ΚΑΒΑΛΙΕΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 Εκεινο που σου χρειαζεται για να περασει ευκολοτερα ο καιρος ειναι ενα τηλεσκοπιο τσεπης,εχω ενα ενα στην πρωτη αδεια θα σου το δωσω,ξερεις ποσο ευκολα θα περναει το νουμερο 12-2 στη σκοπια θα παρακαλας να σε βαζουν συνεχεια.Αντε καλη δυναμη και θα περασει γρηγορα ο καιρος.Αποστολης. My Page:http://tinyurl.com/ukastroorhttp://arcadia.us.to/~sv1uk
Efstathios Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 Θέμη, άκυρον, Θέμη προοσοοχή! starrynights.blog
Karellen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28, 2009 10 Νοέμβρη Τρίπολη; ΚΑΡΑΜΠΑ... Πολύ κρύο.... Ελααα..έλααα..Μην ακούω υπερβολές!(Παραμονές Χριστουγέννων βάρεσα σκοπιά -14 βαθμούς).Μπρρρρ... Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
Dimitris M. Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 Θεμη καλη θητεια κι απο εμενα!! Αυτο που θα πω ειναι πως οταν εισαι τυπικος και σωστος απεναντι σε ολους και ολα, κανείς και τιποτα δεν μπορει να σε "αγγιξει"!Αυτο βεβαια δεν ισχυει μονο για τη στρατιωτικη θητεια, αλλα και μετεπειτα στον εργασιακο σου χωρο και στους υπολοιπους τομεις..Κατα τα αλλα οι 9 μηνες της στρατιωτικης θητειας θεωρω πως ειναι μικρο χρονικο διαστημα πλεον, αλλα και οι συνθηκες στα στρατοπεδα ειναι σαφως βελτιωμενες σε συγκριση με το παρελθον παντα. Να θυμασαι κατι σημαντικο:Η θητεια σου θα αποκτησει νοημα κατα κυριο λογο αν βρεθεις με τα καταλληλα ατομα.Αν εισαι τυχερος και συμβει αυτο, τοτε θα καταλαβεις τι πραγματικα σημαινει η λεξη "φιλια"! Καλη θητεια και παλι λοιπον και μην ανησυχεις καθολου.. ο καιρος θα περασει χωρις να το καταλαβεις!!! “Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is to not stop questioning.” ― Albert Einstein
Estarian Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 10 Νοέμβρη Τρίπολη; ΚΑΡΑΜΠΑ... Πολύ κρύο.... Ελααα..έλααα..Μην ακούω υπερβολές!(Παραμονές Χριστουγέννων βάρεσα σκοπιά -14 βαθμούς).Μπρρρρ... Αν θυμάμαι καλά, παραμονή Πρωτοχρονιάς στον Άραξο που έκανα το 11:30-2:30 είχε πάει μόνο -6 (αλλά με 85-90% υγρασία και cavok από πάνω..Κάμπος και θάλασσα δίπλα. Κακός συνδυασμός για το κρύο) . Τα πόδια στην αρβύλα είχαν γίνει γρανίτα. Αν εξαιρέσεις το χώσιμο που είχα φάει τότε (οι "ντόπιοι" εντελώς τυχαία είχαν εξαφανιστεί εκείνες τις μέρες ) ήταν μία από τις καλύτερες πρωτοχρονιές που έκανα ποτέ.. Μόνο και μόνο ο ουρανός εκείνο το βράδυ ήταν ένα χάρμα..Δυστυχώς όσον αφορά κοινωνικές επαφές στο στρατό, ενίοτε είναι δύσκολο,ειδικά αν οι περισσότεροι τριγύρω απαντούν στο "καλημέρα" με "ουγκ" . Τι να πεις με έναν άνθρωπο που δε "στοχεύει" στην τουαλέτα μόνο και μόνο για να "πήξει" αυτόν που θα πάει να τα καθαρίσει; communication breakdown που λέγαν και οι Zeppelin .. Αυτό δε σημαίνει ότι αποκλείονται τα κολλητηλίκια, απλά εξαρτάται από τη μονάδα και τους τριγύρω. Εγώ τότε στην 116 έκανα παρέα κυρίως με κάτι αξιωματικούς στον πύργο ελέγχου που ήταν μετεωρολόγοι οι άνθρωποι και είχαμε αρκετά να πούμε..Μετά στη μετάθεση που ήμουν ΕΜΥ, ήμασταν όλοι μαθηματικοί και φυσικοί οπότε συννενοούμασταν πολύυυ πιο εύκολα. Απο κει έκανα και παρέες που κρατάνε και θα κρατήσουν. Είναι ωραία φάση ο στρατός έτσι όπως έχει γίνει. Το βασικότερο ήταν ότι για ένα χρόνο δεν είχα καμία έννοια στο ξεράδι μου. Ούτε proposals για την Ε.Ε, ούτε paper ούτε κώδικες ούτε τίποτα.. Βέβαια έπαιζε τρελλή αϋπνία, ειδικά στον Άραξο (με λιώσαν στο ξενύχτι εκεί πέρα) αλλά χαλάλι.. Ξαναπήγαινα άλλη μια φορά άνετα. Κουράγιο δεν είναι τίποτα, και προπάντων ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΛΕΥΤΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΦΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ Skywatcher 10 / ΝΕQ6
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 οταν εισαι τυπικος και σωστος απεναντι σε ολους και ολα, κανείς και τιποτα δεν μπορει να σε "αγγιξει"!Αυτό που λες δεν ισχύει στο στρατό. Αν είσαι έτσι όπως λες τότε τρως χώσιμο. "Ας βάλουμε αυτόν που δεν παραπονιέται". Αν πάλι είσαι λουφαδόρος τρως χώσιμο από τους ίδιους τους φαντάρους. Το καλύτερο για μένα είναι να περνάς όσο γίνεται απαρατήρητος και να κρατάς χαμηλό προφίλ. Να μην ξεχωρίζεις από το μπουλούκι. Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
Karellen Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 29, 2009 Είναι ωραία φάση ο στρατός έτσι όπως έχει γίνει. Το βασικότερο ήταν ότι για ένα χρόνο δεν είχα καμία έννοια στο ξεράδι μου. Ούτε proposals για την Ε.Ε, ούτε paper ούτε κώδικες ούτε τίποτα..Φίλε Estarian ακριβώς όπως τα λες.Εκανα 117Ανδραβίδα 23 μήνες συνολικά.Αν μου λέγανε αύριο το πρωί να είσαι εκεί, θα 'φευγα από απόψε. Φιλικά Νίκος Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης
m 51 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2009 Προσωπικά, λέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ που ήμουνα ΕΛΔΥΚ. Ηταν η απόλυτη πίκρα, χτύπησα μια φορά 19 ώρες σκοπιά στην πύλη και δε ξερω και γω πόσα 7ωρα και 8ωρα έκανα ακόμα στους 10 μήνες που ήμουνα εκεί, γιατί μας ''ξεχνάγανε''. Ακόμα μετανιώνω που ζήτησα να πάω ΕΛΔΥΚ (από τα 540 άτομα του 11ου Συντάγματος πεζικού στην Τρίπολη, μόνο 41 άτομα κριθήκαμε κατάλληλοι για ΕΛΔΥΚ), παρά ότι έχω κλείσει δυόμιση χρονάκια πολίτης. Εκεί, το πιο πολύ χώσιμο το τρώγανε οι βαθμοφόροι, και φυσικά δε μπορούσα να αποτελέσω εξαίρεση στον κανόνα. Ο ύπνος, κυριολεκτικά απειροελάχιστος, και ανά πάσα στιγμή σήμαινε συναγερμός για να πάρουμε ο κάθε ομαδάρχης την ομάδα του και να πηγαίνουμε για εκπαίδευση. Ναρκοπόλεμοι, καθοδήγηση αρμάτων, και άλλα..... Οι προσωπικές μου ευθύνες, τεράστιες για την ασφάλεια της ομάδας μου. Απίστευτα ψυχοφθόρο. Ακόμα σκέφτομαι πόσο μεγάλο λάθος ήτανε να πάω Κύπρο. Δε με ένοιαζε που μας πληρώνανε, απλά ήθελα να περάσω ΝΟΡΜΑΛ θητεία.Ο απλός στρατιώτης έπαιρνε 180 κυπριακέ λίρες και οι βαθμόφόροι 220 (πολύ δυστυχώς ήμουν ο μόνος λοχίας στο λόχο μου, και οι άλλοι δύο ομαδάρχες ήτανε δεκανείς). Εκεί δεν είχες καθόλου χρόνο να κοιτάξεις το νυχτερινό ουρανό πάνω από 2-3 λεπτά. Έφοδοι και περίπολα έρχονταν ασταμάτητα, άντε κάνε αναγνώριση, με το που τελειώνει η σκοπιά (αν δε σε ''ξεχνάγανε'') σε άλλαζε άλλος από άλλο λόχο, και άντε ετοιμάσου, βρες τους άλλους ομαδάρχες, πάρε την ομάδα, έλεγξέ τους, βγάλ'τους, δώσε αναφορά στον υπολοχαγό, και στο καπάκι εκπαίδευση. Όταν πήγαμε δε σκηνάκια, κάτσαμε 12 μέρες σε ένα εντελώς σεληνιακό τοπίο, όπου την ημέρα έλιωνες σα το βούτυρο στον ήλιο και το βράδυ ήθελες τρεις κουβέρτες. Εκεί, άντε να κοιμήθηκα για κανενα 5ωρο 4-5 μέρες. Πόσοι δε την παλέψανε και ζητήσανε επαναπατρισμό...... τους δικαιολογώ απόλυτα που βγήκανε άοπλοι για να επαναπατριστούνε. Μας πήγαινε μία έξω τέσσερις μέσα. Πάλι καλά που ήτανε έτσι!!!!Όταν ήμασταν εξοδούχοι και πηγαίναμε σε καμιά καφετέρια, τρώγαμε πόρτα από παντού. Μας σνομπάρουν του κερατά γενικότερα οι Κύπριοι. Αφου θυμάμαι που πήγαμε σε μια καφετερια, και μας λένε ''ελάτε σε μια ώρα που πιθανόν θα υπάρχει θέση''. ''Καλά, λέμε, πάμε αλλού''. Ένας φίλος μου από κει που τους ήξερε τι είναι γενικότερα και πώς αντιμετωπίζουν τους ''Ελλαδίτες'', λέει ''Μ..¨..ς, πάμε μια τσάρκα παρακάτω και ξαναγυρνάμε να δούμε τι θα μας πούνε''. Περνάει η ώρα, πάμε πάλι εκεί, και ακούμε ''Δεν εχει θέσεις, είναι ολες πιασμένες''. Και για να το τεστάρουμε, πήγαμε αλλού, ήπιαμε τους καφέδες μας, και ξαναπεράσαμε μετά από καμια ώρα απ'έξω, και δεν ήτανε ΚΑΝΕΝΑΣ πελάτης στην καφετερια. Μας τα έλεγε αυτός ο φίλος, αλλά δε τον πιστεύαμε..... μέχρι εκείνη την ώρα. Παρά το ότι ΚΑΠΟΤΕ, με τις ΔΙΚΕΣ μας στρατιωτικές δυνάμεις, της ΕΛΔΥΚ, απώθησαν τον οχτρό. Και αυτό είναι το ευχαριστώ τους στον Έλληνα φαντάρο. Ούτε ένας καφές στα γρήγορα. Άσε που γενικά ο Έλληνας ξεχωρίζει στην Κύπρο, και είναι σα τη μύγα μες στο γάλα, από κάθε άποψη.Συμβουλή: Αν σε ρωτήσουν φίλε Θέμη αν θες να πας Κύπρο, απάντησέ τους ''ΜΑΚΡΙΑ!!!!!''. Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 φιλε m51 στην κυπρο σε πιο ταγμα ησουν στο 1ο; το λεω γιατι εγω ημουν 2ο ταγμα και μετα στο συνταγμα (2003-2004) και παρολο που ημουν βαθμοφορος το μεγαλυτερο χωσιμο το ετρωγε το 1ο ταγμα και απο το 2ο ταγμα ο 3ος λοχος. στο συνταγμα δε τρωγαμε τρελο χωσιμο απο αποψη υπηρεσιας μονο 4-5 μεσα μια εξω. εγω παντως περσα μια χαρα και σε κανενα καφε ή αλλο μαγαζι δεν μας σνομπαραν (αχ αυτο το οκτανα...) ισως τα πραγματα να αλλαξαν μετα απο μενα. το αν θα αρνηθει να παει στην κυπρο καποιος θα πρεπει να εχει σοβαρο λογο και να μπορει να το αποδειξει, αλλιως θα παει θελει δε θελει το παλικαρι Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Φίλε kookoo, ήμουνα στο Δεύτερο Μηχανοκίνητο Τάγμα Πεζικού, στην Αθαλάσσα, 8 χιλιόμετρα έξω από τη Λευκωσία.Θητεία έκανα 9 Μαΐου 2006 - 9 Μαΐου 2007. Ένα μήνα κέντρο (11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη), 9 μήνες Κύπρο (έκανα λάθος που είπα 10 πριν), και το τελευταίο δίμηνο το υπηρετείς πλησίον του τόπου διαμονής σου. Σημειωτέον, στην Κύπρο οι άδειες είναι 10 μέρες ανά δίμηνο. Εν προκειμένω, το τελευταίο δίμηνο της θητείας μου το υπηρέτησα στη Σ.ΕΘ.Α (Σχολή Εθνικής Άμυνας), όπου στην αρχή ήτανε Σ.ΕΘ.Α-ψα (σ'έθαψα) στις υπηρεσίες, αλλά μετά πέρασα ζωή και κλώσσα, ως Αλφαμίτης στην πύλη.Την εκπαίδευση στα ΛΥΒ, την περάσαμε στο Πρώτο τάγμα. Όλοι οι ΛΥΒίτες, όλοι οι υποψήφιοι Υπάξ από όλες τις μονάδες ΕΛΔΥΚ πάνε Πρώτο. Γιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Ξέχασα, φίλε kookoo. Ήμουνα στο ΛΔ (Λόχο Διοικήσεως) και μαζί με το ΛΥΤ τρώγαμε το περισσότερο χώσιμο. Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2009 Και όμως. Πλέον δεν είσαι υποχρεωμένος να πας Κύπρο, αν δε το επιθυμείς. Επιλέγεσαι μεν, αλλά σε ρωτάνε αν θέλεις να είσαι με αυτούς που θα πάνε, ή όχι. Μπορεί πχ, να σε στείλουν Γκασμαδία (ΛΗΜΝΟΣ -Λάθος Ήταν Μάνα μου Να Ορκιστώ Στρατιώτης), ή πχ στη Γκατζολία (Έβρος). Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
mitsos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 (11ο Σύνταγμα Πεζικού στην Τρίπολη) Εκει θα μπω εγω την αλλη Τριτη...παλευεται???
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Φίλε Μήτσο, είναι ψιλοτρελοκομείο. Δε θέλω να σε αποθαρρύνω, αλλά είναι η απόλυτη αλήθεια. Το 11ο γενικά είναι ψιλοκατράμι.Κάθεσαι συνολικά 40 μερες εκεί. Στις 18 μέρες, ορκίζεσαι, παίρνεις Παρασκευοσαββατοκύριακο, και επιστρέφεις για το υπόλοιπο. Στη σκοπιά θα γίνεις γρανίτα από το κρύο, αυτό δε στο κρύβω. Εγώ ήμουνα εκεί 9 Μαΐου 2006 με 9 Μαΐου 2007. ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ 800 ΣΤΗ ΣΚΟΠΙΑ, έρχονται σε εντελώς ανύποπτους χρόνους και μπορεί να σου τη σκάσουν από όπου μπορείς να φανταστείς, για να σε βγάλουν την επομένη το πρωί αναφερόμενο. Η καλύτερη σκοπιά που μπορούν να σε βάλουν, είναι τα πυρομαχικά, γιατί εκεί έχεις τρομερά ευρύ πεδίο, και δεν πρόκειται να σου τη φέρουν, αν δεν έχεις πιάσει κουβέντα με τον άλλο στρατιώτη που θα είσαι μαζί. Είναι διπλοσκοπιές (σκοπιά 2 ατόμων). Τις τελευταίες 10 μέρες ο πρώτος λόχος είχε συνενωθεί με τον 5ο, όταν μας είχανε φέρει ειδικοδυναμίτη υπολοχαγό και μας τάραξε κυριολεκτικά. Ελπίζω να πας στον πρώτο λόχο, όπου πιθανόν να έχει ακόμα τους ίδιους ανωτέρους. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ 3ο λόχο (εύχομαι να εισαι τυχερος σε αυτό). Αν είσαι στον πρώτο, θα έχεις ανθυπολοχαγό - πρέπει να έχει γίνει υπολοχαγός τώρα - τον Γουρδουβέλη (είχα μάθει ότι γύρισε από τη Μυτιλήνη που τον είχανε στείλει) έχει πολλή φάση ο τύπος. Και αν τον ακούς, όλα πάνε καλά. Ξεκινάει την πλάκα και την τελειώνει αυτός. Αυστηρός, αλλά καλός. Αν υπάρχει αυτός στον 1ο λόχο, πιθανότατα θα έχεις και το Βακάρο, που πρέπει να είναι λοχαγός τώρα. Σε αυτόν, ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ. Είναι πονηρός σα διάολος, και χώνει ασύστολα. Θα το διαπιστώσεις και στη φάτσα του. Να προσέχεις επίσης το Συνταγματάρχη τον Παπαδέα. Ίσως, ψαρωτικά, να σας πούνε ''όποιος περάσει μπροστά από το διοικητήριο, θα φάει 20φ''. Εννοείται ότι δεν περνάς, δια παν ενδεχόμενο. Εκεί που θα σου ευχηθώ πραγματικά καλό κουράγιο, είναι η αγγαρεία στα μαγειρία, αλλά και ο καθαρισμός στην πύλη του στρατοπέδου, από το εκκλησάκι που έχει μέσα μέχρι και την πύλη. Φρόντισε να δεθείς γρήγορα με τους άλλους στρατιώτες, και ότι και αν σου λένε, η κλασσική μέθοδος είναι να κάνεις το βλάκα - κατάλαβες πώς το λέω -.Διοικητής σου θα είναι ο Χαβατζόπουλος, ο οποίος έχει υπάρξει και διοικητής στην ΕΛΔΥΚ παλιότερα (και από ότι είχαμε μάθει τότε, τους είχε χορέψει κανονικά τους ΕΛΔΥΚάριους.Συμβουλές: 1) Πάρε πάνω κρεβάτι, γιατί το κάτω θα στο ξεστρώνουν 2) Όσο γίνεται μακριά από το κάπνισμα. Ο Χαβατζόπουλος σαλτάρει αν δει τσιγάρο (Σε αυτό του δίνω δικιο, γιατί και εγώ είμαι φανατικός αντικαπνιστής). 3) Προσοχή μη σου σουφρώνουν το κ..όχαρτο!!!!Όσον αφορά τους ρόλους ''φύλακα'', θα κάνεις και Σκατοφύλακας για τις τουαλέτες και ΚΨΜφύλακας. Αυτά τα δύο τελευταία, είναι ειδικότητες που τις εχει μόνο το 11ο.Γενικά, να είσαι προσεχτικός εκεί, όσο περισσόερο μπορείς, αυτή είναι η συμβουλή μου, γιατί το ταγμα είναι μαύρο. Γιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Σε γενικές γραμμές, αν φερθείς καλά, θα σε δούνε με κάπως καλύτερο μάτι. Θα βρεις και καλούς στρατιώτες.Η συμβουλή λοιπόν του Παλαίουρα, είναι:ΔΕΣ'ΤΑ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ. ΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΛΑ. Γιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Μήπως να βάζαμε και φωτογραφίες του στρατοπέδου και τα βιογραφικά αυτών που το διοικούν;; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Αν εννοείς ότι παραήμουν παραστατικός φίλε Δημήτρη (Αλεποχώρι), ναι, όντως ήμουν και έχεις δίκιο με τον τρόπο που σχολίασες. Αλλά προτιμώ να γίνομαι κουραστικός με τις λεπτομέρειες και να μεταφέρω την εικόνα του στρατοπέδου στο μέλλοντα νεοσύλλεκτο, παρά να αισθανθώ εγώ ο ίδιος άσχημα ότι δεν τον ενημέρωσα, τη στιγμή που ζήτησε την άποψή μου καθώς εγώ τα έζησα. Γιατί αυτός, νιώθει το ίδιο άγχος που ένιωθα και γω πριν μπω μέσα. Καλύτερα λοιπόν να ''φωτογραφίσω'', παρά να του πω - εμμέσως πλην σαφώς - ''Πήγαινε και θα δεις''. Όταν μου ζητάνε την άποψή μου - που εν προκειμένω είναι ΒΙΩΜΑ και όχι απλώς άποψη -, θα είμαι όσο αναλυτικός θέλω και κρίνω εγώ. Και με ονόματα και με όλα. Όταν μας ρωτάνε για κάτι, λέμε τα πάντα τη στιγμή που τα ζήσαμε. Τουλάχιστον αυτός είναι ο τρόπος που θέλω εγώ να απαντήσω στο φίλο που με ρώτησε. Για να ξέρει πού πάει και τι θα φάει.Αναγνωρίζω το δίκιο σου, και να με συγχωρείς για τη λογοδιάρροια. Γιάννης Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
zantespear Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Kαλοί πολίτες όσοι μπουν. Σπύρος
alepohori Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Γιάννη, καταλαβαίνω ότι θες να βοηθήσεις τον φίλο μας και μπράβο σου! Αλλά τόσες λεπτομερείς περιγραφές για ένα στρατόπεδο και δημοσιοποίηση ακόμα και ονομάτων στελεχών του, νομίζω ότι δε χρειάζονται. Η πρόθεσή σου είναι καλή, αλλά νομίζω ότι ένα προσωπικό μήνυμα θα ήταν καταλληλότερο. Καλή θητεία σε όλους και θετική σκέψη για όλα! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
christopherPAPA Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 επίσης m 51 ενδέχεται ορισμένοι εδω μέσα να είναι απο εκεί που εσύ αποκαλέις γκασμαδία και γκατζολία . Για πρόσεχε λίγο τις εκφράσεις σου . MASTERED by desire impulsive By a mighty inward urging I am ready now for singing Ready to begin the chanting
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2009 Εάν κάποιοι από δω είναι από Λήμνο ή Έβρο, ζητώ δημοσίως συγγνώμη. Απλά έβαλα αυτές τις ονομασίες επειδή το κλίμα έγινε κάπως στρατιωτικο και επειδή στο στρατό έτσι ονομάζουν οι στρατιώτες θητείας παραδοσιακά τις περιοχές αυτές. Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 φιλε m51 επειδη ησουν ΑΜιτης γι'αυτο ετρωγες τετοιο χωσιμο (μαλλον θα επρεπε να ειχες παρουσιαστει το 2003, θα περναγες πολυ καλα) . ολοι οι ΑΜιτες τρωνε τρελο χωσιμο δεν το ηξερες :D:D. τα ΛΥΒ στην κυπρο απο το 2004 περνανε απο το 1ο ταγμα. οταν ημουν εγω στο 2ο ταγμα, 1ο λοχο, με δοικα του στρατοπεδου τον χαβατζοπουλο, μιλαμε για τρελη εκπαιδευση οταν παρουσιαστικα, τα ΛΥΒ του 2ου ταγματος τα καναμε στο δικο μας ταγμα αλλα ηταν βαρβατα και μαχιμα. οσο για την αδεια την πρωτη 10ημερη αδεια την πηρα στους 3 μηνες θητεια εκει αλλα μεσα σε 3 ωρες ημουν σπιτι μου οσο για την τελικη μεταθεση ημουν αθηνα στο γουδι για μια μολις εβδομαδα πριν απολυθω, βλεπεις ημουν απο τους τελευταιους που επαναπατριστικαν. επειδη το θεμα ειναι να ευχηθουμε στον θεμη να περασει καλα, καλο θα ηταν να μην δωσουμε αλλη εκταση στο θεμα φιλε ΕΛΔΥΚαριε γιατι και για μενα μια περιοδος εκει με πονεσε λιγο απο το χωσιμο αλλα γενικα περασα καλα εκει. κατα την αποψη ομως ολοι καποια στιγμη στον στρατο φαγαμε μια περιοδο τρελο χωσιμο και ριχναμε του κοσμου τα καντηλια α και κατι τελευαταιο.... να σου παρω ενα κρανακι; Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
m 51 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Φίλε kookoo, στην Αθήνα ήμουνα ΑΜίτης μόνο. Στη σχολή Εθνικής Άμυνας.Στην Κύπρο ήμουνα Τεχνικός Αποθηκάριος Γραφέας.Λοιπόν, ας τα αφήσουμε τώρα και μην ενθυμούμαστε άλλες καταστάσεις και χώσιμο που φάγαμε. Θέμη καλή θητεία, υπομονή, ΥΠΑΚΟΗ στους ανωτέρους, και στραβά μάτια στους σκάρτους στρατιώτες. Αυτές τις συμβουλές πρέπει να ακολουθήσεις, και θα τη βγάλεις καλά. Στο σύμπαν τίποτα δεν υπάρχει τυχαία, και τίποτα από ό,τι υπάρχει δεν είναι τυχαία μοναδικό
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Καλά πάμε για Off Topic του κερατά!!!!!!!!!!Επίσης να πώ ότι :ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΗΤΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΑΑ!Και για του λόγου το αληθές:136 ΕΣΟ ή Ε 1978 ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ, ε ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ Δημήτρης
sevax Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3, 2009 Καλά πάμε για Off Topic του κερατά!!!!!!!!!!Επίσης να πώ ότι :ΑΝΤΕ ΡΕ ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΠΟΥ ΚΆΝΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΘΗΤΕΙΑ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΑΑ!Και για του λόγου το αληθές:136 ΕΣΟ ή Ε 1978 ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ, ε ΣΤΡΑΒΑΔΙΑ Αντε με γαργαλησατε μιλαει ο παππους Μητσος 77 ΕΣΟ σκετο, αμ, πως. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 20.docΗΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ ΤΟΤΕ.... Δημήτρης Γκιώνης.Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα