raxxla Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Τι ακριβώς απεικονίζει το avatar σας;Συνήθως δεν δίνουμε σημασία αλλά είμαι σίγουρος πως για τον καθένα έχει ένα ιδιαίτερο νόημα..Στο δικό μου μπορείτε να δείτε τη φάτσα μου κατά τη διάρκεια μιας πάλαι χειμερινής ανάβασης στη Μεγάλη Ζήρια και στην οποία φορώ τα αγαπημένα μου rayban τα οποία έχασα σε μια άλλη ανάβαση!... Τελικά αυτή η ανάβαση δεν ολοκληρώθηκε από την τολμηρή διμελή ομάδα λόγω πυκνής ομίχλης.. Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17, 2009 Το δικό μου νομίζω δείχνει ξεκάθαρα την λατρεία που έχω στον Arthur C. Clarke... Είναι το πόστερ του 2001... Βέβαια όπως έχω δηλώσει, για εμένα η καλύτερή του στιγμή ήταν η τετραλογία Rama... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
alepohori Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Με το δικό μου θέλω να δείξω την ανάγκη για διάδοση της αστρονομίας στο ευρύ κοινό. Αν και κατά το καλοκαίρι, λέω να το "μαυρίσω" λίγο! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
sheliak Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 εμένα μου αρέσει το μποξ ...
B.D. Foxmoor Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Εμένα τον τραγουδιστή των Active Member, τον B.D.Foxmoor εν δράσει Άγγελος Μακρής www.aggelosmakris.comwww.facebook.com/aggelosmakrisnightscapeswww.instagram.com/aggelos_makris
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Γεια σου ρε ηλια με τα περιεργα Post σου.Που τα σκεφτεσαι ηθελα να ηξερα μαλλον θα φταιει η συννεφια Το δικο μου απεικονιζει την αιματηρη προσπαθεια μου να στεγασω τον εξοπλισμο και την τρελα μου. http://pegasusastro.com/
babgia Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Ένα χόμπυ ακόμα που από νέος είχα μεγάλη τρέλα.Απλά σκάκι. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
tasco Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Εμένα δείχνει το τηλεσκόπιο μου.εβαλα αυτην την φωτο γιατι μου αρεσει πολυ το τηλεσκοπιο μου!!!
MARIA ARGYRIOU Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Εγώ έχω το σήμα της NASA.. Το διάλεξα διότι έχει πολύ μεγάλη αξία για μένα σαν οργανισμός και πήγα σε μια από τις εγκαταστάσεις της για εκπαίδευση και μου δίδαξε πολλά! Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιπτώσεις.. Τα συναισθήματα έχουν τον πρωτο λόγο!! Το σύμπαν δεν είναι μια μηχανή.Είναι μια ατέρμονη μετουσίωση του ορατού σε αόρατο,του κενού σε πλήρες, του αδύνατου σε δυνατό και τανάπαλιν. Μάνος Δανέζης, Στράτος Θεοδοσίου
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 χαχα ωραιο θεμα!! οχι και τοσο αστρονομικο αλλα μιας και ειμαστε εδω μια παρεα ειναι ομορφο να ξερεις καποια πραγματα για τον αλλον.... Εμενα το avatar μου δειχνει μια απο τις πιο καλες αλλα ταυτοχρονα και η πιο τυχερη φωτογραφια που εχω βγαλει!! (η μόνη φωτογραφια μου οπου εχει δημοσιευθει σε εφημεριδα)- Βλαχερενα (Ποντικονησι) - Σεληνη - Διας - Ανταρες και....Μηχανακι!!! Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Μιχάλης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 το δικο απεικονιζει ενα το ονειρο που εχω για να φτιαξω και εγω ενα παρατηρητηριο με το ονομα ''Zeus Observatory'' καλα ειναι και τα ονειρα,μας βοηθανε να ελπιζουμε stargazeshots.com
gmav Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 το δικό μου το χρησιμοποιώ σχεδόν σε όλα τα φόρουμ που συμμετέχω... είμαι εγώ.... αυτοπροσώπως Jeanneau Sun Odyssey 45' "ELPIDA"
lunar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Και εγω την φατσα μου εχω, μολις μπηκα στο σπιτι γυριζοντας απο Αμστερνταμ και ειμαι αξυριστος και αυπνος αλλα εξτασιασμενος με την πολη και τον τροπο ζωης. Φιλικα Δημητρης Orion Optics OMC 140 GP2 Goto Canon EOS 40D
terring Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Εμένα δείχνει τον C-3PO από τον Πόλεμο τον Άστρων. Ήθελα να βάλω μια άλλη εικόνα αλλά δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του μεγέθους του εικονιδίου, οπότε έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα αυτή που έχω τώρα. "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
ammonite Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Αμμωνίτης. Απολιθωμένο κεφαλόποδο ηλικίας 240.000.000 ετών, με φόντο το διάστημα...(!). Βρέθηκε στην περιοχή της Επιδαύρου. Πριν με κερδίσει η ερασιτεχνική αστρονομία είχα συστηματική ενασχόληση με την παλαιοντολογία. Να και ένα σχετικό site: http://www.greekpaleo.net/paleo.htm
krisgym Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Εγω παντοs σιγουρα δεν ειμαι. Φιλικα Χρηστοs.
raxxla Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Παιδιά είναι καταπληκτικό τι κρύβουν τα avatars τελικά!Να πω την αλήθεια, είναι το δεύτερο που χρησιμοποιώ, το πρώτο με απεικόνιζε ντυμένο Elwood Blues σ'ενα μασκέ που με τον (νυν) κουμπάρο μου παριστάναμε τους Blues Brothers...! Συνεχίστε, έχουμε πολλά να μάθουμε! Ηλίας ΝταγιόγλουΜια φωτογραφία = 10^3 λέξεις = 10^6 σκέψεις
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Εμένα είναι ... 3 σε 1!!! Δείχνει εμένα, την Γη και το ταπεινό μου Meade LX200 8"! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Bi2L Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Εμένα είναι ... 3 σε 1!!! Δείχνει εμένα, την Γη και το ταπεινό μου Meade LX200 8"! Γιωργο...sorry...αλλα εγω δεν βλεπω τιποτα!! Μαλλον 3 σε κανενα Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
arcadian Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Εμενα ειναι ο σκυλος μου! Τον ειχα βρει παρατημενο μεσα στα χιονια 30 ημερων και μου εφτασε 17 χρονων! Φιλικα, Νικος
quendi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Για όσους δεν το αναγνωριζουν το δικό μου είναι το έμβλημα της United Federation of Planets από τη πασίγνωστη σειρά Star Trek, της πολιτικης ένωσης-ομοσπονδίας 150 πλανητών και άλλων τόσων εξωγήινων φυλών όπου μέλος είναι και η Γη του 24ου αιώνα..Καμμένος trekkie, το ξέρω, αλλά μακάρι το μέλλον της ανθρωπότητας να είναι κάπως έτσι με διαστρικά ταξίδια, ειρήνη, αξίες, στηριγμένη στην επιστήμη και τη λογική όπως οραματίστηκε ο δημιουργός της σειράς.. Φιλικά,Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Αντώνιος Χαϊκάλης Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Το δικό μου δείχνει τα πιο λαμπρά αστέρια του ουρανού μου !!! Η γυναίκα και τα παιδιά μου !!! Antonio Pateras
m 51 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Το δικό μου, είναι η εικόνα ενός γαλαξία της Μεγάλης Άρκτου, του NGC 3938. Ασχέτως του ονόματος m 51 που έχω εδώ. Γενικότερα, η διαφορά μεταξύ ονόματος και εικόνας, αποσκοπεί στο να γίνει κατανοητή η ''τρέλα'' που έχω για τους σπειροειδείς γαλαξίες - τόσο τους απλούς σπειροειδείς, όσο και τους ραβδωτούς (η μεγάάάάλη μου τρέλα!! ) και γενικότερα είναι αυτό που με τραβάει στην αστρονομία. Αυτές τις λίγες φορές που κατορθώνω να κάνω παρατηρήσεις (λίγες επειδή έχω το τηλεσκόπιο στο εξοχικό στην Πάρο), δεν υπάρχει περίπτωση να τελειώσω, αν δεν δω το λιγότερο 3-4 γαλαξίες. Γιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Εμένα ο γνωστός Μ31, ο οποίος δηλώνει την αγάπη μου για τους γαλαξίες γενικότερα. Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
Altinakis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19, 2009 Bi2L, σοβαρα, δεν φαίνεται?? Ειναι GIF Anim αλλα θα επρεπε να το βλέπεις γιατι εγω το βλεπω κανονικα... Οι υπολοιποι το βλεπετε κανονικα ή τσαμπα εχασα τον καιρο μου με το να το φτιαξω? Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα