Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Καλησπερα παιδια..... Δυστυχως αφηνω τον ομορφο ουρανο του νησιού μου και "μετακομίζω" για λιγο καιρο στον Σκαραμαγκα. Θα μου λειψουν οι συζητήσεις μας, οι Αστροφωτογραφιες... και γενικα η Αστρονομια (....εκτος και παρω τα κύαλα μεσα στον Στρατο αλλα δεν ξερω αν θα βλεπω τιποτα* απο εκει). Αν και θα...εχω το κινητο μαζι και θα σας διαβαζω απο εκει αλλα πως να το κανουμε, δεν ειναι το ιδιο Για δες καιρο που διάλεξε η Πατρίδα να με παρειΤωρα που ο Τοξότης ερχεται στον ουρανό με Χάρη!! Ο Γαλαξίας φαινεται στο ουρανιο τοπιοΚαι γω το Οπλο μου κρατω αντιο για Τηλεσκοπιο. Αντε Παιδες.... Καλες Παρατηρησης να εχετε! Καθαρους Ουρανος!!!!Και να δειτε οσα πιο πολλα Αντικειμενα μπορειτε!!! Περιμενω Reviews απο τις νυχτερινες εξοδους σας!!! *αξιζει να παρω τα κυαλια μαζι μου με την φωτορύπανση που εχει;;; Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Νίκος Κατσαμάκας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Τα κυάλια μπορεί να σου τα κλέψουν. Εξάλλου, όχι μόνο εκεί που πας δεν αξίζει, αλλά οι νεοσύλλεκτοι δεν έχουν καιρό για αστροπαρατήρηση. Τζάμπα θα προσθέσεις βάρος στα μπαγάζια σου. Αν αργότερα σεστείλουν σε κανένα φυλάκιο, τότε ναι.
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Σωστος!! Ευχαριστω..... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
planetman Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Καλή θητεία ρε Βασίλη. Κοίτα να περνάς απαρατήρητος... ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΚΡΗΤΗΣ - το κινητό πλανητάριο
Αργύρης Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Καλή θητεία και γρήγορα πολίτης!! Καλά κουράγια! ΣΤΕΛΛΑ, ΓΙΩΡΓΟ, ΒΑΣΙΛΗ, ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ...
themis_kart Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Κουραγιο φιλε ενας χρονος ειναι θα περασει ο τιμημενος, ασε και εγω απο Νοεμβρη θα μπω στρατο!!!Καλος πολιτης ευχομαι Gazing at the universe through the ΄Eyes΄ of an astrophotographer...!!! http://www.astrothemis.gr Greek Astrophotography Discord Chat! https://discord.gg/2DUPacrNfM
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Βασίλη σου εύχομαι καλή θητεία και καλός πολίτης. Τώρα στην αρχή όντως ο χρόνος σου θα είναι πολύ περιορισμένος και θα την ελεύθερη ώρα σου θα θες να κοιμάσαι. Αργότερα μπορεί αν πας σε κανένα φυλάκιο να χρησιμοποιείς τα κιάλια του στρατού. Κάνε την κορόιδα και θα περάσεις φίνα. Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
Andreas72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Μέχρι να προσαρμοστείς θα έχεις απολυθεί. Ακου 12 μήνες!!Τι να πω εγώ που έκανα 20 μήνες στην Κρήτη στις ειδικές δυνάμεις(ΝΑΥΤΙΚΟ) Τρελάθηκα στην μουρμούρα(ψάρι)και στις παραλίες(το καλοκαίρι).Τόσο ψάρι δεν εχω ξαναψαρέψει στην ζωή μου. http://www.astropixel.gr
alepohori Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13, 2008 Καλή θητεία φίλε! Να θυμάσαι : ΒΛΕΠΕ, ΑΚΟΥΓΕ, ΣΩΠΑ!!! Δημήτρης Καπετανάκης CGCG108-138: Mag 15.5v, να τ'αφήσω; Πολλά τα mag Άρη! Το flickr μου
PapGeo Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2008 Βασίλη, «μη μασάς» και κοίτα να περάσεις καλά. Κι αν δεν καταφέρνεις να βγαίνεις για παρατήρηση, δεν πειράζει, μπορείς να καλύψεις τις αστρονομικές ανάγκες σου μέσα από το διάβασμα. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω, όταν μου λείπει ο νυχτερινός ουρανός. Τα κιάλια μέσα στο κέντρο εκπαίδευσης, δεν ξέρω αν θα ήταν η καλύτερη ιδέα, υπό την έννοια ότι, εκεί θα υπηρετήσεις για μικρό χρονικό διάστημα, θα είσαι νέος, υπό εκπαίδευση και έλεγχο, χωρίς ιδιαίτερη αυτονομία κινήσεων και… κολυμπώντας στην φωτορύπανση. Όταν με το καλό μετατεθείς στην μονάδα σου και εδραιωθείς, θα έχεις περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Καλή θητεία! PapGeo
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2008 Καλή θητεία Βασίλη!Μετά από 2 εβδομάδες στο κέντρο εκπαίδευσης οπότε θα έχεις καταλάβει τι παίζεται, θα γελάς με την ιδέα να πάρεις τα κιάλια μαζί σου. Ούτε συζήτηση! Αργότερα στη μονάδα ίσως, αλλά οπωσδήποτε φθηνό ζευγάρι για ευνόητους λόγους (για πρώτη και μοναδική φορά θα προτείνω τα κιάλια του lidl των 20 ευρώ). Ανάλογα με τις συνθήκες στη μονάδα θα κρίνεις μόνος σου.[Ο Δημήτρης έχει δίκο: κοίτα να τα φτιάξεις με τη Β.Α.ΣΩ. (Βλέπε, Άκουγε, ΣΩπα) αμέσως μόλις πας εκεί. Η ζωή στο κέντρο είναι 100% ΘΕΑΤΡΟ όπου τα προβλήματα αρχίζουν όταν κάποιος δεν παίζει καλά τον ρόλο του. Κι επειδή οι εκπαιδευτές είναι ελεεινοί ως σκηνοθέτες, τα πάντα εξαρτώνται από σένα. Συνεπώς δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα...] "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
Altinakis Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14, 2008 Ρε ψαρα, φευγεις φανταρος; Δεν ηξερα για τα χαλια σου!!! Bi2L, Βασιλη, δεν πηρες και κανενα ETX-70AT να το βαλεις στην τσαντα σου για τα νυχτερινα νουμερα!!! Παντως μην μασας, 1 χρονος ειναι. Με κινητο, πιτσα, εξοδους και ολα τα καλα του Θεου. ΜΕχρι να μπεις θα βγεις. Μονο προσεξε μην σε τρυπ....σουν!! Αντε και γραφε καμια χαζομαρα οποτε ερχεσαι ή απο κανενα cafe... ΥΓ: Ρε συ και τωρα ποιος (κοροιδο) θα γραφει τις ανανεωμενες σελιδες με θεματα του physics4u.gr? Θα μας αγγαρεψεις και σε αυτο ρε τρισαθλιο υποκειμενο??? Ανακαλειται αμεσως η θητεια...!!!!!! Αντε, Βασιλη πολλα ειπα και τωρα τα σοβαρα. Να εισαι καλα, καλο ξεκινημα, ολα καλα, και με το καλο παλι εδω! Και παλι καλη αρχη και οτι ποθεις! Meade LX200 8" EMC Classic (F/10) , Celestron Ultima Barlow 2x, Baader Ortho 6mm (Phantom),Hirsch SCT Focal Reducer / Corrector f/6.3, Philips SPC900NC IR/Cut >Destination Space!
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Βασίλη, καλός οπλίτης προς το παρόν και μετά καλός πολίτης.Μην ξεχνάς οτι αν υπηρετήσεις "κάπου μακριά και απόμερα", θα έχεις καταπληκτικούς ουρανούς από πάνω σου. Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
Efstathios Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Καλή θητεία και καλός πολίτης μετά. Απο τον Σκαραμαγκά καταλαβαίνω ότι θα πάς ναυτικό? Και εγώ εκεί ήμουνα. Μιά χαρά είναι, κολλέγιο πλέον. Κοίτα και άν μπορέσεις να πάρεις μετάθεση και στο νησί σου άν έχει καμία βάση εκεί. starrynights.blog
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Μια χαρα θα περασεις.Με το καλο να μετατεθεις (ευκολο πιστευω) και στη ΝΒΚΕ(κλιμακιο του ναυτικου στην Κερκυρα).Καλος οπλιτης,και καλος πολιτης.
Βασίλης_Μ Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Bill θα περάσεις καλά μην μασάς και βέβαι ΣΩΠΑ.... Να μην σε ξέρουν ΚΑΘΟΛΟΥ.... και μακρία στην αρχή τουλάχιστον από αστρονομικές συζητήσεις εντός στρατού.... Καλά να περάσεις Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. Arthur C. Clarke http://vip-digital-imaging.blogspot.com
arcadian Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 15, 2008 Παιδια, εγω πηγα εχθες στον Ναυσταθμο για μια δουλεια, ως ΟΤΕ (ακους Αργυρη?) που εχουμε αναλαβει και εκτελουμε εκει μεσα. βρηκα ολα τα "ψαρια" στην κεντρικη πυλη να περιμενουν τα πουλμαν για να τους βαλουν μεσα ενω στην εξωτερικη πλευρα της πυλης, ηταν οι γονεις, γκομενες κλπ. θυμηθηκα και την δικια μου "υποχρεωση προς την πατριδα" το 1997!! μεσα σε ολο αυτο το τσουρμο πρεπει να ηταν και ο φιλος μας, αλλα δεν το εχω γνωρισει απο κοντα μπας και τον εβλεπα χθες! καθομουνα και παρατηρουσα τα παιδια που εμπαιναν, και ξαφνικα μεσα στο πληθος απο ψαρια (χιχιχ) παιδια, δηλ 19-25 χρονων, βλεπω εναν τυπο, πρεπει να ηταν 20 χρονων με κουστουμι!! μα ειναι δυνατον? ολοι ηταν με τζην, φερμουδες και μπλουζακια και αυτος με κουστουμι!!! τον κοιταζαν ολοι!! (μακαρι να μην ειναι ο φιλος μας!!!!) αυτα! Φιλικα, Νικος
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 Γειά σας παιδες!!! (τώρα κατάφερα να φτιάξω το κινητό μου ώστε να μπορώ να απαντήσω, μέχρι τώρα απλά διάβαζα) Σας ευχαριστώ όλους!! μου έφτιαξαν την διάθεση και Γέλασα πολύ!!! Νίκο (arcadian) ήσουν εκεί με τον γερανό?? Παντός και εχω σακάκι είχα (όχι κουστούμι) (Πολύ δύσκολο να απαντώ από το κινητό) Παίδες αραλικη εντελώς εδώ!! Διακοπές! Ειδικά για εμένα που δούλευα!! Αφού να φανταστιτε χθες ήταν "η βραδιά του Ναύτη" και μας έφεραν μπίρες και τραγουδιστές ... Κάποια Παπαδάκη και έναν Ιωακημ! Τα λέμε αργότερα.... Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
draculas Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 Δεν σου προτείνω να πάρεις κυάλια μαζί, καθώς στο κέντρο δε νομίζω οτι θα βλέπεις και πολλά (ή δεν θα προλαβαίνεις, αργότερα αν πας σε κανένα νησί πάρτα μαζί. Στην Λέσβο που ήμουν, είχα απίστευτο ουρανό!)πιο πρακτικό είναι ενα ραδιοφωνάκι! καλός πολίτης.
Bi2L Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 παναγιώτη ευχαριστώ...αν και άνετα θα μπορούσα να είχα πάρει τα κυαλια. Το βράδυ έκανα μαθήματα αστρονομίας οπότε θα ήταν χρήσιμα τα κυαλια. Αν και πολλοί ήξεραν τα αστέρια (καπετάνιοι κ ναυτοικοι) αλλά τους έκανα αρκετές διαλέξεις! Βέβαια μόνο εγώ ήξερα ποιο αστέρι είναι πιο κ ήμουν ο μόνος που τα κοιτούσα όλη την ώρα! Από εδώ φαινόντουσαν καμία 300+ αστέρια! Τα πιο φωτεινά... Τους έλεγα για το τηλεσκόπιο για νεφελώματα αν και δεν τα ήξεραν!Οι πιο πολλοί μου έλεγαν αν ξέρω να τα διαβάσω ... Λες και είμαι αστρολόγος any way μετά την "διάλεξη" έμαθαν αρκετά πράγματα!! Τους έδειχνα και φωτό από το astrovox και είχαν πάθει την πλάκα τους απτό τί μπορεί να δει κανείς με το τηλεσκόπιο! ΥΣΡαδιόφωνο δεν χρειάζομαι... Εχω το κινητό!! Mp3 radio tv internet movies... τι άλλο μπορεί να θέλω εδώ!! άντε σε 15 μέρες που θα ξανάκατεβώ Αθήνα να πάμε καμία παρατήρηση!!!! Αν και θα έχει φεγγάρι Βασίλης ΜεταλληνόςOO 16 1600 f4ΟΟ 12.5 1525 f4.8 NEQ6TOA130 1000 f7.7 ΕΜ200ED80 600 f7.5, Vixen9x63Canon eos 6D, Sony a7s2, Wat120n+,Asi1202009年7月22號日食 - 2017 Aug 21www.metallinos.net
Efstathios Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Μάιος 28, 2008 Άντε, να σας δώσουν και καμία καλή άδεια, καμία βδομάδα δηλαδή. Είναι ακόμη εκεί ο Βασιλόπουλος? (μην κινείσαι.... μην κινείσαι.... ΜΗΝ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ) χαχα, όποιοι τον είχανε ξέρουνε starrynights.blog
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα