονία σε όλους. Ανοίγω την μεγάλη κούτα,βγάζω το μικρό κουτακι, κοκ.... Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Tilemachos Athanasiadis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Φαινεται παραήσουνα καλο παιδάκι φέτος!!!!!!!!!!!!! Καλορίζικο το θηρίο... Θηρίο σε ποιότητα εννοώ..
dimpap Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Φαινεται παραήσουνα καλο παιδάκι φέτος!!!!!!!!!!!!! Νέ του ίπα κε τα κάλάντα Ευχαριστώ Τηλέμαχε και στα δικά σου Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Ο Άγιος Βασίλης πρέπει να σου έχει τρομερή αδυναμία ! Καλορίζικο το εργαλείο (με όλη την σημασία της λέξεως) !
alepohori Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημήτρη καλορίζικο! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Καλορίζικο το εργαλείο..... Κούκλα είναι ο Ιάπωνας...... Ταιριάζει γάντι στον καινούριο σου πυλώνα..... Ρε τον άγιο...... έστειλε καλά δώρα φέτος..... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
filiatra Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Καλορίζικο Δημήτρη.Αυτός είναι ο αδελφούλης ε?Καλή χρόνιά να έχουμε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2007 Η κορυφαία τριπλέτα στις 4 ίντσες!!! Καλορίζικο και καλό πρώτο φως
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Ελπύζω να έχεις pampers Τελικά ο μπάρμπα-μπίλης εχει γούστο!!!!!!!!! καλορίζικο το εργαλείο (και γα.....ω τα εργαλεία) Εύχομαι η καινούρια χρονιά να σου χαρίσει της καλήτερες στηγμές με το κομάτι αυτο!!!! Ο Ιάπωνας εχει ενα τρόπο να διαπρέπει σε πολούς τομείς!!!!!!! Καθαρούς ουρανούς
MPARLAS DHMHTRIOS Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 αυριο θα ερθω για προβα Σ.Ε.Α.Α (συλλογος ερασιτεχνικης αστρονομιας αργολιδας) http://astropanorama-panorama.blogspot.com/
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Μεγια το καινουργιο σου παιχνιδι μικρε Δημητρακη! Οταν θελεις να παιξεις και χρειαζεσαι παρεα μην με ξεχασεις! Ειμαι καλο παιδακι εγω, δεν μαλωνω με τα αλλα παιδακια και ειμαι και φρονιμος! Καλοριζικο το εργαλειο Δημητρη!Ευχομαι να τελειωσεις γρηγορα με την ολη κατασκευη και να εισαι ετοιμος για...!!! Καλη χρονια παιδια με υγεια πανω απο ολα! Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Αυτό δεν είναι takahashi tsa! Είναι.......tsa!!! ta ho hashi! Kαλολίζικο και καλά ταξίδια στον έναστλο ουλανό !
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2008 Παιντιά ευχαρηστό πολί για τα καλλά σας λώγια.Οποσδήποτε Θα μοιραστό το πρώτω φός μαζή σας.Με σιγκινήσατε σνιφ! Αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά φταιώ εγώ που ο μπατζνάκης της κουμπάρας τις τρίτης ξαδέρφης του αδερφού του κουνιάδου μου είναι από τη Λαπωνιά και έχει παντρευτεί την τρίτη ξαδέρφη της συνυφάδας του Takahashi Ε? Φταίω εγώ? Ας είχατε και 'σεις μεγάλο σόι. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Kefalas George Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2008 Παιντιά ευχαρηστό πολί για τα καλλά σας λώγια.Οποσδήποτε Θα μοιραστό το πρώτω φός μαζή σας.Με σιγκινήσατε σνιφ! Αλλά τι να κάνουμε ρε παιδιά φταιώ εγώ που ο μπατζνάκης της κουμπάρας τις τρίτης ξαδέρφης του αδερφού του κουνιάδου μου είναι από τη Λαπωνιά και έχει παντρευτεί την τρίτη ξαδέρφη της συνυφάδας του Takahashi Ε? Φταίω εγώ? Ας είχατε και 'σεις μεγάλο σόι. Αστα αυτα κ πες μας γρηγορα εντυπωσεις!!!!!!!!! Περιμενω να σχολασει ο ουρανος να συναντησω τα αστρα...
matman1975 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Καλη χρονιά από Θεσσαλονίκη Καλως ήρθες στη μεγάλη οικογένεια της Takahashi Εγώ εδώ και 2 χρόνια έχω το αδερφάκι του, το FS-102 και ακόμα δεν έχω καταλήξει... αν προκαλεί μεγαλύτερη χαρά να κοιτάς μέσα απ'αυτό ή να το κοιτάς αυτό το ίδιο!! Θοδωρής ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Θοδωρή ακόμη θυμάμαι όταν το βγάλαμε απο το κουτί του τότε στη Θεσσαλονίκη. Ωραίο εργαλείο!!! I guess some guys have all the luck.. Τάκης Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
matman1975 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12, 2008 Γεια σου φίλε, Τα νεώτερα είναι ότι σιγά σιγά θα του πάρω για παρέα και μια ΕΜ-11.Καιρός είναι να ανέβει σε μιά στήριξη αντάξιά του ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Ευχαριστώ παιδιά.Γιώργο μέχρι στιγμής θα παραμείνω σε αυτό που έγραψε ο Θοδωρής. Εγώ εδώ και 2 χρόνια έχω το αδερφάκι του, το FS-102 και ακόμα δεν έχω καταλήξει... αν προκαλεί μεγαλύτερη χαρά να κοιτάς μέσα απ'αυτό ή να το κοιτάς αυτό το ίδιο!! Δημήτρης. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Πολύ ωαραίο εργαλείο Δημήτρη... "Περιμένουμε" αποτελέσματα.... Άντε να δούμε πότε θα έρθει και από τα μέρη μας ένα ΑΡΟ έστω και κινέζικο, γιαλαντζί...... και όχι τριπλέτα..... Καλορίζικο και πάλι. Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Thanks Bill Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
matman1975 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14, 2008 Πολύ ωαραίο εργαλείο Δημήτρη... "Περιμένουμε" αποτελέσματα.... Άντε να δούμε πότε θα έρθει και από τα μέρη μας ένα ΑΡΟ έστω και κινέζικο, γιαλαντζί...... και όχι τριπλέτα..... Καλορίζικο και πάλι. Τα αποτελέσματα μάλλον τα ξέρετε παιδιά Απίστευτο κοντραστ, τρομερή οξύτητα, πλανητικές εικόνες που όταν έχειιδανικό seeing μοιάζουν με φωτογραφίες (δεν υπερβάλλω στο ελάχιστο ) και βέβαια ποιότητα κατασκευής μέχρι και την τελευταία βίδα.Το γεγονός ότι μετά την έλευση του FS-102 τα δύο Νευτώνειά μου 10", 12" τα έφαγε η σκόνη και τελικά πουλήθηκαν....κάτι λέει. Μόλις συνηθίσεις τα ΑΡΟ δεν γυρνάς πια σε κατοπτρικά ή Cassegrain...τόσο απλάΚατά τη γνώμη μου μαζί με τα Astro-physics τα Takahashi είναι τα κορυφαία τηλεσκόπια στον κοσμο ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
Χρήστος Παζαρένκας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 ΗΤΡΝΗΥΒ ΜΗΝ ΑΚΟΜΠΑΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΠΤΡΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1+1=1.
matman1975 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 ΗΤΡΝΗΥΒ ΜΗΝ ΑΚΟΜΠΑΤΕ ΦΑΚΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΓΡΑΤΣΟΥΝΙΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΟΠΤΡΙΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1+1=1. Χρήστο να μου επιτρέψεις να διαφωνήσω Η Baader πολύ πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο υγρό καθαρισμού οπτικών, που σε συνδυασμό με το ειδικό πανάκι(επίσης της Baader) που πηγαίνει πακέτο, κανουν Θαύματα!!Εφόσον τον καθαρισμό τον κάνει έμπειρο άτομο, τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και μπορώ να πω ότι έχω προσωπική εμπειρία. Πρόσφατα καθάρισα τον αντικειμενικό του FS-102 μου και ο φακός δείχνει σαν το τηλεσκόπιο μόλις να βγήκε απο τη γραμμή παραγωγής H Baader ισχυρίστηκε ότι της χρειάστηκαν 25 χρόνια για να παρασκευάσει αυτή τη χημική φόρμουλα!!Και μόνο το γεγονός ότι ο Roland Cristen (κατασκευαστής των διοπτρικών της Astro-physics) συνιστά ο ίδιος προσωπικά το συγκεκριμένο προϊόν, κατά δήλωσή του δε το χρησιμοποιεί όταν καθαρίζει τα δικά του τηλεσκόπια νομίζω ότι αρκεί για να διαλύσει οποιαδήποτε αμφιβολία ------------------------------------------------------------------------------------------Takahashi TOA-130SZeiss Abbe II ortho set + 2X Barlow
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Θοδωρή, γνωρίζεις αν κάνει για τον καθαρισμό του τζαμιού αστρονομικών ccd? Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
takis63 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2008 Η Baader πολύ πρόσφατα παρουσίασε ένα νέο υγρό καθαρισμού οπτικών, που σε συνδυασμό με το ειδικό πανάκι(επίσης της Baader) που πηγαίνει πακέτο, κανουν Θαύματα!! Θοδωρή για δώσε περισσότερες πληροφορίες. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα