παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Παιδιά, βλέπω τον Άρη, χωρίς τηλεσκόπιο!!!!!Είναι φοβερός!!!!Έχει κάτσει πάνω από τον Παρθενώνα!!!!Απίστευτο!!!!! Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Καλά ρε φίλε είναι δυνατόν μετά από όλο αυτό το ντόρο που έχει γίνει να λες τέτοια πράγματα εδώ μέσα;ΕΛΕΟΣ Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
babgia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Παιδιά, βλέπω τον Άρη, χωρίς τηλεσκόπιο!!!!!Είναι φοβερός!!!!Έχει κάτσει πάνω από τον Παρθενώνα!!!!Απίστευτο!!!!! Ναι & ακριβώς πάνω από το δόρυ της Αθηνάς. Μέλος Συλλόγων:Ελληνικής Αστρονομικης ΕνωσηςΣυλλόγου Ερασιτεχνικής Αστρονομίας.Όμιλος Γερόντων Αστροπαρατηριτών.Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣhttp://users.otenet.gr/~babgia/
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Φίλε Μανούσο δεν ξέρω αν εσύ δεν το είδες...Έχασες πάντως αν όχι... ήταν η 666η δημοσίευσή μου... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 god damnit τον βλεπω και εγω πανω απο το βουνο της αρχαιας κορινθου http://pegasusastro.com/
παναγιωτης Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Και για τους άπιστους... Την ώρα που εμείς κοιτάμε τα , τα βλέπουν και κάποιοι άλλοι, ίσως όχι από τον δικό μας κόσμο...
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 φοβερη photo μπραβο παναγιωτη με τι την εβγαλες ?? http://pegasusastro.com/
τσιαγκας προδρομος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δεν βλεπετε τιποτα !!!!!! στην αυλη μου εκατσε και μπαστακοθικε και δεν λεει να φυγει ο Αρης τον επεξεργαζομαι!!!! πω πω!!!!! μεγαλος που ειναι!!! Καθαρούς ουρανούς
Juptr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Και για τους άπιστους... Φίλε Παναγιώτη καλά ο Άρης , τη Σελήνη στο photoshop την πρόσθεσες ; Γιώργος.
Juptr Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Και για τους άπιστους... Φίλε Παναγιώτη καλά ο Άρης , τη Σελήνη στο photoshop την πρόσθεσες ; Γιώργος.
Nadagir Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 το οτι καποιοι τωρα μπορει να καθονται και να περιμενουν τον Αρη να εμφανιστει στις 00:30 με τρελαινει!
Aggelos Kechagias Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Γαμωτο ειναι το βουνο της αρχαιας μπροστα http://pegasusastro.com/
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Πλάκα πλάκα άλλη μια επιβεβαίωση των νόμων του Νεύτωνα δεν θα με χαλούσε, πάω μια στιγμή έξω δS>=0 (c.s.)
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 γιατι δεν βαζετε πως φενεται κανονικα παιδια?ηθελα να τον δω κι εγω αλλα κριμα δεν το ηξερα....εχει κανεις μια φωτο πως φενεται με γυμνο το ματι? keep going alone......
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27, 2008 γιατι δεν βαζετε πως φενεται κανονικα παιδια?ηθελα να τον δω κι εγω αλλα κριμα δεν το ηξερα....εχει κανεις μια φωτο πως φενεται με γυμνο το ματι? Τι εννοείς "κανονικά" ; δS>=0 (c.s.)
iziogas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Μετά, είναι να απορείς γιατί πλουτίζει ο Λιακόπουλος;;; ... και μετά σου λένε ότι όλα αυτά γίνανε μόνα τους!
Achilleas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 γιατι δεν βαζετε πως φενεται κανονικα παιδια?ηθελα να τον δω κι εγω αλλα κριμα δεν το ηξερα....εχει κανεις μια φωτο πως φενεται με γυμνο το ματι? Κατ'αρχήν αγνόησε όλους όσους θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε Κατα δεύτερον να σου πω οτι το όλο thread είναι ειρωνικό και ποτέ δεν θα δείς τον άρη τόσο μεγάλον...Ο άρης φαίνεται σαν αστεράκι, λίγο κοκκινωπό και μπορεί να παρατηρηθεί με τηλεσκόπιο κάθε 26 μήνες που έρχεται κοντά (αλλα και πάλι σαν αστεράκι ειναι) Απλώς στο thread σατιρίζουμε ένα άθλιο email που κυκλοφορεί κάθε αύγουστο και λέει οτι στις 27 αυγούστου ο Άρης θα φαίνεται σαν την Πανσέληνο... Οι φωτογραφίες είναι φτιαχτές απο τους φίλους μας στο φόρουμ Λέσχη Ε.Λ.Φ.Ε.ΑΣ
xiotis33 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28, 2008 μια χαρα τα παιδια απο το φορουμ απλα εγω ηθελα να δω....λεω κ εγω αφου ψευτικες φαινονται...χαχα....thx για την απαντηση φιλε.. keep going alone......
Planetary Assault Systems Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Αν στείλετε αυτές τις φωτογραφίες σε κανάλι/εφημερίδα έχει να πέσει τρελό γέλιο!!! plz keep the sky clear!!
terring Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Με τηλεσκόπια τον είδατε; Εσείς οι Γήινοι με κάνετε να γελάω . Εγώ τα είδα όλα από κοντά με το διαστημόπλοιο μου και ιδού οι αποδείξεις Άρης και Σελήνη! Έκλειψη!! Ο Άρης κατοικείται!!! "Μην κρατάτε τις πύλες του πνεύματος σας κλειδωμένες, αλλά ούτε και διάπλατα ανοιχτές" Τσαρλς Φορτ
draculas Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Πάντως θα είχε γούστο να ρωτάγαμε εναν "αστρολόγο" για τις επιπτώσεις που είχε αυτό το "φαινόμενο" στη ζωή μας...
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Αν στείλετε αυτές τις φωτογραφίες σε κανάλι/εφημερίδα έχει να πέσει τρελό γέλιο!!! Καθόλου άσχημη ιδέα δS>=0 (c.s.)
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 γιατι δεν βαζετε πως φενεται κανονικα παιδια?ηθελα να τον δω κι εγω αλλα κριμα δεν το ηξερα....εχει κανεις μια φωτο πως φενεται με γυμνο το ματι? Κατ'αρχήν αγνόησε όλους όσους θα πέσουν πάνω σου να σε φάνε Κατα δεύτερον να σου πω οτι το όλο thread είναι ειρωνικό και ποτέ δεν θα δείς τον άρη τόσο μεγάλον...Ο άρης φαίνεται σαν αστεράκι, λίγο κοκκινωπό και μπορεί να παρατηρηθεί με τηλεσκόπιο κάθε 26 μήνες που έρχεται κοντά (αλλα και πάλι σαν αστεράκι ειναι) Απλώς στο thread σατιρίζουμε ένα άθλιο email που κυκλοφορεί κάθε αύγουστο και λέει οτι στις 27 αυγούστου ο Άρης θα φαίνεται σαν την Πανσέληνο... Οι φωτογραφίες είναι φτιαχτές απο τους φίλους μας στο φόρουμ Ωραίος. Πάντως δεν νομίζω πως θα'πρεπε να την πέσει κανείς στο παλικάρι επειδή δεν γνωρίζει όσα γνωρίζουμε. Δεν θα προσελκύσουμε έτσι κόσμο στην αστρονομία ή την επιστήμη,ούτε θα μάθουμε έτσι τους συνανθρώπους μας να σκέφτονται θετικά... δS>=0 (c.s.)
Alexander Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Αν στείλετε αυτές τις φωτογραφίες σε κανάλι/εφημερίδα έχει να πέσει τρελό γέλιο!!! Εγω παραλίγο να το πιστέψω... Φαντάστήτε μια τέτοια φωτογραφία στις ειδήσεις ... Είμαστε ταξιδιώτες που πάνω στη Γη διασχίζουν το διάστημα, σαν επιβάτες πάνω σε πλοίο, και πολλοίαπό εμάς δε νογάμε κανένα μέρος του σκάφους πέρα από την καμπίνα όπου καταλύουμε.S.P. Langley
milia Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29, 2008 Αν στείλετε αυτές τις φωτογραφίες σε κανάλι/εφημερίδα έχει να πέσει τρελό γέλιο!!! Εγω παραλίγο να το πιστέψω... Φαντάστήτε μια τέτοια φωτογραφία στις ειδήσεις ... Θα ήταν ένα ενδιαφέρον πείραμα, για να δούμε ποια ΜΜΕ ψάχνουνκαλά τις πηγές των ειδήσεών τους και ποια όχι... Χε χε χε δS>=0 (c.s.)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα