Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε
Καλωσορίζουμε τον Βασίλη Μεταλληνό από την Κέρκυρα (Bi2L) και τον Τάκη Κατσίχτη από την Σπάρτη (takis63) στην ομάδα των moderator του forum με σκοπό να βοηθήσουν στην καλύτερη διαχείριση και αναβάθμιση του forum! Είναι και οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι και φανατικοί φίλοι της αστρονομίας! Καλή επιτυχία παιδιά!!
«I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
Δημοσιεύτηκε
Καλή επιτυχία παιδιά! Μη ξεχνάτε ότι η αναβάθμιση του φόρουμ συνάδει με την ανάπτυξη της ερασιτεχνικής αστρονομίας στην Ελλάδα. Η θέση μας είναι στα βουνά. Όλα τα άλλα έπονται.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά, καλή επιτυχία και κουράγιο στο πολύ σημαντικό έργο που αναλαμβάνετε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Συμπληρώνοντας τα λόγια του Δημήτρη που σωστά λέει ότι η ανάπτυξη της Αστρονομίας θα σημάνει την ανάπτυξη του φόρουμ, θα έλεγα ότι κι ένα φόρουμ φιλικό, δεκτικό προς τον κάθε χρήστη ή επισκέπτη χωρίς εκτροπές θα συνεισέφερε στην ανάπτυξη της Αστρονομίας. Κι αυτό είναι κάτι που το πετυχαίνει η ομάδα των moderators.

...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε

Ανδρέα, Στέφανε και Κώστα σας ευχαριστούμε για αυτή την τιμή www.MessenTools.com-Varios-big-033.gif

Ελπίζω να βοηθήσουμε να γίνει ο χώρος του φόρουμ ακόμα καλύτερος! :D :P

Δημήτρη, εννοείτε ότι η θέση μας είναι στο βουνό, εδω είμαστε για να ανταλλάσσουμε πληροφορίες και εμπειρίες ώστε να γίνουμε καλύτεροι... :wink:

Υγ. είμαι πράσινος

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημοσιεύτηκε

Θα ήθελα κι εγώ απ'την πλευρά μου να ευχαριστήσω θερμά την ομάδα του Astrovox για την τιμή αυτή.

Σίγουρα έχουμε αρκετή δουλειά μπροστά μας και θα συμφωνήσω κι εγώ ότι η ανάβάθμιση και βελτίωση του forum θα έρθει και μέσα απο την ανάπτυξη της αστρονομίας στην Ελλάδα.

ΥΓ

Βασίλη τώρα πια είμαστε κι εμείς little green men :mrgreen: :mrgreen:

Το αδιανοητο σημερα ειναι η μονη λυση για το αυριο !

Επανάσταση δεν είναι μόνο η εξέγερση, είναι και η συνειδητοποίηση της αλήθειας...

http://www.spartastronomy.gr

Δημοσιεύτηκε
Σιδεροκέφαλοι παιδιά.

Σαν καινούργιοι Υπουργιοί μου φαίνονται. :lol:

Μέλος Συλλόγων:

Ελληνικής Αστρονομικης Ενωσης

Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.

Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.

Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ

http://users.otenet.gr/~babgia/

Δημοσιεύτηκε
Τάκη, Βασίλη, χαιρόμαστε που είστε κοντά μας! Καλή επιτυχία στο κοινό μας έργο! Μέλη και moderators έχουμε τον ίδιο στόχο: να χαιρόμαστε, να φροντίζουμε και να βελτιώνουμε το αγαπημένο μας astrovox!

"Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης

"Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης

www.a-polaris.org

Δημοσιεύτηκε
Καλώς ορίσατε παιδιά. Εύχομαι να συνεχίσετε και να βελτιώσετε και άλλο την καλή δουλειά.

Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος

*Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.

Prem Rawat

Δημοσιεύτηκε
Καλή επιτυχία και από μένα. Είμαι σίγουρος ότι θα αντεπεξέλθετε άρτια στις απαιτήσεις. Καλή αρχή και επιτυχία.
Δημοσιεύτηκε

Τάκη & Βασίλη καλή επιτυχία στα νέα σας καθήκοντα.

Είναι σίγουρο πως η πιο ενεργή παρουσία σας θα βοηθήσει στην βελτίωση της λειτουργίας του αγαπημένου μας forum! =D>

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά και στους 2 σας εύχομαι καλή πορεία στο δύσκολο αυτό πόστο. Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί θεωρώ πως είσαστε εξαιρετικές επιλογές!

Βασιλάκη πρασίνισες πια....χεχε. :mrgreen:

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε
Μπράβο και στους 2 σας!!!!!!!

Καλές Παρατηρήσεις & Καθαρούς Ουρανούς!

Μάκης Λυκόπουλος

Μέλος Ελληνικής Αστρονομικής Ένωσης (ΕΑΕ)

Μέλος Συλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Βοιωτίας (ΣΕΑΒ)

Δημοσιεύτηκε
Σας ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια, ουσιαστικά δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα εμείς θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τα θέματα στο φόρουμ αλλά και τις πολύ όμορφες Αστροφωτογραφίες με τον ίδιο θαυμασμό και την ίδια όρεξη για ανταλλαγή απόψεων και μάθηση.

Βασίλης Μεταλληνός

OO 16 1600 f4

ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6

TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200

ED80 600 f7.5, Vixen9x63

Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi120

2009年7月22號日食 - 2017 Aug 21

www.metallinos.net

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης