alepohori Δημοσιεύτηκε 21 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 21 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) Θέλω να σας πω τον πόνο μου. Βρίσκομαι στον Πάρνωνα από χθες Παρασκευή. Τη Παρασκευή δεν έκανα τίποτα λόγω συννεφιάς. Η θερμοκρασία ήταν -2°. Σήμερα Σάββατο επιτέλους καθάρισε. Ο ουρανός, κρύσταλλο!!Μέσα στη τρελή χαρά έστησα τον εξοπλισμό με το Celestron 8" goto. Είχα φορτίσει πλήρως τη στήριξη από τη Πέμπτη. Λογάριασα όμως χωρίς τον ξενοδόχο: Η μπαταρία άντεξε μόλις 1h:20min..... :_( . Δε περίμενα να κρατήσει τόσο λίγο, παρά τους -2°C. Έχει τύχει σε κανέναν άλλο αυτό; Ξέρω ότι το πολύ κρύο δε βοηθά τη μπαταρία, αλλά δεν ήξερα ότι επηρεάζεται τόσο πολύ.... Τελικά η αγορά power station είναι μονόδρομος; Βρήκα λίγο χρόνο να κάνω κι εγώ τη παρατήρησή μου και μου έτυχε αυτό. Το επεξεργάστηκε 21 ώρες πριν ο alepohori 1 Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
vagkaf Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν (επεξεργάστηκε) Καλημέρα, έχω πάρει αυτο το καλώδιο σαν έσχατη λύση σε περίπτωση που με κρεμάσει το power station για να μην παει τσάμπα ο κόπος, η βενζίνη και ο χρόνος μιας εξόρμησης. Βέβαια αν έχεις στα όρια και ξελιγωμενη την μπαταρία αυτοκινητου ρισκάρεις να μείνεις τελείως στο βουνό και να φωνάζεις οδική βοήθεια (αν μπορεί να έρθει 😅) άλλα με control μέσω βολτομετρου να μην πέσει χαμηλά είναι safe. Το επεξεργάστηκε 11 ώρες πριν ο vagkaf
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 10 ώρες πριν Βγάζεις μπρος το αμάξι ανά 1 ώρα για 10 λεπτά και είσαι οκ για να μην μείνει τελείως μια ήδη παθητική μπαταρία αυτοκινήτου Καθαρούς ουρανούς
alepohori Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε 3 ώρες πριν Παιδιά έχω τέτοιο καλώδιο. Επίτηδες δε το πήρα μαζί μου γιατί δε θέλω να επιβαρύνω τη μπαταρία του αυτοκινήτου, ούτε να το βάζω μπροστά με τόσο κρύο. Έχει συναντήσει κανείς το ίδιο πρόβλημα; Πλήρως φορτισμένη μπαταρία και να πέφτει σε μια ώρα; Τώρα που είμαι σπίτι, φόρτισε πλήρως σε 15 λεπτά. Άρα δεν αποφορτίστηκε στο βουνό, απλά μάλλον πάγωσαν τα στοιχεία. Μάλλον το power station είναι must. Ε; Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
HOMO Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Μου χει τύχει ακριβώς το ίδιο. Είχα δανειστεί ένα power bank το γνωστό της celestron 12v 17A. Το φόρτισα πήγα στο βουνό και μετά από 2 ωρες περίπου εξαντλήθηκε τελείως . Είχε να τροφοδοτήσει μόνο μια ισημερινή βάση . Θεωρητικά θα μπορούσε να κρατήσει όλο το βραδυ . Στο σπίτι φορτίστηκε πολύ γρήγορα. Νόμιζω πως οι μπαταρίες λιθίου είναι πιο ευαίσθητες στο κρύο από τις μπαταρίες αυτοκινήτων. Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα