planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 error ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10, 2008 Εχει κ η Aktis Πασχαλινές προσφορές.Γιατί δεν κοιτάς κ από εκεί μεριά?Από τιμές κ αν είναι καλές προσφορές δεν έχω ιδέα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
babgia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Η προσφορά από ότι κατάλαβα εγώ δεν είναι το laser, αλλά οι 10 άτοκες.Μπορείς να την αγοράσεις με 145€ το μήνα για 10 μήνες αντί να δώσεις 1450€ αμέσως, κάτι είναι & αυτό για όποιον ενδιαφέρεται & δεν μπορεί να τα δώσει άμεσα. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
krisgym Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 και εγω λεω οτι μαs δουλευει ΧΟΝΤΡΑ ατοκεs δοσειs κανουν ολοι ρε παιδια, τωρα για ρευστο κανουν και κουλουτουμπεs Φιλικα Χρηστοs.
babgia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Ο κάθε ένας μας έχει το τρόπο που σκέπτεται, για παράδειγμα θα πω το δικό μου. Υποτίθεται ότι έχω 1450€ αν 1. τα έχω σε λογαριασό ταμιευτηρίου θα έχω μια απόδωση για 1 χρόνο 1% άρα 1450*1*1/1200=1,21€ το χρόνο2. τα έχω δεσμευμένα για 1 χρόνο 3% 1450*3*1/1200=3,63€ το χρόνο Απόφαση παίρνω τηλέφωνο να ρωτώ τα λεφτά ντούκου πόσο πληρώνω;Αν με ικανοποιεί η προσφορά προχωρώ σε συμφωνία.Αν δεν με ικανοποιεί υπάρχουν & αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μανταρίνια. Γιατί & εγώ σαν γνήσιο Έλληνας (σαν όλους) θέλω για την εργασία που προσφέρω να πληρώνομαι ντούκου αλλά, συνάμα όλοι οι άλλοι να δουλεύουν για μένα αφιλοκερδώς. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Αν δεν κάνω λάθος η τιμή της ήτανε 1499 ευρώ,τώρα την δίνει 1449 ευρώ που σημαίνει κέρδος 50 ευρώ.Μαζί παίρνεις και ένα λέιζερ αξίας 99 ευρώ ασχέτως αν κάποιοι μπορούν να το βρουν στο ίντερνετ πιο φθηνά.Κάποιοι άλλοι δεν έχουνε αυτή την δυνατότητα για πολλούς και διαφόρους λόγους(δεν έχουνε πιστωτική κάρτα,δεν ξέρουνε αγγλικά,δεν εμπιστεύονται τις συναλλαγές μέσω ίντερνετ κ.α)οπότε το παίρνουνε από Ελλάδα..Ακόμα έχεις και την δυνατότητα πληρωμής σε 10 άτοκες δόσεις που σημαίνει ένα κέρδος τις τάξεως των 250-300 ευρώ εάν οι δόσεις ήτανε έντοκες.Συνολικό όφελος λοιπόν της τάξεως των 400-450 ευρώ.Κάποιοι δεν έχουνε την δυνατότητα πληρωμής σε μετρητά οπότε μια τέτοια προσφορά δεν είναι καθόλου άσχημη για αυτούς.Αλλά και με μετρητά να αγόραζες την βάση το όφελος θα ήταν 150 ευρώ,καθόλου άσχημα.Οπότε πια η κοροϊδία βρε παιδιά. http://www.astropixel.gr
astrovox Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Το κάθε μαγαζί βγάζει τις δικές του προσφορές και τις δικές του τιμές. Αν σε κάποιον δεν αρέσουν, ασφαλώς και δε θα αγοράσει από εκεί! Ομως μπορεί για κάποιους να έχει νόημα. Οσο για τις άτοκες δόσεις, όχι δεν κάνουν όλοι άτοκες δόσεις και για κάποιους που δεν έχουν άμεσα τα λεφτά είναι κάτι σημαντικό. «I have loved the stars too fondly to be fearful of the night». Sarah Williams, The Old Astronomer
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Αυτό που έκανες planetman είναι απαράδεκτο!!! Κάνεις εξύβριση και αρνητική διαφήμιση!! Καλό θα ήταν όλες αυτές οι δημοσιεύσεις με αντίστοιχο να διαγράφονται... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Laskos Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Ναι σωστα, ολοκληρα 55 ευρω σου χαριζουν!50 η eq6 και 5 το πρασινο λειζερ... Ε, ας κανουμε και λιγη πλακα...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΦΟΥΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Παιδιά, νομίζω ότι δεν μπορούμε να εκφράζουμε απόψεις με αυτό τον τρόπο. Στο κάτω κάτω, όπως είπε και ο Ανδρέας, δεν έστριψαν το χέρι κανενός. Όποιος θέλει παίρνει, οι υπόλοιποι δεν......Και στο τέλος, αν την είχε φέρει και σε κανένα απο εμάς, να βγουμε και κράξουμε, αλλα όταν δεν έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό, θεωρώ ότι υπάρχουν και καλύτεροι τρόποι να εκφράσουμε την αντίρρησή μας που βεβαίως είναι σεβαστή.ΦιλικάΔημήτρης Δημήτρης
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Αν νομίζεις planetman ότι οι τιμές του Πλανητάριου είναι εξωφρενικές το σωστό είναι να πάρεις από αλλού. Αν ο ανταγωνισμός παρέχει καλύτερες τιμές αγοράζεις από εκεί που πουλάνε φτηνότερα. Βλέπω πως οι τιμές της Aktis,ας πούμε, δεν είναι τόσο πολύ χαμηλότερες ώστε να δικαιολογείται το "μας δουλεύουν" (συγκεκριμένα, δεδομένου του λέιζερ, το Πλανητάριο είναι φθηνότερο - γνώμη μου). Οπότε είναι ακατανόητη η σκληρή γλώσσα. Πες μας εσύ μια τιμή που σου φαίνεται λογική για την EQ6, μια τιμή για την οποία δε θα αγρίευες. Και να εξηγήσεις γιατί βρίσκεις μια τέτοια τιμή λογική...
vag_stephanou Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Παιδιά εντάξει, πέσατε να τον φάτε τον άνθρωπο! Απλά είπε ότι δεν είναι εξωφρενική η προσφορά, όχι ότι είναι εξωφρενικά υψηλή η τιμή. Εγώ έτσι το κατάλαβα. Εδώ που τα λέμε, επειδή μάλλον έχουν καταλάβει πολλοί ότι τα laser είναι των 10 και όχι των 100 ευρώ, τα δίνουν πια σαν δώρο για να "φύγουν" (όχι ότι αυτό είναι αθέμιτο). Αλλά μην τον βαράτε τον άνθρωπο, έλεος!
planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 error ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Καλά κάνουν και λένε πόσες στηρίξεις είναι άμεσα διαθέσιμες! Είναι σημαντική πληροφορία, γιατί αν δεν έχουν στοκ (δεν είναι ασπιρίνες να τις φέρνουν είκοσι - είκοσι) θα βρεθεί ο αγοραστής στη δυσάρεστη θέση να πάει να αγοράει και να του πουν "η στήριξή σας θα έρθει σε δύο περίπου μήνες, με την επόμενη παραγγελία που θα κάνουμε". Είναι σπαστικό να περιμένεις ενώ δεν το είχες στο πρόγραμμα. χώρια που η προσφορά ισχύει για αυτές τις 4 στηρίξεις. Ακόμα πιο σπαστικό θα ήταν να πήγαινες και να σου έλεγαν "ξέρεις, το στοκ τελείωσε, μαζί του και οι προσφορές". Δεν είναι άτιμο κόλπο, αλλά αντιθέτως εντελώς έντιμο. Που θα πάει! Αν πω κι άλλα μπορεί να μου κόψει το Πλανητάριο ποσοστά!
filiatra Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Παιδιά τα μαγαζιά δεν είναι ομάδες.Δεν χρειάζονται οπαδούς.Αν κάποιο μαγαζί κάνει πατάτα τότε καλό είναι να λέγεται. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
babgia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 kai fysika oute emeis eimaste omades, giati den phgame se ena magazi na paroume prosfora gia 10 h 20 px DOB.O kauenaw agorazei oti ton e3hphreth. Me syxorite alla grafo apo LINUX pou den exo Ellhnika ta WIN moy pe8anan. EDITΚαι φυσικά ούτε εμείς είμαστε ομάδες, γιατί δεν πήγαμε σε ένα μαγαζί-α να πάρουμε προσφορά για 10 ή 20 DOB.Ο καθένας αγοράζει ότι τον εξυπηρετεί. Εντάξυ εγκατέστησα Ελληνικά στο LINUX. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11, 2008 Παντου στην Αγγλια....849 λιρες Αγγλιας = 1057€("χωρις λογια"..μια που εχουν επαναληφθει απειρες φορες και δεν εχει νοημα να ξαναλεμε τα "πως" και κυριως τα "γιατι" ...)
planetman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 error ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Αν δεν κάνω λάθος η τιμή της ήτανε 1499 ευρώ,τώρα την δίνει 1449 ευρώ που σημαίνει κέρδος 50 ευρώ.Μαζί παίρνεις και ένα λέιζερ αξίας 99 ευρώ ασχέτως αν κάποιοι μπορούν να το βρουν στο ίντερνετ πιο φθηνά.Κάποιοι άλλοι δεν έχουνε αυτή την δυνατότητα για πολλούς και διαφόρους λόγους(δεν έχουνε πιστωτική κάρτα,δεν ξέρουνε αγγλικά,δεν εμπιστεύονται τις συναλλαγές μέσω ίντερνετ κ.α)οπότε το παίρνουνε από Ελλάδα..Ακόμα έχεις και την δυνατότητα πληρωμής σε 10 άτοκες δόσεις που σημαίνει ένα κέρδος τις τάξεως των 250-300 ευρώ εάν οι δόσεις ήτανε έντοκες.Συνολικό όφελος λοιπόν της τάξεως των 400-450 ευρώ.Κάποιοι δεν έχουνε την δυνατότητα πληρωμής σε μετρητά οπότε μια τέτοια προσφορά δεν είναι καθόλου άσχημη για αυτούς.Αλλά και με μετρητά να αγόραζες την βάση το όφελος θα ήταν 150 ευρώ,καθόλου άσχημα.Οπότε πια η κοροϊδία βρε παιδιά. Τέτοια οικονομική ανάλυση θα την ζήλευε και οικονομικός διευθυντής. Μπράβο. Και λυπάμαι για το ειρωνικό ύφος μου αλλά κοροϊδία με κάνεις να νοιώθω ότι είναι αυτό που γράφεις φίλε μου. Δεν ήθελα να πάρω πάλι θέση για τις αισχροκέρδειες, αλλά ευτυχώς που με κάτι τέτοια ξεβολεύομαι για να γράψω. Μήπως καλύτερα αντί για τέτοιες αναλύσεις, να αναλύουμε άλλους τρόπους να ψωνίσουν όσοι δεν έχουν πιστωτική, όσοι δεν εμπιστεύονται το Ίντερνετ, όσοι δεν ξέρουν Αγγλικά; Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
alepohori Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Μάνο, καταλαβαίνω την αγανάκτησή σου, δικαιολογημένη ή μη. Εγώ δεν θεωρώ το Πλανητάριο κατάστημα με χαμηλές τιμές. Είναι όμως το μόνο κατάστημα που δέχεται ΟΛΕΣ τις πιστωτικές με άτοκες δόσεις (τουλάχιστον από όσο γνωρίζω). Όταν ήθελα να αγοράσω το Orion Optics από Aktis, ΔΕΝ ήταν δεκτή η πιστωτική μου κάρτα και αναγκάστηκα να το πληρώσω μετρητοίς. Είδα και έπαθα για να καλύψω το τεράστιο για τα δικά μου δεδομένα κενό που προκάλεσε η επί τόπου πληρωμή του κόστους του τηλεσκοπίου αυτού. Είμαι βέβαιος ότι αν το αγόραζα από το Πλανητάριο, θα είχα καλύτερη αντιμετώπιση και πολλές περισσότερες ευκολίες πληρωμής ,έστω και αν κόστιζε περισσότερα.Επίσης η εξυπηρέτηση του Πλανηταρίου είναι κλάσεις ανώτερη του Aktis, το λέω από ιδία πείρα, έτσι για να λέμε τα πράγματα με τ'όνομά τους. Επαναλαμβάνω, το Πλανητάριο δεν έχει χαμηλές τιμές, αλλά οι ευκολίες και η υποστήριξη που σου παρέχει, αντισταθμίζουν τις διαφορές αυτές. Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
KonstantinosM Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 EQ6 DELUXE SUPER HEAVY-DUTY EQUATORIAL MOUNT£585.00 = 760€http://www.sherwoods-photo.com/sky_watcher/skywatcher_mounts_motors.htm Πιστεύω ότι τα έχουμε όχι μόνο με ένα, αλλά και με άλλα καταστήματα στην Ελλάδα. Ας κοιτάξουμε λοιπόν αν μπορούμε στο μέλλον να έχουμε καλύτερες τιμές. Και αυτοί πρέπει να καταλάβουν ότι είναι και για δικό τους καλό μακροχρόνια. Φιλικά - Ντίνος Μακρόπουλος *Όλα τα ταξίδια κάποια μέρα θα τελειώσουν. Βρες το σύμπαν μέσα σου και μπορείς να ταξιδεύεις για πάντα*.Prem Rawat
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 1)Το κατάστημα ΣΙΓΟΥΡΑ δεν είναι δικό μου.2)Δεν κατάλαβα γιατί το σχόλιο μου σας προκαλεί ''κοροϊδία''.Φαίνεται μάλλον ότι στα σχολεία πλέον δεν σας μαθαίνουν μαθηματικά η εγώ δεν τα έμαθα καλά.3)Εγώ τα παράπονα μου τα κάνω ''αυτοπροσώπως'' στον εκάστοτε έμπορο(και τα έχω κάνει νάστε σίγουροι γι'άυτο) και όχι από ένα απρόσωπο φόρουμ(ας με συγχωρήσει το astrovox) καλυμμένος με ένα όμορφο ψευδώνυμο.4)Και για να κλείσω το όλο θέμα να πω ότι έχω βάλει έναν κανόνα στην ζωή μου ο οποίος είναι: ''Εκεί που φτύνω δεν πάω να γλείψω''.Και ο νοών νοείτο. Καλή σας μέρα και συγνώμη αν σας έθιξα. http://www.astropixel.gr
sheliak Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Επαναλαμβάνω, το Πλανητάριο δεν έχει χαμηλές τιμές, αλλά οι ευκολίες και η υποστήριξη που σου παρέχει, αντισταθμίζουν τις διαφορές αυτές. Συμφωνώ απόλυτα! Και σχετικά με την υποστήριξη έχω να αναφέρω το εξής γεγονός:Όταν αγόρασα από το πλανητάριο το ed80 δεν πήρα μαζί και διαγώνιο και την ιδία μέρα πηγαίνω στο βουνό για παρατήρηση και βλέπω ότι δεν εστιάζει,(δεν ήξερα τότε ότι χρειαζόταν το διαγώνιο) παίρνω τηλέφωνο στο πλανητάριο 10:30 - 11:00 το βραδύ και με εξυπηρέτησαν – κατατόπισαν πλήρως.Και με κάποια μικροπροβλήματα που είχα με την βάση μου και πάλι η εξυπηρετιση ήταν αρίστη και άμεση. Αυτο που πιστεύω είναι οτι σε μια αγορά πληρώνεις και την υποστήριξη της εταιρίας από την οποία προμηθεύεσαι το προϊόν.Και το πλανητάριο σε αυτόν τον τομέα είναι άριστο (χωρίς να έχω ιδιαίτερη εμπειρία από άλλες εταιρίες).Και είμαι κάθετος σε αυτό!
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 12, 2008 Συμφωνώ με τον Δημήτρη και όσο για την υποστήριξη κατεθέτω την δική μου εμπειρία. Αγόρασα την EQ6 τον Γενάρη από το Πλανητάριο (1449€ σε 15 άτοκες), όχι φθηνά αλλά με πλήρη γνώση του τι κάνω. Άμεσα χρειάστηκα την βοήθειά τους και χωρίς πολλά λόγια τα παιδιά με εξυπηρέτησαν ΑΜΕΣΑ αλλάζοντας το χειριστήριό της (στην περίπτωση που ήταν αγορασμένη από έξω;;. Τα σχόλια δικά σας... Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα