Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Αρχίζω να εκτυπώνω λοιπόν & uranometria....

Παναγιώτη για όλους τους παραπάνω λόγους προτιμώ

κι' εγώ εκτυπωμένους χάρτες μέσα σε ζελατίνες.

Τους έχω ζωγραφίσει από πάνω, έχω σημειώσει και

αν το παρακάνω τους ξαναεκτυπώνω \:D/

Βέβαια άλλη χάρη και αίσθηση έχουν τα βιβλία!!

Δημοσιεύτηκε

Βέβαια άλλη χάρη και αίσθηση έχουν τα βιβλία!!

Συμφωνώ απόλυτα.Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα.Το βιβλίο είναι βιβλίο.Αλλά για το σπίτι.Στο βουνό θέλω πράγματα που να με υπηρετούν κ όχι να τα υπηρετώ.

Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
Δημοσιεύτηκε

Και παλι σε ευχαριστω πολυ Γιαννη για την βοηθεια....=D> =D>

Ο uranometria πιος τον δινει τσαμπα ρε παιδα????

Για δωστε το link :roll:

Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!!

http://www.astrothemis.gr

Greek Astrophotography Discord Chat!

https://discord.gg/2DUPacrNfM

Δημοσιεύτηκε
Παναγιώτη είχα προμηθευτεί κι εγώ την Uranometria σε ηλεκτρονική μορφή αλλά δεν μου άρεσε στην εκτύπωση. Κάθε σελίδα ήταν μια εικόνα jpeg και δεν έβγαινε σωστά. Πού μπορούμε να τη βρούμε σε pdf;
Δημοσιεύτηκε
Παιδιά, οποιαδήποτε έκδοση κυκλοφορεί στο internet σε ηλεκτρονική μορφή κυκλοφορεί παράνομα. Ως εκ τουτου, δεν είναι θέμα αυτού του forum να συζητάμε για παράνομα κατεβασμένα αρχεία κλπ...

astrovoxsigmz0.jpg

nightskybarweb9dg.jpg

Δημοσιεύτηκε
Εγώ από εκεί την έχω εκτυπώσει κ σας πληροφορώ πως βολεύει περισσότερο απ το να έχω δύο βιβλία ογκόλιθους πάνω στο τραπέζι.
Παναγιώτη ποια είναι τα 2 βιβλία ογκόλιθοι;Οι τόμοι μπορεί να είναι 2,αλλά αστροάλματα κάνουμε χρησιμοποιώντας ένα βιβλίο κάθε φορά και όχι 2.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Εγώ από εκεί την έχω εκτυπώσει κ σας πληροφορώ πως βολεύει περισσότερο απ το να έχω δύο βιβλία ογκόλιθους πάνω στο τραπέζι.
Παναγιώτη ποια είναι τα 2 βιβλία ογκόλιθοι;Οι τόμοι μπορεί να είναι 2,αλλά αστροάλματα κάνουμε χρησιμοποιώντας ένα βιβλίο κάθε φορά και όχι 2.

Δημήτρη επάνω στο τραπέζι είπα όχι στο χέρι.

Το να έχεις όμως ένα βιβλίο στο χέρι για κ να προσπαθείς να κάνεις αστροάλματα είναι ακόμη χειρότερο.

Δημοσιεύτηκε
Και με ένα μόνο βιβλίο πάνω σε ένα τραπέζι,μια χαρά αστροάλματα γίνονται Παναγιώτη,αλλά όπως έχουμε πει είναι θέμα το πώς βολεύεται ο καθένας.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Και με ένα μόνο βιβλίο πάνω σε ένα τραπέζι,μια χαρά αστροάλματα γίνονται Παναγιώτη,αλλά όπως έχουμε πει είναι θέμα το πώς βολεύεται ο καθένας.

Δημήτρη κ κουτσό να καθόμαστε πάλι αστροάλματα μπορούμε να κάνουμε.Σε παρακαλώ σκέψουτο κ πες μου.Τι είναι ευκολότερο?Να χειρίζεσαι το τηλεσκόπιο με το ένα χέρι κ στο άλλο να κρατάς ένα βιβλίο ή να μην κρατάς τίποτα κ να έχεις της σελίδα πάνω στο σωλήνα κ δίπλα απ το προσοφθάλμιο?

Δημοσιεύτηκε
Εγώ δεν κρατάω κανένα βιβλίο στο χέρι.Πάνω στο τραπέζι το έχω.Σίγουρα η σελίδα δίπλα από το προσοφθάλμιο είναι βολικότερη. Αν βρεις και τρόπο να την στηρίξεις στον σωλήνα,ακόμα καλύτερα. Oi Orion Optics είναι από αλουμινένιοι όμως και τα μαγνητάκια δεν βοηθούν. Όπως και να έχει όμως, προτιμώ το βιβλίο.

Δημήτρης Καπετανάκης

CGCG108-138:

Mag 15.5v, να τ'αφήσω;

Πολλά τα mag Άρη!

Το flickr μου

Δημοσιεύτηκε
Oi Orion Optics είναι από αλουμινένιοι όμως και τα μαγνητάκια δεν βοηθούν. Όπως και να έχει όμως, προτιμώ το βιβλίο.

Δεν χρειάζεται μαγνητάκια.Ενα λάστιχο που τυλίγει τον σωλήνα γύρο γύρο κ είσαι εντάξει.Ασε που με την υγρασία κολλάει πάνω στον σωλήνα η ζελατίνα.

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης