dimpap Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Χρόνια πολλά στους/στις εορτάζοντες/εορτάζουσες..... και σε αυτούς που παντρεύονται αύριο το είπα ρε, το είπα, το είπα κάνε μήνυση τώρα Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Σ ευχαριστώ πολύ φίλε.Τ άλλα θα τα πούμε στο δικαστήριο. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 μαλων καταλαβα για ποιον χτυπα η κουδουνα το ειχαι δημοσιευσει πλαγιος τις προαλες!!!!! χρονια πολλα λοιπων στους/στις εορταζοντες /εορταζουσες . για τις μεμονομενες στηγμες χαρας ευχομαι ολοψυχα βιον ανθοσπαρτο και καλους απογονους Καθαρούς ουρανούς
Altinakis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 15, 2008 Χρονια πολλα στις Μαριες, τις Δεσποινες και του Παναγιωτιδες!!! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Ιωάννης Γογωνάς Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Χρονια πολλά εύχομαι σε όλους !Filiatra άντε και καλούς απογόνους !!!!!! << Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >> Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας ) << Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>
filiatra Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
elena Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Και εγω με τη σειρα μου να σου ευχηθω καλους απογονους και βιος ανθοσπαρτος ...ΑΣΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΝΗΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤA... Walt Whitman
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Παναγιώτη χρόνια σου πολλά και η ώρα η καλή. Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
takis63 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Να ευχαριστήσω κι εγώ όλους τους φίλους για τις ευχές τους. Να είστε όλοι σας καλά με υγεία κι ευτυχία στη ζωή σας. Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο ! Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας... http://www.spartastronomy.gr
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 16, 2008 Παναγιώτηδες εκατόχρονοι αν και λίγο καθυστερημένα, να ζείτε ευτυχισμένα με τις οικογένειες σας! Παναγιώτη (Φιλιατρά) με το καλό και τα πιτσιρίκια που θα ακολουθούν τον μπαμπά τους στις εξορμήσεις! Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2008 ... η ώρα ήταν καλή και περάσαμε πολύ καλά... Συγχαρητήρια Παναγιώτη, καλή αρχή και... καλό σας ταξίδι Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και από εμένα. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17, 2008 Παναγιώτη, να ζήσετε!Χρόνια πολλά και στους λοιπούς Παναγιώτηδες, μερικοί απ' τους οποίους έχουν εξαφανιστεί (βλ. Quendi, Καζασίδης).
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.Μετά από 20 μέρες απουσίας να μαι πάλι.Μου λείψατε μπρε. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
ΣΤΕΛΙΟΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3, 2008 Ποσες φορες την πατησα με αυτην την μυγα στο μονιτορ !!!!Και οι δικες μου ευχες μαζι με των υπολοιπων... "ΠΕΡΙ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΥΔΑΙΔΑΛΟΣ ΑΣΤΡΩΝ ΕΙΛΕΙΤΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΕΝΑΩ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑΣΙ ΔΕΙΝΟΙΣ"Ορφικα κειμενα.[/b]
filiatra Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4, 2008 Και οι δικες μου ευχες μαζι με των υπολοιπων... Σ ευχαριστώ Στέλιο. Ποσες φορες την πατησα με αυτην την μυγα στο μονιτορ !!!! Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα