ngc4565 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Απλά σταματήστε να έχετε αυτήν την απαίτηση απ την ΕΑΕ. Αν μπορούσε θα το έκανε πιστεύω. Παιδιά ο Παναγιώτης έχει δικαιο. Κάθε οργάνωση έχει τους κανονισμούς σχετικά με την πρόσβαση στα επαρχιακά βουνά. Μερικές φορές κατά τη διάρκεια της περιόδου διακοπών εμείς επίσης αντιμετωπίζουμε παρόμοιες καταστάσεις και προγραμματίζουμε εξόδους σε ιδιωτικές ιδιοκτησίες τον μελών μας. Tην στιγμή που τουλάχιστον 15 μέλη της ΕΑΕ πηγαίνουν στη Ρωσία για την ηλιακή έκλειψη - τα χέρια τους εδώ είναι δεμένα. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν οτι μπορούν. Εντάξει δεν χάθηκε ο κόσμος !! Φιλικά, Frank http://www.oaog.ca/ http://www.rascmontreal.org/ "Imagination is more important than Knowledge"
Κατερινα Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Παναγιώτη, συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λες αλλά διαφωνώ με το ρήμα "απαιτώ". Δεν απαιτούμε, ζητάμε αν μπορεί να μας διευκολύνει.Ως μέλη της έχουμε πρωτίστως την ηθική υποχρέωση να το ζητήσουμε από εκείνη και όχι να την παρακάμψουμε ακολουθώντας το δρόμο τής άδειας από το δασαρχείο.Όπως και να γίνει στο τέλος, το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε καλά έτσι κι αλλιώς
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 11, 2008 Παναγιώτη, συμφωνώ σχεδόν σε όλα όσα λες αλλά διαφωνώ με το ρήμα "απαιτώ". Δεν απαιτούμε, ζητάμε αν μπορεί να μας διευκολύνει.Εχεις δίκιο. Όπως και να γίνει στο τέλος, το σίγουρο είναι πως θα περάσουμε καλά έτσι κι αλλιώς Εδώ έχεις μεγαλύτερο δίκιο.Κρίμα που δε θα είμαι.Εχω συναυλία στις 2 Αυγούστου. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
draculas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2008 Πολύ σχετικό με το θέμα μας:αντιγράφω απο την "Καθημερινή": Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή Καρυές, βόρεια της Σπάρτης.Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 6 οχήματα με 17 πυροσβέστες. Οι Καρυές είναι ενα απο τα χωριά σχετικά κοντά στο καταφύγιο, ας ελπίσουμε να μην είναι κάτι σοβαρό..
Canopus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Παιδιά καλησπέρα! Μιας και πάντα κάτι μου τύχαινε όταν γινόταν συνάντηση στον Πάρνωνα-σχολή, στρατός, δουλειά- σκέφτομαι πολύ σοβαρά να ανεβώ εκεί στις 1-3 Αυγούστου φέτος-ενδεχομένως με 1-2 φιλαράκια από εμπ. Επειδή λοιπόν είμαι νέος, και βλέπω μια σχετική συζήτηση-διχογνωμία εδώ, θα ζητήσω τα φώτα σας. Απ' ότι κατάλαβα, χρειάζεται άδεια από το δασαρχείο για το γήπεδο- χρειάζεται άδεια και για να πάει κάποιος και να διανυκτερεύσει στο καταφύγιο κάποια βράδια; Στην περίπτωση αυτή τι κάνει, πάει δηλώνεται στην τοπική αστυνομία; Επιπλέον, με ποίους άλλους θα πρέπει να έρθει σε επαφή; Τελικά, το επόμενο πσκ θα γίνει η συνάντηση;-το ρωτάω γιατί δε βλέπω πολλή κινητικότητα τελευταία στο τοπικ αυτό. Ελπίζω να συναντηθούμε με το καλό εκεί σε 8 μέρες! ΥΓ-άσχετο: έχει κανένας να προτείνει κάποιο καλό μέρος για άστροπαρατήρηση στη Σίφνο; Σκόρπιες σκέψεις: http://ngc253.blogspot.com/travel... without movement...
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23, 2008 απλα το κακο ειναι πως θα ερθει πολυ κοσμος σε τοσο μικρο χωρο και τελικα αναρωτιεμαι αν αξιζει να κανω τοσο δρομο για να ειμαι στριμωγμενος. http://pegasusastro.com/
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24, 2008 Στην σελιδα της η ΕΑΕ αναφερει το παρακατω * [Εναλλακτικά, μπορεί να φροντίσει κανείς για διαμονή σε ξενώνα στον Άγιο Πέτρο ή την Καστάνιτσα.] Εχει κανεις κανενα τηλεφωνο για να ξερουμε να κανονισουμε; Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
Ευάγγελος Σιώζος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Καλησπέρα, Λοιπόν επειδή μάλλον ξεκαθαρίζουν σιγά σιγά τα πράγματα με την άδεια μου, και πιθανόν να μπορέσω να βρεθώ στον Πάρνωνα, να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου αν έχει οριστικοποιηθεί κάτι. Θα είναι αρκετά άτομα; Και με το καταφύγιο τι γίνεται τελικά; Με εκτίμηση, Βαγγέλης Σιώζος Ευάγγελος Σιώζος
vtsamis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2008 Αγαπητοί φίλοι,Σχετικά με την εξόρμηση για τα μέλη της ΕΑΕ στον Πάρνωνα, 1-2-3 Αυγούστου 2008: Κατ' αρχήν είναι ευχάριστο που αρκετοί φίλοι ερασιτέχνες,αρκετά συχνά, επιθυμούν να παραευρίσκονται ως φιλοξενούμενοι στις εξορμήσεις της Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης στον Πάρνωνα. Αυτήν τη φορά όμως, λόγω όμως της απουσίας αρκετών μελών της ΕΑΕ χάριν της έκλειψης,η εξόρμηση της ΕΑΕ στις 1-2-3 Αυγούστου στο χώρο εξόρμησης της ΕΑΕ στον Πάρνωνα,είναι εξόρμηση για τα μέλη της ΕΑΕ, δεν είναι ανοιχτό astroparty. Φίλοι,Η μεγάλη ανάπτυξη της ερασιτεχνικής αστρονομίας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια οφείλεται αφενός μεν στην ύπαρξη διαδικτυακών φόρουμ,κυρίως όμως οφείλεται στη συντονισμένη δράση και συνεργασία των συλλόγων ερασιτεχνικής αστρονομίας, με τη διοργάνωση επιτυχημένων πανελληνίων συνεδρίων, ημερίδων αστρονομίας, επισκέψεων σε σχολεία, εκδηλώσεων για το κοινό, κλπ. Οι σύλλογοι παράγουν εργο, και το έργο είναι ομαδική προσπάθεια, όχι ατομική. Έτσι μπορεί κάποιος να ευτυχέστερα να απολαμβάνει τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής του σε ένα σύλλογο,όπως είναι η παρουσία του στο χώρο εξόρμησης για παρατήρηση του συλλόγου του,ως απόροια της συμμετοχής του στα κοινά. Βαγγέλης ΤσάμηςΥπεύθυνος ΠαρατηρήσεωνΕλληνική Αστρονομική Ένωση https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."Πλάτων
ngc4565 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 .. η εξόρμηση της ΕΑΕ στις 1-2-3 Αυγούστου στο χώρο εξόρμησης της ΕΑΕ στον Πάρνωνα, είναι εξόρμηση για τα μέλη της ΕΑΕ, δεν είναι ανοιχτό astroparty .. [ Δεν πειράζει παιδιά, μπορη να σας συναντήσω την επόμενη φορά που θα είμαι στην Ελλάδα το 2010. Καλά να περάσετε!! Φιλικά, Frank http://www.oaog.ca/ http://www.rascmontreal.org/ "Imagination is more important than Knowledge"
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
filiatra Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 .γ Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Αρα δεν εχετε παρα να εγραφιτε στον ΣΥΛΛΟΓΟ!!!!!!! Καθαρούς ουρανούς
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Τι θα πει εκδήλωση μόνο για τα μέλη της ένωσης; Εφ΄ όσον ο χώρος είναι ανοιχτός και δεν κόβει κανείς εισιτήριο δεν νομίζω πως μπορεί να εμποδιστεί όποιος θέλει να μετάσχει. Δηλαδή αν θέλει κάποιος να πάει θα του απαγορευτεί η είσοδος στο χώρο παρατήρησης; Και με ποιό δικαίωμα;... Δημόσιος χώρος είναι. Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
babgia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Τι θα πει εκδήλωση μόνο για τα μέλη της ένωσης; Εφ΄ όσον ο χώρος είναι ανοιχτός και δεν κόβει κανείς εισιτήριο δεν νομίζω πως μπορεί να εμποδιστεί όποιος θέλει να μετάσχει. Δηλαδή αν θέλει κάποιος να πάει θα του απαγορευτεί η είσοδος στο χώρο παρατήρησης; Και με ποιό δικαίωμα;... Δημόσιος χώρος είναι. Γιώργο δεν έχεις δίκιο ούτε οι άλλοι.Ο χώρος δεν είναι μπάτε σκύλοι αλλάστε. Χρειάζεται άδεια για να χρησιμοποιηθεί, την οποία ζητά σύλλογος που έχει & την ευθύνη του χώρου.Πως θα ανοίξει το καταφύγιο από μόνο του; Από ότι ξέρω πάντος η ΕΑΕ δεν έχει αρνηθεί συμετοχή κανενός άσχετα αν είναι μέλος ή όχι, τώρα αν για την συγκεκριμένη ημαρομηνία υπάρχει πρόβλημα ας αναλάμβανε κάποιος να κάνει την διαδικασία με ευθύνη δική του , προλαβαίνει ακόμα.Εγώ πάντος ούτε μέλος της ΕΑΕ είμαι ούτε τίποτα, αλλά όποτε ζήτησα να παρεβρεθώ σε συνάντηση ποτέ δεν μου το αρνήθηκαν. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
giorgosgr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Πρώτον δεν χρειάζεται το καταφύγιο οι περισσότεροι σε σκηνές μένουν δεύτερον ενα κλειδί παίρνει η ένωση για το γήπεδο. Αν θές περνάς από δίπλα και μπαίνεις με τα πόδια. Σε ρωτάω αν πάει κάποιος και στήσει ένα τηλεσκόπιο τι θα του πουν απαγορεύεται; έχει μισθωθεί ο χώρος; Facebook Giorgos'' videoastronomy page https://www.facebook.com/videoastronomy/
Achilleas Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Θα συμφωνήσω με τον giorgosgr, είναι ανοιχτός χώρος, δημόσιος και όποιος θέλει μπορει να πάει, όποτε θέλει... Νομίζω οτι είναι πλήγμα για την εικόνα της ΕΑΕ, να μπαίνει στην νοοτροπία members only, ειδικά για events... Δηλαδή αν ένας περαστικός απορήσει με τον τι συμβαίνει και κατεβεί να δει και ενδιαφερθεί για το χόμπι, και ζητήσει να δεί μεσα απο κάποιο τηλεσκόπιο, τι θα του πείτε να πάει να γραφτεί στην ΕΑΕ, και να ξαναγυρίσει? Σκεφτόμουν σοβαρά να έρθω, αλλα με τέτοιες συνθήκες, όχι ευχαριστώ... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Dimitriskor Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26, 2008 Εν πολλοίς αγαπητέ Βαγγέλη και κατ’ επέκταση ΕΑΕ. Γιατί να υπάρχει αυτός ο περιορισμός - διαχωρισμός και να αποτρέπει ( μιας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να απαγορεύσει ) στα μη μέλη της ΕΑΕ να συμμετέχουν . Πιστεύω πως απεναντίας θα έπρεπε να επιδιώκει η ΕΑΕ την συμμετοχή μη μελών της σε οποιανδήποτε διοργάνωση κάνει, μιας και μία από τις βασικές ( ουσιαστικές και καταστατικές ) επιδιώξεις ενός συλλόγου είναι η διάδοση της Ενασχόλησης με την Ερασιτεχνική Αστρονομία. Ειδικά για την συγκεκριμένη διοργάνωση αν υπάρχει πρόβλημα με τον αριθμό των ατόμων που χρειάζονται θα μπορούσε η ΕΑΕ να ζητήσει την υποστήριξη της διοργάνωσης και από άλλους συλλόγους η και από άτομα που θα παραβρεθούν και θα επιθυμούσαν να συνεισφέρουν . Οι συναντήσεις του Πάρνωνα εκτός από βραδιές παρατήρησης είναι πλέων και ημέρες φιλικής συνεύρεσης ατόμων που αγαπάν την αστρονομία από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και δεν πιστεύω πως θα πρέπει να δημιουργούνται προβλήματα σε αυτήν την ευρεία συμμετοχή. Φιλικά Δημήτρης. “ Ο χώρος και ο χρόνος είναι έννοιες ενδογενώς δεμένες μεταξύ τους “ . ???
dimpap Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Αυτήν τη φορά όμως, λόγω όμως της απουσίας αρκετών μελών της ΕΑΕ χάριν της έκλειψης,η εξόρμηση της ΕΑΕ στις 1-2-3 Αυγούστου στο χώρο εξόρμησης της ΕΑΕ στον Πάρνωνα,είναι εξόρμηση για τα μέλη της ΕΑΕ, δεν είναι ανοιχτό astroparty. Δηλαδή αν κάποιος έρθει έχετε το δικαίωμα να τον διώξετε απο δημόσιο χώρο?Όσοι δεν είμαστε μέλη του συλλόγου σας, δεν μπορούμε 1-2-3 Αυγούστου να πάμε στον Πάρνωνα για παρατήρηση? Ήταν να μην ανέβω, αλλά τώρα λέω να ανέβω και να στήσω δίπλα από τον χώρο που νομίζετε ότι ανήκει στον σύλλογό σας. Οι συναντήσεις του Πάρνωνα εκτός από βραδιές παρατήρησης είναι πλέων και ημέρες φιλικής συνεύρεσης ατόμων που αγαπάν την αστρονομία από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και δεν πιστεύω πως θα πρέπει να δημιουργούνται προβλήματα σε αυτήν την ευρεία συμμετοχή. Φιλικά Δημήτρης. Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Aγαπητοι μου φιλοι!!!! ΜΗΝ παρεξηγηστε!!! Ας κανει και ο ΕΑΕ κατι μονος του στο καταφυγιο (μπις μπιζε) Ολο φυλοξενουμενους θα εχουμε;;;;;;;;;;;;;; Επησης ειναι και Ή ευκερια να γινετε συνδρομιτες του ΣΥΛΛΟΓΟΥ!!!!!! ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ!!!!!!!! οι υπολυποι που θα ειστε απο εξω Καθαρούς ουρανούς
babgia Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Πρώτον δεν χρειάζεται το καταφύγιο οι περισσότεροι σε σκηνές μένουν δεύτερον ενα κλειδί παίρνει η ένωση για το γήπεδο. Αν θές περνάς από δίπλα και μπαίνεις με τα πόδια. Σε ρωτάω αν πάει κάποιος και στήσει ένα τηλεσκόπιο τι θα του πουν απαγορεύεται; έχει μισθωθεί ο χώρος; Δεν έχω πάει ποτέ & δεν γνωρίζω.Αλλά αν ο χώρος είναι ελεύθερος για τον καθένα, λάθος το συζητάμε το θέμα.Το πρόβλημα είναι αν είναι ελενχόμενος & πάει κάποιος & δεν μπορεί να μπει. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
sevax Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Ο μόνος πού μπορεί να σε διώξη από τό γήπεδο είναι τό δασαρχείο Γιά ελεύθερη κατασκήνωση στά δάση, και διανυκτέρευση απαγορεύεται σέ όλη τήν Ελλάδα άν έλθουν οι πυροφύλακες, καί σας πούνε να φύγετε θά πρέπει να το κάνετε χωρίς αντίρηση. Γιά τήν χρήση τόυ καταφυγίου, καί στόν περιβάλον χώρο του, υπευθηνος Ο ΕΟΣ Σπάρτης καί ο φύλακας ρωτήστε αυτούς.Ολα τα άλλα είναι θέμα συναίνεσης ανανεσά μας, σου....μου.....του.... Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
ΙΑΝΟΣ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Παιδιά κανείς δεν απαγορεύει σε κανέναν να έρθει να παρατηρήσει στο βουνό. Τα πράγματα είναι απλά. Η ΕΑΕ λόγω μη προσέλευσης μεγάλου αριθμού μελών της δε θα κάνει χρήση του γηπέδου και οι δραστηριότητες της θα περιοριστούν γύρω από τον χώρο του καταφυγίου τις ημερομηνίες του οποίου έχει κλείσει και μισθώσει για να καλύψει τις ανάγκες της. Είναι δικαίωμα της ως σύλλογος να αποφασίσει τι θέλει να κάνει. Θα πρέπει όλοι να καταλάβουν πως η ΕΑΕ ΔΕΝ είναι υπεύθυνη για το αν θα ανοίξει ο χώρος του γηπέδου η όχι. Αυτό είναι ξεκάθαρο και έχει ειπωθεί πολλές φορές. Ο υπεύθυνος για τον χώρο αυτό είναι ο ΕΟΣ Σπάρτης που σε συνεννόηση με το δασαρχείο παραχωρούν το γήπεδο για διάφορες δραστηριότητες σε συλλόγους, ομάδες, προσκόπους κ.τ.λ. Ακριβώς για το λόγο αυτό ο χώρος είναι προστατευμένος με τις μπάρες στις εισόδους. Η χρήση του χώρου είναι ελεγχόμενη από τους αρμόδιους φορείς και όχι από την ΕΑΕ. Κακώς κατηγορείται η ΕΑΕ για την ιστορία με το γήπεδο. Η ΕΑΕ ποτέ δεν έχει διώξει κανέναν και ποτέ δεν έχει απαγορεύσει σε κανέναν τη συμμετοχή του στις δραστηριότητες της στα βουνά. Απλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή έχει αποφασίσει πως δε χρειάζεται το γήπεδο. Όποιος κρίνει ότι του είναι απαραίτητο το γήπεδο σαφώς και μπορεί να το χρησιμοποιήσει σε συνεννόηση με τους αρμόδιους και ανεξάρτητα από την ΕΑΕ.Η ΕΑΕ ουδέποτε απαγόρευσε στον οποιονδήποτε να εξορμήσει στο βουνό ανεξάρτητα, και ουδέποτε έφερε οποιαδήποτε αντίρρηση σε οτιδήποτε σχετικό. Αντίθετα η φιλοξενία, σε μη μέλη, σε δικές της δραστηριότητες είναι πασίγνωστη. Ιδιαίτερα στον Πάρνωνα… Θανάσης The stars that have most glory, have no rest.www.spartastronomy.gr
geonik Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Συγνώμη αλά δεν καταλαβαίνω ποι είναι το πρόβλημα και οι απορίες ορισμένων , ο Βαγγέλης τα ξεκαθάρισε μια χαρά τα πράγματα .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΕΑΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΝΟΣ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ASTROPARTY -ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ-.Όταν ένας σύλλογος οργανώνει μια εκδήλωση αναλαμβάνει και ευθύνες.. Αν για παράδειγμα συμβεί μια στραβή δεν θα τρέχουν τον ανεύθυνο που την προκάλεσε Αλά τον πρόεδρο και το ΔΣ του συλλόγου.Η ΕΑΕ δεν θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο χώρο του γηπέδου πάρτε το σαν δεδομένο.Έχει κλείσει το καταφύγιο μόνο για τα μέλη της και ο χώρος που θα στήσουμε τηλεσκόπια είναι μπροστά στο καταφύγιο ,ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος δεν χωράει πολλά τηλεσκόπια άντε περίπου 15 και από όσο ξέρω τα άτομα της ΕΑΕ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι ήδη πολλά για τον συγκεκριμένο χώρο.Το ερώτημα που τίθεται αν δικαιούται η ΕΑΕ να κάνει μια εκδήλωση μόνο για τα μέλη της νομίζω ότι είναι πασιφανές ότι μπορεί,στην αντίθετη περίπτωση ίσως δεν έχει νόημα να είμαστε μέλη της.Τώρα για το αν μπορεί κάποιος να διώξει ένα μη μέλος , αν επιμένει να παρευρεθεί και βέβαια όχι δεν τίθεται τέτοιο θέμα εγώ όπως το βλέπω απλά είναι θέμα αξιοπρέπειας. Εγώ σε καμιά περίπτωση δεν θα επιχειρούσα να παρευρεθώ κάπου αν ήξερα ότι δεν είμαι καλεσμένος. Αυτό είναι όλο.Στο ερώτημα αν αυτό είναι ηθικό για τους υπόλοιπους φίλους μη μέλη που θα ήθελαν να παρευρεθούν αλά αισθάνονται ότι μένουν απέξω,νομίζω ότι δεν στερεί κανείς τίποτα από κανένα η Ελλάδα είναι γεμάτη βουνά και ξέφωτα Και ο Πάρνωνας το ίδιο..Οργανωθείτε πάρτε το δασαρχείο τις τοπικές αρχές, τους συλλόγους πάρτε το κλειδί της μπάρας αν αυτό είναι δυνατό και μην περιμένετε κάποιος Άλος να το κάνει για εσάς.. Γιώργος Νικολιδάκης Γιώργος Νικολιδάκης Μέλος ΕΑΕ.We count the time scale and analyze the creation mechanisms, trying to catch in mind the invisible.http://geonik.homeip.nethttp://astronomia.org.gr
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27, 2008 Βρε παιδια γιατι το τραβαμε τοσο πολυ το θεμα!!!!!!!;;;;;;;; Τα πραγματα ειναι απλα και η λυση ευκολη!!!!! ανταποκριθιτε στο καλεσμα αυτου του topik !!!!!!! ελατε σε επαφη με την ΕΑΕ και γινετε μελη αυτης , ετσι ωστε να ειστε ευπροσδεκτοι και με αξειοπρεπια στις εγκλειστες αστρονομικες εκδηλωσεις αλλιος τι μας νιαζει;;;; κοψτε το λαιμο σας !!!!! Η ΕΑΕ δεν θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στο χώρο του γηπέδου πάρτε το σαν δεδομένο. Έχει κλείσει το καταφύγιο μόνο για τα μέλη της και ο χώρος που θα στήσουμε τηλεσκόπια είναι μπροστά στο καταφύγιο , ο χώρος είναι πολύ περιορισμένος δεν χωράει πολλά τηλεσκόπια άντε περίπου 15 και από όσο ξέρω τα άτομα της ΕΑΕ που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον είναι ήδη πολλά για τον συγκεκριμένο χώρο. ΑΠΟΡΙΑ:δηλαδη αν μαζευτιτε πολα μελη δεν θα ανοιχτιτε ; θα στριμοχτιτε σε ενα χωρο 10χ15 και θα κουτουλατε ο ενας πανω στη στηριξη του αλλου!!!!!! ειχα την εντυποση οτι οι ερασιτεχνες Αστρονομοι ειναι αλληλεγγυοι ως πρως τους συναδελφους. Το ερώτημα που τίθεται αν δικαιούται η ΕΑΕ να κάνει μια εκδήλωση μόνο για τα μέλη της νομίζω ότι είναι πασιφανές ότι μπορεί, Καμια αντιρρηση!!!!! ΑΛΛΑ η ενυμερωση των μελων σε αυτη την περιπτοση καλο θα ηταν να γινοταν μεσα απο την ΕΑΕ και το ΔΣ με προσωπικες προσλλησεις και οχι απο δημοσιο Forum οπου διαβαζουν καθημερινα δεκαδες φιλοι της αστρονομιας κανοντας τους να αισθανοντε ανεπιθυμητοι και αντημετοπιζοντας τους κατα καποιο τροπο ρατσιστικα!!! Για ποια αξειοπρεπια μηλαμε!!!! Παντα φιλικα και συναδελφικα!!!!! Καθαρους ουρανους και καλες παρατηρησεις Καθαρούς ουρανούς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα