Giannisd Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 6 ώρες πριν Χαιρεται. Πριν απο λίγους μηνες ξεκινησα αναβαθμιση του παλιου μου σετ απ και μπηκα απο την αλταζιμουθιακη βαση στην ισημερινη μαζι με αλλο εξτρα εξοπλισμο. Την εχω χρησιμοποιήσει ως τωρα με μικτα αποτελεσματα μιας και τη μαθαινω ακομη. Εχωμια σειρα ερωτηματων. Στην πολική ευθυγραμμιση ποσο ειναι το αποδεκτο σφαλμα; Ποσο πρεπει να σφιγγω τα φρενα; Γιατι μερικες φορες ο κατω αξονας δεν κινουνταν καθόλου και υποψιάζομαι οτι μαλλον δεν το εσφιγγα σωστα λογω φοβου μη το σπασω. Προς το παρον για ενα διαστημα θα ειμαι unguided. Αυτο φταιει που στον νοτιο ουρανο δεν μπορει να κρατησει η βαση στοχο για πανω απο πεντε δευτερόλεπτα πριν αρχισει εντονο τρεηλνγκ η κανω κατι λαθος; Στο βορειο ουρανο κανω ανετα 30 δευτερόλεπτα μερικες φορες κι ενα λεπτό με απειροελαχιστο τρεηλινγκ. Πως καταλαβαινει κανεις οτι η ισορροπία του σωληνα ειναι καλη; Γιατι π κατω αξονας ειναι σχετικα σφικτος και μπορει το αντιβαρο να το βαλω ενα δυο εκατοστα πιο δω η πιο κει και παλι θα ισορροπει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα