nickthegreek13_7 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Όχι πως θα το άφηνε και αυτό η Deagostini.....!
Μανούσος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Τελικά είναι δελεαστικό το να παίρνεις τόσο φτηνά πράγματα που κοστίζουν 10πλάσια ή και παραπάνω τιμή. Έστω κι αν είναι μούφα. Εγώ πάντως ένα φιλτράκι Σελήνης θα το πάρω σίγουρα και μπορεί να κανένα προσοφθάλμιο. Φιλικά -- Μανούσος ΔημήτρηςΟι κατασκευές μου:https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=22270https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=17643https://www.astrovox.gr/forum/viewtopic.php?t=19201
Pleiades Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δηλαδη ρε παιδια, απ'οτι εχει αναφερθει,πιο πολυ συμφερει οσους εχουν ηδη ενα καλο τηλεσκοπιο και θελουν καποια προσθετα εξαρτηματα? Αλλιως καλυτερα να επενδυσουμε το ποσο αυτο που θα διναμε για το περιοδικο, + κατι παραπανω για να παρουμε σιγουρα ενα καλο απο ενα μαγαζι με τηλεσκοπια... Καταλαβα σωστα? Σας ευχαριστω! Ένα αστέρι πέφτει...πέφτει, το κοιτώ στον ουρανό...
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 το πηρα το πρωτο εχει ερευνητη 6χ30(':(')καμια σχεση με του bresser αλλα κανει την δουλεια του!παντως το καλο ειναι οτι δινει ενθετα πχ εξερευνοντας τον κρονο.μαζι με το πρωτο δινει ακομα και ενα χαρτη του ουρανου(poster). Ο χαρτης του ουρανου ο οποιος ρε μαγκες βρωμαει απαισια. Δεν μπορω να καταλαβω σε τι χαρτι τον τυπωσαν. ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ........
THEO-007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Το σκοπευτρο το ειδα και ειναι καλο εχει και ρυθμιστη πισω για να καθαριζει την εικονα. Παντως οταν το στριβεις στριβουν και τα νηματοσταυρα.......χαχαχα.......
Draco Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 το πηρα το πρωτο εχει ερευνητη 6χ30(':(')καμια σχεση με του bresser αλλα κανει την δουλεια του!παντως το καλο ειναι οτι δινει ενθετα πχ εξερευνοντας τον κρονο.μαζι με το πρωτο δινει ακομα και ενα χαρτη του ουρανου(poster). Ο χαρτης του ουρανου ο οποιος ρε μαγκες βρωμαει απαισια. Δεν μπορω να καταλαβω σε τι χαρτι τον τυπωσαν. ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ ΜΑΛΛΟΝ........ Πραγματικά ρε φίλε τι βρώμα είναι αυτή που κάνει ο χάρτης του ουρανού..Απαίσιο ρε συ. Σιχάθηκα και που τον έπιανα..Shit EQ6 Sky Scan Pro, Skywatcher dob 8, Skywatcher 70/500, Canon 400D, Webcam PHILIPS - SPC900NC
androu Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Το 114/1000 της skywatcher κάνει πάντως 244 απο οτι ειδα.. αξίζει να περιμένεις 1 χρόνο για να το δείς συναρμολογημένο?
Στέφανος Σοφολόγης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Παιδιά, το τηλεσκόπιο αυτό απευθύνεται στο κοινό που δεν γνωρίζει ότι υπάρχει ερασιτεχνικός εξοπλισμός σε ειδικευμένα καταστήματα και δεν έχει ιδέα από τιμές και ποιότητες τηλεσκοπίων. Συνεπώς φαντάζεται ότι θα αποκτήσει κάτι ασυνήθιστο, σχεδόν «εξωτικό» με λίγα ευρώ κάθε τόσο. Μην ενθουσιάζεστε, η ποιότητα θα είναι η χαμηλότερη που υπάρχει. Ακριβοπληρωμένο παιχνίδι, όπου αγοράζεις τη χαρά της κατασκευής και της αναμονής, όχι το τηλεσκόπιο. "Πως να σωπάσω μέσα μου την ομορφιά του κόσμου; ..." Κώστας Κινδύνης "Με το λύχνο του άστρου στους ουρανούς εβγήκα, στο αγιάζι των λειμώνων, στη μόνη ακτή του κόσμου..." Οδυσσέας Ελύτης www.a-polaris.org
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δηλαδη ρε παιδια, απ'οτι εχει αναφερθει,πιο πολυ συμφερει οσους εχουν ηδη ενα καλο τηλεσκοπιο και θελουν καποια προσθετα εξαρτηματα?Για να κάνει κανείς μερικά μπαλώματα όπως εγώ στο μπρέσερ του λιντλ καλό είναι. Αλλιως καλυτερα να επενδυσουμε το ποσο αυτο που θα διναμε για το περιοδικο, + κατι παραπανω για να παρουμε σιγουρα ενα καλο απο ενα μαγαζι με τηλεσκοπια... Καταλαβα σωστα? Πολύ καλά κατάλαβες. Ο μόνος λόγος για να το πάρει κανείς είναι να καψουρέψει το παιδί του. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
nio22 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 οντως βρομαει ο χαρτης με λαδομπογια το βαψανε?ρε παιδες τα kellner το σοι ειναι? meade sn6 f/5_BRESSERmount:skywatcher eq6
taxiarchis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Τελικά,φαίνεται ότι είναι και αυτό μία εκδοτική 'αρπαχτή΄.Απλά, δεν περίμενα να συμετέχει ο Σιμόπουλος.
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30, 2007 Ρε παιδιά σκέφτομαι να φτιάξω μέσω της προσφοράς την EQ3.ξέρετε πόσο κοστίζει η βάση κ πόσο το μοτέρ?Μπορεί να αξίζει.Οπως έγραψα κ πριν θα δοθεί στα περίπτερα κανονικά σε ένα τεύχος.Την θέλω για πορτρέτα του ουρανού,οπότε μια μηχανή σίγουρα θα την σηκώνει άνετα. Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
KOSTAKIS Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Και εμενα με χαλασε ο ισχυρισμος "επαγελματικο τηλεσκοπιο" και η συμμετοχη του Σιμοπουλου.Ελπιζω τουλαχιστον να αξιζε η αρπαχτη.
Ηλίας Χασιώτης Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Εγώ είμαι πολύ επιφυλακτικός σε όλες τις εκδόσεις τέτοιου τύπου.Απ΄ότι μου έχουν πει φίλοι που έχουν αγοράσει ανάλογα έντυπα, μέχρι να συναρμολογήσει κανείς το προϊόν σπάνε τα νεύρα του και έχει δώσει ένα σωρό λεφτά! Επίσης η ποιότητα είναι συνήθως πολύ χαμηλή.
JIMKIBOU Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να περιμενεις εναν ολοκληρο χρονο να το ολοκληρωσεις και τοτε να ανακαλυψεις οτι θα μπορουσες να εχεις αγορασει ιδιο και καλυτερης ποιοτητας με τα μισα λεφτα ή οτι θα μπορουσες να παρεις καποιο με τα ιδια λεφτα αλλα με διπλασια διαμετρο! Επισης σε ολες τις προηγουμενες σειρες πχ τηλεκατευθυνομενα κλπ ειχε αναφορα και στην μαρκα! Αυτο αληθεια τι μαρκα ειναι; Σορυ παιδια αν μιλαω απαξιωτικα ή προκατειλημμενα αλλα την εχω πατησει παλι ετσι και μαλιστα δυο φορες χανοντας αρκετα χρηματα. Φιλικά Δημήτρης Κ. Σ.Ε.Α.Α (Συλλογος Eρασιτεχνικής Aστρονομίας Αργολίδας)
Planetary Assault Systems Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Με το θάρρος (ή το θράσος αν θέλετε) του αρχάριου, δεν πιστεύω ότι τέτοιου είδους προσφορές στοχεύουν σε κοινό που έχει ήδη επαφή με το αντικείμενο και που γνωρίζει πράγματα και λεπτομέρειες.Πιστεύω πως περισσότερο αφορούν αφενός τους χομπίστες που τους αρέσει να συναρμολογούν κάθε φύσης αντικείμενα, όπως και τους γονείς που θέλουν να πάρουν κάτι φτηνό(?) για τα πιτσιρίκια τους, χωρίς τον εφιάλτη του να διαλύσουν έναν ακριβό, επαγγελματικό εξοπλισμό. (my honest opinion) plz keep the sky clear!!
CarlSagan Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Ρε παιδιά σκέφτομαι να φτιάξω μέσω της προσφοράς την EQ3.ξέρετε πόσο κοστίζει η βάση κ πόσο το μοτέρ?Μπορεί να αξίζει.Οπως έγραψα κ πριν θα δοθεί στα περίπτερα κανονικά σε ένα τεύχος.Την θέλω για πορτρέτα του ουρανού,οπότε μια μηχανή σίγουρα θα την σηκώνει άνετα. Παναγιώτη,και εγώ το σκέφτομαι αυτό Όλη της τη ζωή μελετούσε το σύμπαν, αλλά είχε παραβλέψει το πιο ξεκάθαρο μήνυμά του. Για τα μικρά πλάσματα σαν εμάς η απεραντοσύνη του γίνεται υποφερτή μονάχα μέσω της αγάπης.C. Sagan. Επαφή.
koyote Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Παντως ειλικρινα σας λεω αν εβλεπα αυτην την προσφορα οταν ημουν πιο ασχετος και δν ειχα τηλεσκοπιο θα το επαιρνα.Εξαλλου και οταν πηρα το μπρεσσερ απο τα λιντλ δεν το εψαξα καθολου....Ευτυχως που ειχαμε καλη εξελιξη Aσε την ψυχη σου να σταθει νηφαλια και αταραχη μπροστα σε ενα εκατομμυριο συμπαντα!!! Φιλικα, Βαλογιαννης Γιωργος
dimpap Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Εγώ θα πω κάτι που μου έλεγε ο παππούς μου <...είσαι πολύ φτωχός για να αγοράζεις φτηνά πράγματα...> γιαυτό λοιπόν ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑΑ ...η φτήνια τρώει τον παρά.... ΥΣ1 δεν ξέρω γιατί αλλά με το συγκεκριμένο μου έρχεται να απαντήσω μόνο με λεκές ρήσης....όπου ακούς πολλά κεράσια.......καλάθι κτλ. ΥΣ2 και αν κάποιος τσιμπήσει και ξεκινήσει και η εταιρεία διακόψει στη μέση την παροχή εξαρτημάτων, τι θα γίνει, θα μείνει με τον ερευνητή στο χέρι? ΥΣ3 τα κομμάτια που θα τους περισσέψουν τι θα τα κάνουν? θα τα ανακυκλώσουν? Ένα παιδί μετράει τ΄ άστρα. Μ. Λ ΣΕΑΑ (Σύλλογος Ερασιτεχνικής Αστρονομίας Αργολίδας)
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 λενε οτι θα δωσουν προερετικα ενα Ψηφιακό προσοφθάλμιο για αστροφωτογραφίσεις. Τι εννουν σαν το παρακατω που εχει το Πλανηταριο Θεσ. ; http://www.astronomy.gr/main.cfm?module=eshop&action=detail&id=1037 Η EQ3 βαση στηριξης θα την εχουν να την φτιαξεις κομματι - κομματι (θα ειναι πληρης ή καποια κομματια πρεπει να τα παραγγειλουμε ξεχωριστα); γιατι ψιλοψηνωμαι και εγω για μια δευτερη βαση στηριξης Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
milia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 λες να αξιζει?http://www.deagostini.gr/index.php Σε 50 τεύχη... Θα αντέξεις να πληρώνεις βίδα βίδα, για να πάρεις ένα τηλεσκόπιοαμφιβόλου ποιότητας ; Μόνο αν μου το χάριζαν (εννιαίο) θα το έπαιρνα. Αν είναι να σκάσω λεφτά σιγά μην τα δώσω στην kleftagostiniπου έχει βγάλει από πετρώματα, σουγιάδες, αεροπλάνα, στυλό, κτλ κτλ κτλ... δS>=0 (c.s.)
filiatra Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 kleftagostini Καλό Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
milia Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31, 2007 kleftagostini Καλό δS>=0 (c.s.)
filiatra Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Ρε παιδιά σκέφτομαι να φτιάξω μέσω της προσφοράς την EQ3.ξέρετε πόσο κοστίζει η βάση κ πόσο το μοτέρ?Μπορεί να αξίζει.Οπως έγραψα κ πριν θα δοθεί στα περίπτερα κανονικά σε ένα τεύχος.Την θέλω για πορτρέτα του ουρανού,οπότε μια μηχανή σίγουρα θα την σηκώνει άνετα. Κανείς δεν ξέρει πόσο κοστίζει? Με εκτίμηση Παναγιώτης Φωτεινέας
eliasg2004 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1, 2007 Για κάποια παρόμοια με την EQ3-2 (Sky view ή Astro 4), υπολόγιζε γύρω στα 200 ευρώ παρά κάτι στην telescope service. Φαντάζομαι ότι εδώ θα είναι ελαφρώς ακριβότερη. Ρίξε και μια ματιά στο: http://www.telescope-service.com/mounts/start/mountsstart.htmlΦιλικά,Ηλίας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα