alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Γεια σε όλους Το Σάββατο 30/9/2006 θα πάω Αλεποχώρι και το βράδυ, καιρού επιτρέποντος, θα κάνω κατάληψη στο παρατηρητήριο-οικόπεδο.Όσοι θέλουν να έρθουν παρακαλώ να μου το πουν,ώστε να κανονιστεί μία συνάντηση εκεί. Ευχαριστώ Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Αν μπορεις,δωσε μας συγκεκριμενο ραντεβου(ωρα,κατα προτιμηση περιπου 1 ωρα πριν νυχτωσει,καποιο κεντρικο σημειο συναντησης και ενα κινητο σου),και να εισαι σιγουρος οτι θα μαζευτουμε.Εγω και ενας φιλος μου θα ερθουμε σιγουρα,αφου ο καιρος μας τα χαλασε για τον Παρνωνα την προηγουμενη εβδομαδα.Θα τα πουμε το Σαββατο απο κονταΛεωνιδας 6974463730 Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Αν μπορεις,δωσε μας συγκεκριμενο ραντεβου(ωρα,κατα προτιμηση περιπου 1 ωρα πριν νυχτωσει,καποιο κεντρικο σημειο συναντησης και ενα κινητο σου),και να εισαι σιγουρος οτι θα μαζευτουμε.Εγω και ενας φιλος μου θα ερθουμε σιγουρα,αφου ο καιρος μας τα χαλασε για τον Παρνωνα την προηγουμενη εβδομαδα.Θα τα πουμε το Σαββατο απο κονταΛεωνιδας 6974463730 Λοιπόν: 30/9/2006 ώρα 20:00 στο Αλεποχώρι στη διασταύρωση για Ψάθα. Το σημείο αυτό βρίσκεται στις παραθαλάσσιες ταβέρνες και δεξιά πάει για Ψάθα και αριστερά πάει για Σχίνο. οκ για την ώρα αυτή;Εγώ θα είμαι από το πρωί εκεί,ανεξαρτήτως καιρού.Η απόσταση από Αθήνα είναι 65 χλμ. και το οικόπεδο-παρατηρητήριο απέχει 10 χλμ από κάτω Αλεποχώρι και βρίσκεται σε ύψος 350 μέτρα. Σας περιμένω με χαρά Δημήτρης Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Καιρού επιτρέπωντος .... είμαι και εγώ μέσα ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
JOPBOUZAS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Φιλε Δημητρη και εγω ειμαι μεσα σιγουρα. rc 6"
palmer Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Που ακριβώς βρισκεται το οικόπεδο? γιατί από όσο ξέρω το αλεποχώρι είναι γεμάτο σπίτια δηλ. γεμάτο φώτα!!!!! Δεν μπορεί ο θεός να παιζει ζάρια......
Achilleas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27, 2006 Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Που ακριβώς βρισκεται το οικόπεδο? γιατί από όσο ξέρω το αλεποχώρι είναι γεμάτο σπίτια δηλ. γεμάτο φώτα!!!!! το άνω αλεποχώρι είναι αραιοκατοικοιμένο.ειδικά εκει που θα πάμε υπάρχει μόνο ένα σπίτι. ανατολικά όμως είναι φανερός ο θόλος της αθήνας και στη μεριά αυτή ο ουρανός είναι βρώμικος!!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
pentraks Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28, 2006 Τυχεράκηδες.... καλά να περάσετε και ευχομαι να έχετε καθαρό ουρανό. (απο σύννεφα τουλάχιστον) PS Παίζει καλό φαγητό απο κει μερια? Imagination is more important than knowledge
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Τυχεράκηδες.... καλά να περάσετε και ευχομαι να έχετε καθαρό ουρανό. (απο σύννεφα τουλάχιστον) PS Παίζει καλό φαγητό απο κει μερια? αρκετά καλό ψαράκι έχει στη Ψάθα,αλλά είναι λίγο ακριβά. Στη Μαυρολίμνη είναι το ίδιο καλό και φθηνότερο. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Ολα ενταξει για αυριο,εκτος εκτακτων καιρικων φαινομενων.8 η ωρα στη διασταυρωση.Στις 5 μμ θα το επιβεβαιωσω τηλεφωνικος.Λεωνιδας Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Αν μπορεις,δωσε μας συγκεκριμενο ραντεβου(ωρα,κατα προτιμηση περιπου 1 ωρα πριν νυχτωσει,καποιο κεντρικο σημειο συναντησης και ενα κινητο σου),και να εισαι σιγουρος οτι θα μαζευτουμε.Εγω και ενας φιλος μου θα ερθουμε σιγουρα,αφου ο καιρος μας τα χαλασε για τον Παρνωνα την προηγουμενη εβδομαδα.Θα τα πουμε το Σαββατο απο κονταΛεωνιδας 6974463730 Λοιπόν: 30/9/2006 ώρα 20:00 στο Αλεποχώρι στη διασταύρωση για Ψάθα. Το σημείο αυτό βρίσκεται στις παραθαλάσσιες ταβέρνες και δεξιά πάει για Ψάθα και αριστερά πάει για Σχίνο. οκ για την ώρα αυτή;Εγώ θα είμαι από το πρωί εκεί,ανεξαρτήτως καιρού.Η απόσταση από Αθήνα είναι 65 χλμ. και το οικόπεδο-παρατηρητήριο απέχει 10 χλμ από κάτω Αλεποχώρι και βρίσκεται σε ύψος 350 μέτρα. Σας περιμένω με χαρά Δημήτρης 'Ηθελα να ενημερώσω τους φίλους που ενδιαφέρονται για την αυριανή συνάντηση,ότι το ραντεβού στην παραπάνω διασταύρωση μετατέθηκε στις 7 το ΄βράδυ,αντί των 8. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29, 2006 Οι προβλέψεις για την ευρύτερη περιοχή αύριο δεν είναι και οι καλύτερες ! Πάντως αργά που θα έχει δύσει και το φεγγάρι φαίνονται καλύτερα τα πράγματα http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=157 ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν στο Αλεποχώρι το Σάββατο και μοιραστήκαμε μαζί την καταπληκτική εμπειρία της παρατήρησης των ...... συννέφων! Ας ελπίζουμε ότι κάποια άλλη φορά θα είμαστε πιο τυχεροί Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Achilleas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθηκαν στο Αλεποχώρι το Σάββατο και μοιραστήκαμε μαζί την καταπληκτική εμπειρία της παρατήρησης των ...... συννέφων! Ας ελπίζουμε ότι κάποια άλλη φορά θα είμαστε πιο τυχεροί Ήμουν σίγουρος, γι'αυτο και δεν ήρθα! Την επόμενη φορά είμαι μεσα! Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
Δημήτρης Τσακαλής Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Πάντως άσχετα με την <<αποτυχία>> της παρατήρησης Περάσαμε καλά Από τώρα είμαι μέσα για την επόμενη φορά ΦιλικάΔημήτρης CELESTRON Dob www.medicalmarket.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Περάσαμε καλά αυτό να λέγεται! η καλή παρέα πάνω από όλα! έστω και αν στη παρέα αυτή ήρθαν για λίγο μερικά συμπαθέστατα προβατάκια Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2, 2006 Ζηλευω! Μιλαμε θα ειχε τρελο γελιο!! Και προβατακια... θυμαμαι στο Παρνωνα που εμεις παρεα ειχαμε τις κουκουβαγιες!! Υπεροχα.. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
pentraks Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 έστω και αν στη παρέα αυτή ήρθαν για λίγο μερικά συμπαθέστατα προβατάκια Σουβλίσατε κανένα τουλάχιστον? Κρίμα που είχε συννεφια αλλα οπως είπατε ήδη η παρέα μετρά περισσότερο. Σίγουρα τουλάχιστον κάνατε κουβεντούλα περί... αστέρων και νεφελωμάτων, κάτι είναι και αυτό! Imagination is more important than knowledge
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Ηταν πολυ ωραια,ασχετα με την συννεφια και την υγρασια.Ολα δειχνουν οτι θα επιλεξουμε το Αλεποχωρι ως μερος για ευκολη και συχνη χειμερινη παρατηρηση.Η παρεα ηταν πολυ καλη,ειμαι σιγουρος οτι θα ερθουν και αλλοι την επομενη φορα.Προτεινω το Σαββατο 14/10,οπου θα εχουμε μερικες ωρες παρατηρησης πριν τη σεληνη. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Ηταν πολυ ωραια,ασχετα με την συννεφια και την υγρασια.Ολα δειχνουν οτι θα επιλεξουμε το Αλεποχωρι ως μερος για ευκολη και συχνη χειμερινη παρατηρηση.Η παρεα ηταν πολυ καλη,ειμαι σιγουρος οτι θα ερθουν και αλλοι την επομενη φορα.Προτεινω το Σαββατο 14/10,οπου θα εχουμε μερικες ωρες παρατηρησης πριν τη σεληνη. εγώ θα πηγαίνω όποτε μπορώ! για τις 14/10 είμαι μέσα. επιτέλους να δοκιμάσω το νέο μου τηλεσκόπιο. και αν πάλι μας τα χαλάσει ο καιρός, υπάρχουν και .... τα σουβλατζίδικα στη παραλία Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
Achilleas Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Ναι παιδιά 14/10 καλά φαίνεται, δεν ξέρω όμως μήπως λείπουν κάποιοι για να ψηφίσουν.... Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
KOTS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3, 2006 Eνημερωνω οτι ο παναγιωτης (απο εδω, το αστροβοξ) κι εγω ειμαστε στα πλανα για μια διοργανωση μιας βραδιας παρατηρησης μεσα στον επομενο μηνα. Παιζει στο μυαλο μας και η Παρασκευη. Το μερος που θα διαλεξουμε θα ειναι σχετικα μακρια απο Αθηνα οποτε σκεφτομαστε να δωσουμε ραντεβου ολοι καπου και να παμε παρεα! Θα ειναι εκπληκτικη εκδρομη και κοιταμε εκτος του χομπυ μας να διατηρησουμε και το διασκεδαστικο χαρακτηρα μιας τετοιας εξορμισης. Θα ανοιξουμε νεο θεμα και θα ενημερωσουμε με ακριβεις πληροφοριες για το τοπο της συναντησης. STARFINDER EQUATORIAL 8\" FL 1200mm MEADE Series 4000 MEADE 6.7mm - 40mm 52 HYPERION 13mm 68
alepohori Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4, 2006 θέλω να πω σε όσους μου έκαναν την τιμή να έρθουν αλεποχώρι το περασμένο Σάββατο,ότι το πρόβλημα της πρόσβασης με το αυτοκίνητο στο σημείο παρατήρησης,λύθηκε!!! απλώς υπάρχει ένα πολύ βολικό δρομάκι που οδηγεί κατευθείαν στο σημείο αυτό , που δε το είχα δει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ευχαριστώ Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΛΕΩΝ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7, 2006 Αν μπορουμε μεχρι τη Τεταρτη 11/10 να το κλεισουμε για τη επομενη Παρασκευη η το Σαββατο,ωστε να οργανωσουμε ο καθενας μας τον χρονο του αναλογα. Η αστρονομια μας βοηθαει να κοιταμε ψηλα. www.astrotheory.gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα