Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντήσεις 321
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Καλλία, με τα δέματα σανό σε γκρο-πλαν, υπαινίσσεσαι κάτι; :-k :-k :-k

.

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Ό,τι θέλει ο καθένας βλέπει τελικά!

Εγώ το σανό δεν το πρόσεξα, απεναντίας μου τράβηξε την προσοχή η ακέφαλη γυναίκα!

Δεν θέλω καν να φανταστώ τι σας έκανε και την αποκεφαλίσατε! :P

Ο χώρος φαίνεται θαυμάσιος πάντως. Δενδράκια για να στήσουμε σκηνούλες, κούνιες για μικρά και μεγάλα παιδιά... :D

θα ήθελα να ρωτήσω μόνο με το νερό τι γίνεται κι αν θα υπάρχουν τουαλέτες, για να ξέρουμε να κάνουμε τα κουμάντα μας.

Δημοσιεύτηκε
Τουαλέτες υπάρχουν άφθονες, όπως και νερό. Επίσης υπάρχει και ρεύμα σε πολλά σημεία, μόνο που χρειάζονται προεκτάσεις. Τα σανό είναι μάλλον από το αντάμωμα των ιππικών ομίλων το οποίο θα γίνει και φέτος τον Ιούνιο. Μετά θα γίνει το αντάμωμα των Κουπατσαραίων (Βλάχοι) στην κατασκήνωση και στις 29 Ιουλίου θα γίνει το αντάμωμα των αστρονόμων. =D>

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε
Τουαλέτες υπάρχουν άφθονες, όπως και νερό. Επίσης υπάρχει και ρεύμα σε πολλά σημεία, μόνο που χρειάζονται προεκτάσεις. Τα σανό είναι μάλλον από το αντάμωμα των ιππικών ομίλων το οποίο θα γίνει και φέτος τον Ιούνιο. Μετά θα γίνει το αντάμωμα των Κουπατσαραίων (Βλάχοι) στην κατασκήνωση και στις 29 Ιουλίου θα γίνει το αντάμωμα των αστρονόμων. =D>
Όντως, ο χώρος είναι πολύ όμορφος. Καλή επιτυχία!

Υγ. Απάντηση για την ακέφαλη γυναίκα δεν είδα, ή μήπως να έλεγα ακέφαλη αστρονόμα.. Χμμ, έτσι εξηγείται..

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Η ακέφαλη γυναίκα προέκυψε απο το κολάζ 20 φωτογραφιών....χε χε. Θα γίνει σχεδιάγραμμα για την χωροθέτηση όλων των δραστηριοτήτων και θα εκτεθεί στο site.Οσο για το ρεύμα φανταστείτε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και δύο κεντρικές παροχές στο ένα τρίτο και στα δυο τρίτα του μήκους του.Ρεύμα επίσης θα υπάρχει και σε ένα αλλό γήπεδο μπάσκετ δίπλα.Τά φώτα και φυσικά θα είναι κλειστά το βράδυ.Τουαλέτες υπάρχουν σε δύο κτήρια ώς επίσης και ντούζ.Τα workshops θα γίνουν και έξωτερικά αλλά και εσωτερικά σε μεγάλο χώρο.Υπάρχει μεγάλη κουζίνα και ψυγεία.Θά υπάρχει ηλεκτρολόγος,γιατρός,ομάδα διάσωσης και φαρμακείο.Αυτά προς το παρόν.Τα υπόλοιπα στο site το οποίο θα εμπλουτίζεται συνεχώς τις επόμενες μέρες.

Η ανθρώπινη σκέψη αυτοσυνείδηση του σύμπαντος?

WE ARE ALL STARDUST...

http://kallias.wix.com/kiastrophotography

Δημοσιεύτηκε
Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Επειδή έχω εργατικά εισιτήρια ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο κατάλυμα στους Φιλιπαίους με εργατικά εισιτήρια. Μπήκα και έψαξα στον ΟΕΕ αλλά τα πιο κοντινά που βρήκα είναι στη Σμίξη και στο Μεσολούρι. Υπάρχει κάποιο στους Φιλιπαίους;
Δημοσιεύτηκε

Άντε καλή αντάμωση! 8)

Φιλικά Νίκος

Μέλος Αστρονομικής Ένωσης Σπάρτης

Δημοσιεύτηκε

Μπορεί να ανεβει με ταξι (2-3 ατομα μαζι) Υπάρχει πιάτσα ταξι δίπλα στα ΚΤΕΛ.

Οι επιλογές μεταφοράς όπως θα φαίνονται στην φόρμα εγγραφής θα είναι οι εξής:

1 Με δικό μου μέσο

2 Με δικό μου μέσο και μπορω να μεταφέρω επιπλέον άτομο που δεν έχει μεταφορικό μέσο

3 Με φιλικό μέσο

4 ΚΤΕΛ ή άλλο δημόσιο μεταφορικό μέσο μέχρι τα Γρεβενά (για το υπόλοιπο της διαδρομής έχω κανονίσει και θα εξυπηρετηθώ)

5 ΚΤΕΛ ή άλλο δημόσιο μεταφορικό μέσο μέχρι τα Γρεβενά (για το υπόλοιπο της διαδρομής δεν έχω κανονίσει και θα με ενδιέφερε να βρεθεί μια λύση)

6 Εκδρομή Πλανηταρίου από Αθήνα

7 Δεν έχω μεταφορικό μέσο και θα με ενδιέφερε να βρεθεί μια λύση

Τα άτομα που δεν εχουν μεταφορικό μεσο (επιλογή 7) θα μπορούν να ανέβουν με κάποιο αυτοκίνητο που θα προσφερθεί (επιλογή 2). Μετά την εγγραφή τους θα τους φέρουμε σε επαφή μέσω email ή τηλεφώνου (αφού υπάρξουν προσφερόμενοι βέβαια)

Για αυτούς που θα ερθουν με το ΚΤΕΛ μεχρι τα Γρεβενά και δεν βρίσκουν μέσο για τους Φιλιππαίοιυς, εξετάζεται η πιθανότητα να υπάρχουν εθελοντές (με πληρωμένη την βενζίνη ίσως) οι οποίοι θα ανεβάσουν και θα επιστρέψουν τους ενδιαφερόμενους

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε

Απο Θεσσαλονίκη φευγουν 08.30 (εκτός Κυριακής), 09.00 (μόνο Κυριακή), 12.00, 15.00, 18.30, 20.30 και η διαδρομή είναι 2 ώρες

Απο Αθηνα φευγει καθε μερα στις 9 και το ταξιδι είναι 6,5 ώρες. Από Γρεβενα για Αθηνα φευγει στις 10.00

Τα ΚΤΕΛ φτάνουν μεχρι τα Γρεβενα. Υπεραστικά λεωφορεία στον νομο δεν εχει (πλέον)

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε

Η πλήρης λίστα όπως φαίνεται στην ιστοσελίδα της εηόρμησης:

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ με προορισμό τα Γρεβενά γίνονται από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Λάρισα και Τρίκαλα. Υπεραστικά λεωφορεία για την μετάβαση στους Φιλιππαίους δεν υπάρχουν.

Τηλέφωνο ΚΤΕΛ Γρεβενών: 24620 22242

Η εναλλακτική λύση είναι το ταξί (υπάρχαι πιάτσα δίπλα στα ΚΤΕΛ). Η διαδρομή μέχρι τους Φιλιππαίους κοστίζει 40 Ευρώ. Τηλ ΤΑΞΙ: 24620 22580

Δρομολόγια του ΚΤΕΛ για Γρεβενά:

Απο Αθήνα: Κάθε μέρα στις 09.00 (το ταξίδι διαρκεί 6,5 ώρες). Τηλ ΚΤΕΛ Αθηνών 210 5126833

Απο Θεσσαλονίκη: 08.30 (εκτός Κυριακής), 09.00 (μόνο Κυριακή), 12.00, 15.00, 18.30, 20.30 (κάθε μέρα). Το ταξίδι διαρκεί δύο ώρες. Τηλ ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης 2310 595485

Απο Κοζάνη: Κάθε μέρα στις 11.30, 13.00, 17.00 και 18.15. Τηλ ΚΤΕΛ Κοζάνης 24610 34454

Απο Λάρισα: Κάθε μέρα στις 07.30. Τηλ ΚΤΕΛ Λάρισας 2410 537777

Απο Τρίκαλα: Κάθε μέρα στις 10.40. Τηλ ΚΤΕΛ Τρικάλων 24310 73130

Δρομολόγια για την επιστροφή:

Προς Αθήνα: Κάθε μέρα στις 10.00

Προς Θεσσαλονίκη: Κάθε μέρα στις 12.30, 16.00 και 18.00

Προς Κοζάνη: Κάθε μέρα στις 11.45 και 13.00

Προς Λάρισα: Κάθε μέρα στις 15.00

Προς Τρίκαλα: Κάθε μέρα στις 10.00 και 14.30

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε

Ανδρέα, με τα σπιτάκια τι έγινε; βγήκε κάτι;

Βαγγέλης

https://ui.adsabs.harvard.edu/search/q=%20author%3A%22tsamis%2C%20v.%22&sort=date%20desc%2C%20bibcode%20desc

"Αστέρας εισαθρείς, αστήρ εμός. Είθε γενοίμην ουρανός, ως πολλοίς όμμασιν εις σε βλέπω."

Πλάτων

Δημοσιεύτηκε

Ναι, είναι διαθέσιμα 3 σπιτάκια και συνολικά 30 κρεβάτια. Για τα κρεβάτια θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας που θα προκύψει από την εγγραφη (η φόρμα θα ανοίξει σήμερα ή αύριο)

Τα δωμάτια έχουν μικρή κουζίνα και τουαλέτα. Τα κρεβάτια έχουν μόνο στρώμα και τα υπόλοιπα (σεντόνια, κουβέρτες) είναι των συμμετεχόντων

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε
Αναρτήθηκε η λίστα με τις παράλληλες δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με το γραφείο οικοτουρισμού Overland

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημοσιεύτηκε
Ερώτηση: Θα προγραμματιστεί κάποια οργανωμένη εκδρομή με πούλμαν από Θεσσαλονίκη, όπως έχει προγραμματίσει το Πλανητάριο από Αθήνα?
Δημοσιεύτηκε
σχετικα με τα σπιτακια υπαρχει διαθεσιμο ρευμα ωστε να φορτισουμε καμια μπαταρια για τα τηλεσκοπια;

Στα σπιτάκια υπάρχει ρευμα, αλλά υπάρχει και εξω σε ολη την κατασκηνωση. Μονο που θα χρειαστουν προεκτασεις

Βοσινάκης Ανδρέας

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης