0xDEADBEEF Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) 32 minutes ago, vagkaf said: Σε άλλα νέα, ετοιμάζομαι και εγώ για τη βραδινή παρατήρηση. Εκεί πίσω το σπιτάκι ειναι η καλύβα του Lagrange; Το επεξεργάστηκε 22 ώρες πριν ο 0xDEADBEEF 2
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Να αυτα δεν μπορώ ! Χαλάσετε ένα ωραίο και σοβαρό νήμα με θέμα την αστροφωτοηγραφια με 20" dobson 🥸 1 Καθαρούς ουρανούς
vagkaf Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 22 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) Το κακό είναι πως πλέον δε ξέρεις και στις αστροφωτογραφίες ποιες όντως είναι γνήσιες. Γιατι βλέπω και στο προφίλ....επιπέδου Hubble-JWST. Θα κατακληστούμε Το επεξεργάστηκε 22 ώρες πριν ο vagkaf
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν Το θέμα είναι αν όλη η υπόθεση είναι μούφα ή μόνο η φωτογραφία, αν είναι το πρώτο τότε εχουμε πρόβλημα . ( δίναμε και συμβουλές 🫣🤣🤣🤣) Καθαρούς ουρανούς
vagkaf Δημοσιεύτηκε 17 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 17 ώρες πριν 3 hours ago, τσιαγκας προδρομος said: Το θέμα είναι αν όλη η υπόθεση είναι μούφα ή μόνο η φωτογραφία, αν είναι το πρώτο τότε εχουμε πρόβλημα . ( δίναμε και συμβουλές 🫣🤣🤣🤣) Αυτό το έχω και εγώ απορία σε τι αποσκοπεί το όλο νήμα, διότι υπάρχουν ενδείξεις γνώσης περι εξοπλισμού πχ προσοφθάλμια Ethos κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα