Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Η συζήτηση αυτή έχει αποσπαστεί από αυτή την αγγελία:

http://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=7772

astrovox

------------------------------------------------

Μπορω να βοηθησω στην εκτελεση του γειτονα αν θες και πιστευω θα βοηθησουν και αλλοι εδω μεσα :wink: (α ρε τι κανει η ζηλια)

• Απαντήσεις 58
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε
Μου έκανε καταγγελία στη πολεοδομία και αναγκάστηκα να το γκρεμίσω γιατι δεν αντεχα αλλό κύνηγητο εκεινη την εποχή και όλη η κατασταση καταντησε γελοία

Πες μου ποιος ειναι ο γελοιος αυτος γυφτονας, να παω να του κατεδαφισω το σπιτι...

Δημοσιεύτηκε
Δυστηχώς φίλε μου υπάρχει πολύ κακία στους ανθρώπους. Εμένα στο σπίτι μου, μου έστειλαν 3 φορές την πολεοδομία και την αστυνομία όταν το έχτιζα. Οι αστυνομικοί την τελευταία φορά μου είπαν ''τι να κάνουμε κι εμείς, αν είναι καταγγελία δεν μπορούμε να μην έρθουμε''. Αλλά νομίζω ότι αν πρόκειται για τέτοιο σπιτάκι που δεν είναι χτιστό, ότι δεν έχεις πρόβλημα με την πολεοδομία. Ρώτησες κανένα δικηγόρο; Είναι κρίμα να γκρεμίζεις τα όνειρά σου. Ψάξε το λίγο, μπορεί να σε καλύπτει ο νόμος (εκτός κι αν έχουν αλλάξει τα πράγματα).
Δημοσιεύτηκε

Και γιατί είναι κακός και γύφτονας ρε παιδιά??? :shock:

Είδε κάτι παράνομο και έκανε καταγγελία!

Έτσι ξεκίνησε ο δικός μου γείτονας και έχτισε σπίτι από λαμαρίνες περίπου 60 τετραγωνικά!!

Αυτό που έπρεπε να κάνεις είναι να βγάλεις μια άδεια και να τελειώσει το θέμα εκεί!!

Υπάρχουν νόμοι παιδιά και πρέπει να τους σεβόμαστε... =;

ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
Δημοσιεύτηκε

Μάνο λυπάμε πού τελικά δέν κατάφερες νά το κρατήσης.

Οσο γιά το "παρανομο" θά γελάσω πικρά.

Αλήθεια έμαθε κανένας τί έχει γίνη μέ κάτι παλιο-βίλες-αναψηκτήρια,πισίνες κ.τ.λ.π.;............. :-$

Δημήτρης Γκιώνης.

Τα δυο μάτια είναι καλύτερα από ένα. :shock:

Δημοσιεύτηκε

Kαλα φιλε μου, τωρα που ξαναειδα το παρατηρητηριο σου, θα εβαζα στοιχημα οτι δεν ειναι παρανομο!

Μα καλα κανενα φιλο δικηγορο δεν εχεις να ρωτησεις?

Οι αστυνομικοι που ερχοντουσαν τι λεγανε?

Σαν ενα σπιτακι στην αυλη ειναι, σαν ενα θερμοκηπιο...

Δηλαδη αν γουσταρες να βαλεις 5 ξυλα και να φτιαξεις ενα θερμοκηπιο, θα ηταν παρανομο?

Bαλτου και τεσσερεις ροδες, να λες οτι ειναι μεταφερομενο...

Καλα παιδια, κανεις δικηγορος δεν υπαρχει εδω μεσα στο Αstrovox??

Δημοσιεύτηκε
Καλα παιδια, κανεις δικηγορος δεν υπαρχει εδω μεσα στο Αstrovox??

Παιδιά μην βάζετε ιδέες στον φίλο μας... Δικηγόρος δεν είμαι, είμαι όμως πολιτικός μηχανικός. Θέλω να επισημάνω ότι αν για οποιαδήποτε κατασκευή (όσο απλή και να είναι) δεν έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία ή έστω πράξη νομιμοποίησης, αυτή κρίνεται αυθαίρετη... (αν δεν σε καταγγείλει κάποιος όλα είναι μέλι-γάλα, αν όμως φας καταγγελία...την έβαψες). Οπότε είτε ξηλώνεις την "αυθαιρεσία" είτε πληρώνεις ένα πρόστιμο ανέγερσης εφάπαξ και κάθε χρόνο πληρώνεις και πρόστιμο διατήρησης. Δυστυχώς στην Ελλάδα έτσι είναι τα πράγματα. Συνήθως οι μυστήριοι γείτονες "μαζεύονται" όταν τους απειλήσεις ότι θα τους καταγγείλεις κι εσύ για την μικροπαρανομία που 100 % έχουν κι αυτοί κάνει (π.χ. κλείσιμο ημιυπαιθρίων χώρων), οπότε και αποσύρουν την καταγγελία. Τώρα όμως μάλλον απ' ότι κατάλαβα είναι αργά.

Δημοσιεύτηκε
όσο απλή και να είναι

Ποσο, οσο απλη??

Δηλαδη αν εβαζε ενα μεταλικο τετραγωνο παραβαν, και απο πανω 2 λαμαρινες, ε και αυτο κατασκευη θεωρειται??

Μπορεις να σκεφτεις μια απλη κατασκευη, που να μην πιανεται σαν κατασκευη?

Να οπως ειπα και εγω με τις ροδες.

Βαλτου ροδες και πες οτι ειναι τρειλερ!

Βεβαια εδω η ολη κατασκευη στοιχισε 600 ευρω, που να του βαλεις ροδες και να το κανεις τρειλερ...

Καμια ιδεα ομως?

Αυτό που έπρεπε να κάνεις είναι να βγάλεις μια άδεια και να τελειώσει το θέμα εκεί!!

Και λοιπον, ποσο κοστιζει μια αδεια για κατι τετοιο?

Δημοσιεύτηκε
Δικηγόρος δεν είμαι, είμαι όμως πολιτικός μηχανικός. Θέλω να επισημάνω ότι αν για οποιαδήποτε κατασκευή (όσο απλή και να είναι) δεν έχει εκδοθεί οικοδομική άδεια από την Πολεοδομία ή έστω πράξη νομιμοποίησης, αυτή κρίνεται αυθαίρετη...
Αν ρίξει δυο ρόδες και τοποθετήσει και τέσσερα πόδια (για σταθερότητα) δεν χρειάζεται καμία άδεια απο πολεοδομία.Όπως είναι οι τροχοβίλες,έχουν δυο ρόδες για να θεωρούνται μετακινήσιμες αλλα στην πράξη μεταφέρονται μόνο με γερανό.

Κάνω λάθος?

Δημοσιεύτηκε

Kαλημέρα,ευχαριστώ για την συμπαράσταση.Το θεμα ήθελα να το βάλω εδώ κα μήνες για να δουν όλοι τι τραβάει όποιος αγαπάει πολυ κατι...Ισχύει ότι είπε ο φιλος μας ο μηχανικός.Το θέμα ειναι ότι ο γείτονας χρησιμοποεί το "νόμο" για να βιάζει όλη τη γειτονιά.Γενικά πιστευω ότι δεν μπορώ να μπώ σε λογική ζούγκλας και να ανταποδόσω το κακό.Η αστρονομία μας διδάσκει ταπεινοφροσύνη και υπομονή.Ρόδες του έβαλα πριν έρθει η πολεοδομία αλλά η απάντηση ήταν ότι με το νέο νόμο(?) ακόμα και έτσι απαγορεύεται.Έτσι το διαλυσα επιτόπου για να γλιτώσω πρόστιμο-τρεξίματα και περεταίρω κυρώσεις.Αν ήμουν σε καλύτερη κατάσταση θα το πλήρωνα και θα συνέχιζα να το έχω.(Ήταν περίπου 600Ε το ανέγερσης και 150 το διατήρησης).Το βασικό πρόβλημα ειναι ότι υπάρχει νομικό κενό για το θέμα και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε συλλογικά.

Μάνος

Μάνος Καρδάσης

http://kardasis.weebly.com/

Δημοσιεύτηκε
Ο νομος ειναι νομος,αλλα ειδικα στην ελλαδα τετοιες περιπτωσεις με εκνευριζουν αφανταστα.Σιγα μην ειναι νομοταγης ο γειτονας και θιχτηκε,επισης σιγα μην εκανε και τη χειροτερη αυθαιρεσια ο φιλος μας.Κανενας στριμενος θα ειναι που δν εχει ασχοληθει ποτε του με καποιο χομπυ.Ο terence dickinson στο nightwatch λεει οτι για να κερδισουμε τη συνεργασια των γειτονων,πρεπει να τους δειξουμε με το τηλεσκοπιο μας για να εντυπωσιαστουν.Δν ξερω αν ο γειτονας της συγκεκριμενης περιπτωσης ειναι τετοιος,παντως εγω στην ιδεα αυτη οσον αφορα ορισμενους γειτονες μου βαζω τα γελια :P Δυστυχως ετσι ειναι η κατασταση...

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

:cheesy: :cheesy:

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Φίλε LASKOS αυτή η κατασκευή ΕΙΝΑΙ παρόνομη εκτός και αν έχεις βγάλει άδεια. Επίσης παράνομη είναι και η κατασκευή θερμοκηπίου.

Ρε παιδιά επειδή έχουμε την τρέλα μας να τον γράψουμε το νόμο και να χτίσουμε όλοι αυθαίρετα παρατηρητήρια??

Τελικά φταίει ο γείτονας που μας κατείγγειλε και όχι εμείς που κάναμε αυθαίρετη κατασκευή??

ΔΕΝ είναι ρουφιανιλίκι φίλε ΜΑΝΟS, πρέπει να τηρούνται οι νόμοι έστω και αν μας χαλάνε!! ΔΕΝ τα τραβάς αυτά επειδή αγαπάς κάτι αλλά επειδή ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΣ. Αν έχει κάνει και αυτός παρανομίες το σωστό είναι να κάνεις καταγγελία! Αν δε την κάνεις ενώ μπορείς βάσει νόμου, δίνεις την άνεση κάποιος να ξανακάνει παρανομία και μάλιστα χειρότερη (αφού δεν ασχολήθηκε κανείς με τον "τάδε" σιγά μην ασχοληθούν με μένα..) =; =; =;

Και όσο για τα αναψυκτήρια και τις βίλλες, και εκεί όπως είδατε (πχ με το Σουφλιά) πέφτουν οι μηνύσεις της αρκούδας! Για μπείτε λίγο στη θέση του γείτονα, καλό είναι...

Και αυτή η λογική "σιγά μην είναι νομοταγής αυτός" είναι πραγματικά λόγια του αέρα.. [-( ΔΕΝ είμαστε όλοι παράνομοι!!

Δημοσιεύτηκε
ΔΕΝ τα τραβάς αυτά επειδή αγαπάς κάτι αλλά επειδή ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΣ.

Εγω διαφωνώ. Δε νομίζω ότι εχτισε ο Μανος το Mauna Kea της Χαβαης στον κηπο του. Απλως τοποθετησε ενα σπιτακι κηπου στην ταρατσα του.

Εδω βλεπουμε καφετεριες να καταλαμβανουν το 90% πεζοδρομιων που θεωρειται δημοσιος χωρος...

Τελικα δε καταλαβαινω. Τι ακριβως ενοχλει τον γειτονα; Του κοβει τη θεα; Την δε πολεοδομια;Μηπως η κατασκευη ζυγιζει τοσο που....δεν αντεχουν τα θεμελια;

Πραγματικα ενας ελαχιστος χωρος εκτος της ταρατσας που αποτελει δωματιο μου, ειναι και δικο μου ονειρο. Αλλα τελικα σε αυτη τη χωρα δεν.. Και το χειροτερο δεν ειναι οτι υφιστανται τετοιο νομοι, αλλα το οτι τους δεχομαστε ακριτα (και εμεις και η πολιτεια) ειτε αρμοζουν σε καποια μονοκατοικια που εγινε ξενοδοχειακη μοναδα, ειτε στο σπιτακι κηπου των 2τμ που εβαλε καποιος τα εργαλεια του.

Γιώργος Μπαλτόγλου

------------------------

8'' LX90 UHTC

Δημοσιεύτηκε

Hey Manos,

If the law operated strictly by the law, everyone would be in violation of something and we would all end up behind bars. The way I see it, if your structure is a temporary one and not an actual addition, it should stay. I believe that that is why these small storage sheds are sold. When one moves you simply take it down. I feel sorry that your neighbor doesn't have much else to do with his time. Perhaps you could invite him over and show him the wonders of the night sky and the work that you do. I am certain that a view of Saturn or even the good old Moon would make him say "Wow!".

-Fred

www.instrumentsoflight.com - www.ras.org.uk

www.avastronomyclub.org - www.aavso.org (LEF)

www.imca.cc (#9181)

www.alpo-astronomy.org

Astrovox Member #4.

Doing astronomy since 1970

Sky & Tel subscriber since 1971

www.highdeserttelescopes.com

Δημοσιεύτηκε
Φίλε LASKOS αυτή η κατασκευή ΕΙΝΑΙ παρόνομη εκτός και αν έχεις βγάλει άδεια. Επίσης παράνομη είναι και η κατασκευή θερμοκηπίου.

Ρε παιδιά επειδή έχουμε την τρέλα μας να τον γράψουμε το νόμο και να χτίσουμε όλοι αυθαίρετα παρατηρητήρια??

Τελικά φταίει ο γείτονας που μας κατείγγειλε και όχι εμείς που κάναμε αυθαίρετη κατασκευή??

ΔΕΝ είναι ρουφιανιλίκι φίλε ΜΑΝΟS, πρέπει να τηρούνται οι νόμοι έστω και αν μας χαλάνε!! ΔΕΝ τα τραβάς αυτά επειδή αγαπάς κάτι αλλά επειδή ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΣ. Αν έχει κάνει και αυτός παρανομίες το σωστό είναι να κάνεις καταγγελία! Αν δε την κάνεις ενώ μπορείς βάσει νόμου, δίνεις την άνεση κάποιος να ξανακάνει παρανομία και μάλιστα χειρότερη (αφού δεν ασχολήθηκε κανείς με τον "τάδε" σιγά μην ασχοληθούν με μένα..) =; =; =;

Και όσο για τα αναψυκτήρια και τις βίλλες, και εκεί όπως είδατε (πχ με το Σουφλιά) πέφτουν οι μηνύσεις της αρκούδας! Για μπείτε λίγο στη θέση του γείτονα, καλό είναι...

Και αυτή η λογική "σιγά μην είναι νομοταγής αυτός" είναι πραγματικά λόγια του αέρα.. [-( ΔΕΝ είμαστε όλοι παράνομοι!!

Αργύρης να σε ρωτήσω κάτι; Χωρίς παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε:

Αν εσύ έβλεπες κάποιον γείτονά σου να φτιάχνει-στήνει ένα τέτοιο σπιτάκι στην ταράτσα του, θα έπαιρνες τηλέφωνο την πολεοδομία και θα έκανες καταγγελία; Δεν νομίζω. Όμως αν έβλεπες κάποιον (έστω και το γείτονά σου) να κλέβει ένα αυτοκίνητο, και βέβαια θα έπαιρνες τηλέφωνο να τον καταγγείλεις. Θέλω να πω ότι κάπου πρέπει να υπάρχει μια ισσοροπία και ένα όριο. Δεν έχω αντίρρηση το ότι πρέπει να τηρούντε οι νόμοι αλλά η συγκεκριμένη πράξη στη συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί ρουφιανιά που πηγάζει από ζήλια και όχι από την ανάγκη για τήρηση του νόμου.

Δημοσιεύτηκε
Οι νομοι μπορουν να τροποποιηθουν οδηγωντας ετσι στην σωστη διαρυθμιση της λειτουργιας της κοινωνιας.Κατα τη γνωμη μου η διωξη ενος ατομου που εφτιαξε ενα σπιτακι για παρατηρητηριο ειναι ακραια εκδηλωση αυστηροτητας.Οσο για τα περι τυφλης υποταγης στο νομο,ας αναλογιστουν καποιοι αν εχουν περασει ποτε με κοκκινο ή αν εχουν οδηγησει πινοντας ενα ποτηρακι μπυριτσα ή αν εχουν πατησει ποτε διπλη γραμμη ή ή ...με παραδειγματα σχετικα οχι μονο με την οδηγηση φυσικα.Τι να κανουμε,στην ελλαδα την πληρωνει οποιος κανει μικροπαρασπονδιες και οι μεγαλοαπατεωνες την βγαζουν λαδι.. :(

Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!!

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Στο τυπικό της κομμάτι, η υπόθεση έχει ένα δεδομένο, ότι η συγκεκριμένη κατασκευή δεν είχε άδεια οπότε λίγα μπορούν να γίνουν.

Από εκεί και πέρα προκύπτουν πολλά ουσιαστικά ερωτήματα, για το αν ο νόμος είναι έτσι ώστε να σου επιτρέπει να είσαι νόμιμος χωρίς ατέλειωτες γραφειοκρατίες ή δωράκια, για το γιατί για άλλη μια φορά το "μικρό ψάρι" την πληρώνει και το μεγάλο συνεχίζει ανενόχλητο... Ερωτήματα στα οποία δυστυχώς οι απαντήσεις στην Ελλάδα του σήμερα δεν είναι πολύ ενθαρρυντικές. Οσο για τον γείτονα... μη γνωρίζοντας όλα τα δεδομένα (και τον ίδιο) δεν μπορώ να έχω σίγουρη άποψη. Θα μπορούσε να είναι από κομπλεξικός έως απλά μανιακός με τη νομιμότητα ή όντως να τον ενοχλούσε για κάποιο, ακατανόητο ή μη, λόγο η κατασκευή. Εχω μια... ιδέα προς τα που μοιάζει να κινείται αλλά δεν μπορώ να είμαι σίγουρος...

Από εκεί και πέρα, ο Μάνος το αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια και λογική. Δυστυχώς, άμα δεν υπάρχει τρόπος νομιμοποίησης και ο γείτονας δεν το θέλει, δεν μπορούν να γίνουν και πολλά...

«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε

Βρε Μανούσο εννοείται πως κάνουμε απλή κουβέντα και εννοείται πως δεν υπάρχει παρεξήγηση μεταξύ μας ούτε με το φίλο βέβαια που πουλάει το σπιτάκι! :wink:

Εγώ το πληρώνω ακριβά που ΔΕ φώναξα την αστυνομία και ΔΕΝ έκανα καταγγελία στην πολεοδομία. Ο γείτονάς μου ολοκλήρωσε το χτίσιμο του τριόροφου του και έχτισε δόμα. Ε, πάνω στο δόμα έχτισε άλλο ένα με τοίχους από αλουμίνιο! :evil: ! Ουσιαστικά δε με πειράζει (έκοψε ένα μέρος του Υμηττού που έβλεπα) αλλά δε γουστάρω να με δουλεύουν μπροστά στη μούρη μου!! Για να σου δώσω να καταλάβεις αυτός είναι φίλος με τον τύπο που έχτισε πολυκατοικία μπροστά μου. Ενώ είχε βάσεις για θερμοσίφωνες στο πλάι, τους μετέφερε μπροστά μου για να χτίσει αυθαίρετη κατασκευή (δόμα) στην ταράτσα του! Κατάλαβες γιατί πάει αλυσίδα? Του είπε ο άλλος "έλα μωρέ, ποιός θα ασχοληθεί" και την πληρώνω εγώ τώρα... Για αυτό θα φάει καταγγελία ο πρώτος σε λίγες μέρες...

koyote τυφλή υποταγή στο νόμο δεν έχω και ειδικά στα παραδείγματα που ανέφερες. :oops: :oops: Μη το βλέπεις τόσο απλό όμως φίλε μου. Αν κάποιος έχει χόμπυ τις κατασκευές από ξύλο ή τη βελτίωση αυτοκινήτων δε σημαίνει πως επιτρέπεται να ανοίξει μίνι ξυλουργείο στην ταράτσα του, συνεργείο αυτοκινήτων κλπ.

Ακριβώς με ένα τέτοιο όμορφο σπιτάκι έχουν ξεκινήσει ολόκληρα αυθαίρετα διαμερίσματα... Σκέψου το..

Τον άλλο δε τον ενδιαφέρει τι θα βάλεις μέσα στο σπιτάκι. Άσε που έτσι και μιλήσει για παρατηρητήριο στην ταράτσα ( με τηλεσκόπιο και κιάλια) μπορεί να σκάσει και πιο σοβαρές μηνύσεις επιπέδου παρακολούθησης!! (πας να κάνεις ρύθμιση ερευνητή στο τήλε με λάμπα δήμου, σε τραβάει φωτό ο άλλος και άντε να αποδείξεις πως δεν έπαιρνες μάτι... #-o #-o )

ΔΕ λέω πως όλοι οι νόμοι είναι σωστοί. Αλλά το συγκεκριμένο θέμα κρύβει (δυστυχώς δικαιολογημένα) κινδύνους για τους γύρω...

Ας κάνει το πιο απλό!! Να βγάλει άδεια και να το κρατήσει!! :wink:

Δημοσιεύτηκε

:( :cry: :cry: Πολυ πολυ χοντρη Λακαμία αυτο...σε φερνει στα ακρα!!! (εμενα με εκνευρισε αφανταστα)

Οπως ειπαν και παραπανω...νομιζω οτι αν βαλεις ροδες δεν θεωρειτε δομηση διοτι ειναι κατι μεταφερόμενο :wink:

Εγω παντος θα το εφτανα στα ακρα :twisted: ....εφοσον δεν ειναι δομιση δεν μπορει να με αγκηξει κανεις!!(αν εχει ροδες και μπορει να κουνηθει)

Επισης θα ηθελα να ρωτησω...η ταρατσα ειναι κοινοχρηστη ή ιδιωτικη;; Γιατι αν ειναι κοινοχρηστος χωρος της πολυκατοικιας, τοτε δεν μπορεις να τον εχεις εκει!! Ο γειτονας ειναι ... απεναντι ή ζει στην ιδια πολυκατοικια;;(ξυλο που θελει=; :-$ ....οφθαλμος αντι οφθαλμου :twisted: .....εχει δεν εχει και αυτος καποια παραβαση...καποια στηγμη θα βρουμε μια....και θα του κανουμε το ιδιο :twisted: :-$ :-$ )...sorry δεν ειμαι κακος...αλλα... :twisted: ελπιζω να μην ειμαι υπερβολικος :roll:

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Ας κάνει το πιο απλό!! Να βγάλει άδεια και να το κρατήσει!! :wink:

Αυτο ειναι και το καλυτερο,αλλα το θεμα ειναι αν θα πληρωσει το ιδιο για ενα μεταλλικο παρατηρητηριο και για προεκταση του σπιτιου του,τοτε θα ειναι αδικο.

Φιλικα,

Βαλογιαννης Γιωργος

Δημοσιεύτηκε

Φίλε Αργύρη αν ξεκίναγα να κάνω καταγγελίες στην γειτωνία θα ξεκίναγα απο την εκκλησία πρώτιστος και στην συνέχεια στον έκνομο που έχει χτίσει αυθαίρετο σκυλοσπιτο στο μπαλκόνι του απέναντι. Πάντως καταγγελία να κάνεις στον γειτωνά σου αφου σε ενοχλεί!!!

Φίλε μου κρίμα που έπεσες σε περίεργο τύπο.

Hellooooooo, my name is Ηλίας. :-note

http://astrocom.wordpress.com/

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, η συζήτηση πήρε φωτιά όπως και εγώ εκεινη την εποχή! Παιδιά η πολυκατοικία ειναι οικογενιακή και ο γειτονας τρια σπιτια πιο πέρα. Αν μπορούσα να είχα βγάλει άδεια θα το ειχα κάνει και θα ήταν και χτιστό!Ο συγκεκριμένος τύπος ελέγχει και τις εσωτερικές διαρυθμίσεις αν είναι οπως λεν τα σχέδια!Ο απεναντί του μεχρι να χτίσει το σπιτι του εφτυσε αίμα.Παρελασαν όλες οι δημόσιες υπηρεσίες με καταγγελία(Αστυνομια,Δημ.αστυνομία,αλλοδαπών,πολεοδομία,ΙΚΑ...).Αν μη τι αλλο θεωρώ ότι με τον γείτονα ζεις μια ζωή μαζί και αν εχεις το σθένος και το δίκαιο μέσα σου πρωτα μιλάς απευθείας μαζί του για μια κατασκευή σαν την δικιά μου και μετα τον τρέχεις.

Μάνος

Μάνος Καρδάσης

http://kardasis.weebly.com/

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σε όλους!

Εγώ είμαι απο την Αργολίδα όπως γνωρίζετε και αν έτυχε να έχετε έρθει απο εδώ καμιά φορά τα πράγματα είναι μπατε σκύλοι ... με τα αυθαίρετα ...

Όλοι παρανομούν βέβαια παντού στην Ελλάδα ... αλλά αυτό το πράγμα με τις καφετέριες εδώ είναι αδιανόητο ...Δεν λέω όμορφο είναι το σκηνικό (περνάνε και κάτι κορίτσια!)

Τέλος πάντων ο Δήμος δεν χάνει κάτι ...

Τα λεφτά του θα τα πάρει και θα του πεις και ευχαριστώ !

Και ας έρθουμε στο θέμα που μας καίει όλους !

Καλά πόσο χαζός θα μπορούσε να είναι κάποιος ώστε να σου σταματήσει το ονειρό σου έτσι ? Να σου διακόψει τόσο σπουδαίο έργο και ατελείωτες ώρες δουλειάς ? Γιατί πιστεύω πως και ερασιτέχνης Αστρονόμος να είσαι σαφώς και μπορείς να συμβάλεις σε κάποια σπουδαία ανακάλυψη ...Όπως βλέπουμε όλοι ο φίλος Manos την πάτησε με το γείτονα!

Ε! τί να κάνουμε αυτά συμβαίνουν ...

Αυτό όμως που αξίζει να σε ρωτήσω εγώ είναι πόσο καιρό κατάφερες να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα ? Πάω στοίχημα καμιά βδομάδα ...

και μετά τσουκου τσουκου ήρθε η καταγγελία ε ?

Τέλος πάντων εγώ θέλω να σου ευχηθώ να πραγματοποιήσεις κάποια μέρα το όνειρό σου όπως φαντάζομαι και πολλοί άλλοι στο Astrovox θα ήθελαν 8)

Γιάννης

<< Το θάρρος μας ενώνει, το θάρρος μας πάει μπροστά >>

Σ.Ε.Α.Α. ( Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας )

<< Αφιερωμένο σε αυτούς που θυσιάστηκαν για να φτάσουμε στα Άστρα >>

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης