Jump to content

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιεύτηκε

Λεβεντες καλησπερα

Εγω το ελεγα παντα οτι το νησι εχει προβλημα αλλα δεν το περιμενα οτι μολις πας στην Αθηνα

θα πουλησης το τηλεσκοπιο αδιανοητο .Ερρικο περιμενε λιγο μηπως βγη καμια προσφορα σε

κανενα κασεγκρειν 2000μ/μ η 2500μ/μ για να δωσης ρεστα μετα ποιος σε πιανη

Δυστηχως ο Εφεντιμ κοκκωλης δεν μπορει να ελθει σε μαζωξη μας ο Λοχιας ( τωρα Στρατηγος)

δεν δινει αδεια καλα θα γινοταν το σωσε ( αφεριμ εφεντιμ αφεριμ )

Τα Γεροντια σας χαιρετουν και ναστε καλα

γκιουλε γκιουλε ( οπως λεν και οι γειτονες )

Αντωνης Κουκουλας

Μελος EAE

• Απαντήσεις 1.1k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Δημοσιεύτηκε

Τσοκ τεσεγκιουλέρ καρντάς.

Νταγκ, γκελ μπουρντά, καρσί Λιμάν Ασλάν: Ααλάχ άκμπα. Καντίν τσαούς, Μουσταφά Κεμάλ εφέντ, έβετ. Σεβί ορούμ τσοκ γκιουζέλ χανούμ.

Καπάτ καπί, ντοτόρ μπαιλντί.

Γκιουνάιντεν λεβέντ.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

καραμανλιδικα καπαδοκιας (συγνωμη Ανδρεα οφ τοπικ )

Ντοτορ καρντασ

νε ολα τζακ σαμπιρ καρντασ αλλαχ μπερεκετ βερσιν τουρτσε μπιλιορ σουν νε ρελισιν

μπεν ικιτζι σοι Σαλιχλι ( Σαρδεις) ιντι 70 κμ Ισμιρλι

ταμαμ καρντασ γιαβασ γιαβασ σαμπιρ

τεσεκεριμ

Αντωνης Κουκουλας

Μελος EAE

Δημοσιεύτηκε
καραμανλιδικα καπαδοκιας (συγνωμη Ανδρεα οφ τοπικ )

Ντοτορ καρντασ

νε ολα τζακ σαμπιρ καρντασ αλλαχ μπερεκετ βερσιν τουρτσε μπιλιορ σουν νε ρελισιν

μπεν ικιτζι σοι Σαλιχλι ( Σαρδεις) ιντι 70 κμ Ισμιρλι

ταμαμ καρντασ γιαβασ γιαβασ σαμπιρ

τεσεκεριμ

ε τέτοιο γέλιο δεν έχω ξαναρίξει ρε παιδιά! :lol: :lol: :lol:

Κώστα απώλεια σοβαρή της 4ης ΠΣΕΑ να μην έρθεις στον Πάρνωνα... :cry: [-( Κάνε κάτι...όλοι οι "αξιωματικοί" εξαγοράζονται κάπως! :mrgreen:

Η παρέα ενδέχεται να είναι φοβερή...μόνο τα συμπαθέστατα και εμπειρότατα γερόντια μας να βάλετε φτάνει...θα πέσει πολύ γέλιο...θυμάστε κύριε Αντώνη πέρσι τον Αύγουστο;; σύσσωμος ο Ο.Γ.Α και οι γύρω γύρω γελούσαμε με τον νέο που ήθελε να πάρει σύνταξη από τα 29!!!! :lol: :lol: :lol:

«Μπορεί και μακριά πολύ, μέσα στων ουρανών τα αποκαΐδια...την Ανδρομέδα, την Άρκτο ή την Παρθένο...Άραγες να είναι η μοναξιά σε όλους τους κόσμους η ίδια;» Οδυσσέας Ελύτης
Δημοσιεύτηκε

Κιθαιρών

Ο χρόνος έπνιξε το γέλιο των Μουσών

και των ποιμένων βράχνιασε η φλογέρα

ερείπια σκόρπισε ο βυθός των Πλαταιών

μύθοι αλέστηκαν στους μύλους του αγέρα.

Βραχώδη δόντια στα σαγόνια τ' ουρανού

γέρικων πεύκων τα κλωνάρια οπλισμένα

λημέρι ζώνουν αιγοπόδαρου θεού

και τον βωμό του προστατεύουν πεισμωμένα.

Παγές, Ειδύλλια, Αιγόσθενα και Κάστρα

πέμπουνε κάποτε αναίμακτους τοξότες

κι αναβιώνουν μια τελετή αρχαία

στήνοντας δόκανα στα λασπωμένα άστρα

στ' άχρονο ξέφωτο του Πάνα κυνηγούν

την Ανδρομέδα, τον Βοώτη, τον Κηφέα!

itheron.JPG.127b63a33b9a5f44b998f2ec6f7d4fcd.JPG

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε
Τι λέτε για κανα Κιθαιρώνα σήμερα? Το φεγγάρι θα έξαφανιστεί κατα τις 1:15 (εε να δούμε και λιγο φεγγάρι) Βέβαια να μήν έχει σύννεφα... αλλά υπάρχει και αυτή η ενοχλητική σκόνη... αν δω ξαστεριά ψήνομαι να πάω να δει το 10" το πρώτο φώς!
Δημοσιεύτηκε
Ευχαριστώ κ Κώστα!Αν και τα σχέδια μου ηταν ενελώς διαφορετικά και λόγω κακού οικονομικού περιβάλλοντος, είναι το απλό... αλλά οκ και έτσι πρέπει να μάθω τον ουρανο ακόμα. Την προηγούμενη φορα με koukanto και sevax μου έλεγαν "αδιάβαστος την άλλη φορά με το κηδεμόνα σου"! πίστέυω το χειροκίνητο είναι πιο οικονομικό (ΔΝΤ,Συλλογικές συμβασεις, αποζημιώσεις) και σου δίνει την δυνατότητα να μάθεις αλλιώς δεν βρίσκεις στόχο!
Δημοσιεύτηκε
Απο ότι κατάλαβα δεν θα πάει κανείς σήμερα...

Υπάρχει ένα σύννεφο σαν δεξαμενόπλοιο και οι γλάροι πετούν χαμηλά: ενδεχόμενο βροχής.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσιεύτηκε
Όλοι στον Πάρνωνα και εμείς με τις υποχρεώσεις πίσω... Θα πήγαινα Κιθαιρώνα αλλά έχει γενέθλια ο ξάδερφος μου μιλάμε για την γκαντεμιά! Ίσως πάω κατά τις 1 το βράδυ! Ψήνομαι!!
Δημοσιεύτηκε
Ποτε ειναι η επομενη εξορμηση στον κιθαιρωνα? :mrgreen:

Το πιο παλιο εικονογραφημενο βιβλιο που εχουμε στην κατοχη μας ειναι ο νυχτερινος ουρανος...

E.W.Maunder

Δημοσιεύτηκε
αν ειμαι αθηνα θα ερθω και εγω!!!! τρ που πηρα φορα με τις αστροεξορμησεις...δν σταματαω με τπτ! :mrgreen: ευχαριστω!

Το πιο παλιο εικονογραφημενο βιβλιο που εχουμε στην κατοχη μας ειναι ο νυχτερινος ουρανος...

E.W.Maunder

Δημοσιεύτηκε
Μέσα κι εγώ για Παρασκευή η Σάββατο. (Ήδη απ' τον Πάρνωνα το κουβέντιαζα! χε..χε..χε!!)
...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν φίλε supernovus πάμε όπωσδήποτε Παρασκευή ή Σάββατο (αν εννοείς αυτό το ΣΚ!).Στείλε το τηλ σου με πμ ή θα στο στείλω εγώ να κανονίσουμε!Την τελευταία φορα Σούνιο ήταν πολύ καλα! Καλά μιλάμε απίστευτο: δημόσια δέσμευση kkokkolis για παρατήρηση Κιθαιρώνα! Όμως θα είμαι διακοπές 10 Αυγούστου! ΕΕΕ ziorange ακούς καλός κόσμος στο Κιθαιρώνα?!
Δημοσιεύτηκε
Λοιπόν φίλε supernovus πάμε όπωσδήποτε Παρασκευή ή Σάββατο (αν εννοείς αυτό το ΣΚ!).Στείλε το τηλ σου με πμ ή θα στο στείλω εγώ να κανονίσουμε!Την τελευταία φορα Σούνιο ήταν πολύ καλα! Καλά μιλάμε απίστευτο: δημόσια δέσμευση kkokkolis για παρατήρηση Κιθαιρώνα! Όμως θα είμαι διακοπές 10 Αυγούστου! ΕΕΕ ziorange ακούς καλός κόσμος στο Κιθαιρώνα?!

Κοίτα, 4-5 χιλιόμετρα πιο πέρα είναι το εξοχικό μου και θα έχω άδεια. Τι να σου πω: αν δεν ανέβω Κιθαιρώνα και τότε διαγράψτε με. Μην μου μιλήσετε ξανά. Αποβάλετέ με από το Astrovox.

Έχει πλάκα να πάω εγώ και όλοι να σκορπιστείτε σε νησάκια και να μην έρθει κανένας. Θα μου άξιζε, δεν λέω.

Οὖτιν με κικλήσκουσι

My Optics

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας

Μεσα και εγω την παρασκευη το βραδυ αν και θα εχει λιγο φεγγαρι δεν πειραζει μετα την φασαρια του παρνωνα αξιζει λιγο ηρεμια εμεις και εμεις με τα σουβλακια ( που εισαι Αργυρη) =D> [-X θα παμε ο Ελφεας τι θα κανει? :-({|= η ομαδα ΟΓΑ αντεχει η εμεινε απο δυναμο? #-o

supernovus + koukanto παρον επονται................ :-$

φιλικα

Αντωνης Κουκουλας

Μελος EAE

Δημοσιεύτηκε
εαν μου το επιτρεψει ο χρονος θα ελθω και εγω κιθαιρωνα για κανα διωρο την παρασκευη, χωρις εξοπλισμο, ετσι για την παρεα μιας και θα ειμαι αθηνα. τελικα ζιο πηρες την eq6;

Φιλικά Κώστας

http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Συνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...

Σημαντικές πληροφορίες

Όροι χρήσης