Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

O χειμώνας φέτος έκανε δυναμική παρουσία με πολλά σύννεφα και βροχές αφήνοντας μας χωρίς παρατήρηση.

Έτσι και εγώ βρήκα τον χρόνο να κατασκευάσω το προσωπικό μου site σχετικό με την ερασιτεχνική αστρονομία.

Στόχος του είναι μια ανάδειξη του χώρου της ερασιτεχνικής αστρονομίας και η συγκέντρωση και παρουσίαση των προσωπικών μου Αστροφωτογραφιών.

Ελπίζω να σας φανεί ενδιαφέρον.

Φαρμακόπουλος Αντώνης :cheesy:

http://www.astrofarma.gr

Δημοσιεύτηκε

ώπα ώπα... Μας μπερδεύεις:

Ερωτώ:

O χειμώνας φέτος έκανε δυναμική παρουσία με πολλά σύννεφα και βροχές αφήνοντας μας χωρίς παρατήρηση και επομένως

βρήκες τον χρόνο να κατασκευάσεις το προσωπικό σου site σχετικό με την ερασιτεχνική αστρονομία,

Ή

βρήκες τον χρόνο να κατασκευάσεις το προσωπικό σου site σχετικό με την ερασιτεχνική αστρονομία και επομένως ο χειμώνας φέτος έκανε δυναμική παρουσία με πολλά σύννεφα και βροχές αφήνοντας μας χωρίς παρατήρηση

;;;;;;;;;;;

Για ποιους μας πέρασεις κύριε Mauna;;;

Καλορίζικα όλα ρε φίλε!!!!!!!!!!

=D> =D> =D>

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Καλοριζικο το νεο Site!!

Και αρκετα καλο!! Ιδη βλεπω πατησαμε τα 1000 ατομα και συνεχιζουμε!!

Καλη συνεχεια λοιπον :D Ελπιζω οτι καλυτερο :cheesy:

ΥΣ

Δημητρη...μαλλον κατι ενδιαμεσο :lol:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε
O χειμώνας φέτος έκανε δυναμική παρουσία με πολλά σύννεφα και βροχές αφήνοντας μας χωρίς παρατήρηση.

Έτσι και εγώ βρήκα τον χρόνο να κατασκευάσω το προσωπικό μου site σχετικό με την ερασιτεχνική αστρονομία.

Στόχος του είναι μια ανάδειξη του χώρου της ερασιτεχνικής αστρονομίας και η συγκέντρωση και παρουσίαση των προσωπικών μου Αστροφωτογραφιών.

Μπραβο πολυ καλο και ενδιαφερον site

:cheesy: :cheesy: =D> =D> =D> =D>

Δημοσιεύτηκε
ώπα ώπα... Μας μπερδεύεις:

Ερωτώ:

O χειμώνας φέτος έκανε δυναμική παρουσία με πολλά σύννεφα και βροχές αφήνοντας μας χωρίς παρατήρηση και επομένως

βρήκες τον χρόνο να κατασκευάσεις το προσωπικό σου site σχετικό με την ερασιτεχνική αστρονομία,

Ή

βρήκες τον χρόνο να κατασκευάσεις το προσωπικό σου site σχετικό με την ερασιτεχνική αστρονομία και επομένως ο χειμώνας φέτος έκανε δυναμική παρουσία με πολλά σύννεφα και βροχές αφήνοντας μας χωρίς παρατήρηση

;;;;;;;;;;;

Για ποιους μας πέρασεις κύριε Mauna;;;

Καλορίζικα όλα ρε φίλε!!!!!!!!!!

=D> =D> =D>

έγραψες... :mrgreen:

Ωραία δουλειά, μπράβο!!! Και πολύ πετυχημένο το όνομα της σελίδας..

Δημοσιεύτηκε
Μπράβο Αντώνη και για το ωραίο site και για το μεράκι σου! Καλή συνέχεια!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Μπράβο Αντώνη. Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου. Μια παρατήρηση μόνο. Προσπάθησε να μειώσεις κάπως τα thumbnails των φωτογραφιών ώστε να είναι ποιο καλό το scrolling. Κατά τα άλλα είναι πολύ ωραίο το interface αλλά και η δομή. =D> =D> =D>
Δημοσιεύτηκε

Μπράβο ρε Αντώνη!!! =D> =D>

Τό'πες και τό'κανες.

Άντε και καλή συνέχεια.

Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο !

Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...

http://www.spartastronomy.gr

Δημοσιεύτηκε

Αγαπητοί φίλοι ,

σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια για το site.

Θα προσπαθήσω να το αναβαθμίζω συνέχεια.

Δυστηχώς ο καιρός δεν έχει επιτρέψει να ολοκληρωθούν οι εργασίες για το παρατηρητήριο. Σήμερα που κολούσα τις βάσεις για τα ράουλα όλη μέρα έβρεχε.Πάντος είναι σε καλό δρόμο.

Δημοσιεύτηκε
Αντώνη, συγχαρητήρια. Πάρα πολύ καλό site, όμορφο, δομημένο και .... περιμένουμε το παρατηρητήριο. Αλήθεια που το φτιάχνεις;

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic.

Arthur C. Clarke

http://vip-digital-imaging.blogspot.com

Δημοσιεύτηκε

το Astrofarma πως σου ηρθε???

Δημοσιεύτηκε
Αντώνη, συγχαρητήρια. Πάρα πολύ καλό site, όμορφο, δομημένο και .... περιμένουμε το παρατηρητήριο. Αλήθεια που το φτιάχνεις;

To Παρατηρητήριο το κατασκευάζω στο εξοχικό μου στην Κερατέα.

Δημοσιεύτηκε

το Astrofarma πως σου ηρθε???

Νόμιζα ότι το είχατε καταλάβει "Astro-Farmakopoulos"

αλήθεια! το μυαλό μου γιατι πήγε κατευθείαν στον Οργουελ και στη "Φαρμα των ζωων"?

ΥΓ ξερω οτι εισαι συντακτης και σε άλλη σελιδα και χρηζει ερεύνης αν ο Αστικος κωδικας το επιτρέπει.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης