ΓΚΕΝΤΙ ΚΟΥΛΕ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18, 2009 ειμαι και εγω κατοχος παραλαβει 17/1/09 απο πλανηταριο ΘΕΣ και ανυπομονο να το τσεκαρω στον ουρανο
sw1jgw Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Kai εγω αλλα ειμαι παντελως ασχετος!!! http://sw1jgw.50webs.net/
Σιδηρόπουλος Κώστας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20, 2009 Και γω είμαι από τους τυχερούς που έχουν αυτό το υπέροχο "εισαγωγικό" εργαλείο στο χώρο της αστροπαρατήρησης. Το θέμα είναι ότι μετά σου ανοίγει την όρεξη και θέλεις να πας για μεγαλύτερο.
tatsionas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 41 ατομα ειμαστε εως τωρα.Φανταστητε εως το 2010:!::!:!!!!!!!!! παρης Οτι σκεφτεστε και αισθανεστε σημερα διμιουργει το μελλον...
pascal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 ειμαι κι εγω εδω. .. dob 8 . I LOVE MUSIC -SPACE- XTREME LIFE.
tatsionas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2009 42 ειμαστε και σε λιγο θα παμε πολυ περισσοτερο!!!!! παρης!!! Οτι σκεφτεστε και αισθανεστε σημερα διμιουργει το μελλον...
ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 12, 2009 ΚΙΕΓΩ DOB8 SKY,ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΣΕ ΡΥΖΙ
tatsionas Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 παιδια επειδη εχω κανει ενα λαθος με τη μετρηση τελικα ειμαστε 47 ατομα παρης!!!!!!!!!!!!!!! Οτι σκεφτεστε και αισθανεστε σημερα διμιουργει το μελλον...
tomeye Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 14, 2009 Άλλος ένας! skywatcher dob 8''
Pitouros Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 15, 2009 Κι εγώ κι εγώ Μου είχε φανεί πολύ καλή τιμή για ένα τηλεσκόπιο με τέτοια διάμετρο, κι ας χρειάζεται καμιά σφαλιάρα για να μένει το αντικείμενο στο οπτικό πεδίο Βέβαια έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με την παρατηρησιακή αστρονομία, με έχει συνεπάρει η κοσμολογία της νόησης The earth is a very small stage in a vast cosmic arena
hammer Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20, 2009 βαλε και εμενα στην λιστα το αγορασα το καλοκαιρι που μας περασε σε προσφορα και ολο το καλοκαιρι δεν ξεκολησε τι ματι μου.πολυ καλο παρατηρουσα μαζι με εναν φιλο που εχει gso 8ιντσο αλλα στο δικο μου ολα φαινονταν καθαροτερα με το ιδιο προσοφθαλμιο. BLOODY SHADOWS
aristotelis Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4, 2009 Ηρθα και γω... Το αγορασα απο τον φιλο seti. πραγματικα σε αριστη κατασταση!!!! Μια φορα το χρησιμοποιησα και εμεινα αφωνος!!! Απιστευτα λειτουργικο για παρατηρηση και με μεγαλη φωτοσυλλεκτικη ικανοτητα. Οτι καλυτερο για καποιον που αρχιζει τωρα την ενασχοληση με το αθλημα και οχι μονο θα τολμουσα να πω....!!
NikolasVarveris Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 10, 2009 και εγω εχω Dob 8'' και θελω ακομα ενα!!! Αν καποιος πουλαει Dobsonian ασ μου στειλει πμ!!! Η Γνώση δημιουργήθηκε για να μας ενώνειOχι για να μας απομακρύνει.....
Fxristost Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Εγω που είμαι Dob 10" χωράω εδω μέσα;; Το έχω μια βδομάδα και δεν έχω προλάβει να το χαρώ λόγο εξεταστικής αλλά που θα μου παει, το καλοκαίρι θα αναστενάξει η Πεντέλη...
ianosjoker Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 ειναι παιδια ενα φτηνο ανελπιστα καλο ντομπρο τηλεσκοπιο που θα μθισει πολλους στην αστρονομια και ιδιετερα στον βαθυ ουρανο εχω και εγω ενα Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗΗ ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΕΙ
kambou Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24, 2009 κι εγω!!!!! Dob 8 Αν εισαι στη θεσσαλονικη σε εδιαφερει αυτο --------->>>http://alldayselfvideo.blogspot.com/ Τωρα αν εισαι και φοιτητης , σου ειναι απαραιτητο. --------->>>http://alldayselfvideo.blogspot.com/
kagianas Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 25, 2009 κι εγω Dob 8 και δεν έχω προλάβει να το χαρώ λόγο εξεταστικής...αντε να παμε καμια παρατηρηση με τον ωριωνα μετα.... αστερακι μου λαμπρο ..
spaceship Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 Επιτέλους είμαι και εγώ ένας περήφανος κάτοχος dob 8 sw. Στο ρεπό μου θα το συναρμολογήσω και ας ελπίσουμε ότι δεν θα κατακλυστεί το forum από τις ερωτήσεις μου
kookoo_gr Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6, 2009 ρε παιδια δεν κανουμε το συγκεκριμενο topic με ψηφοφορια ωστε να ξερουμε ποσοι ειμαστε; με εμενα ποσοι ειμαστε; Φιλικά Κώστας http://www.astrobin.com/users/kookoo_gr/
supernovus Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Ένας ακόμη στον λογαριασμό. Το πήρα πριν μια εβδομάδα. Sorry που δεν το δήλωσα νωρίτερα, αλλά νόμιζα ότι είχε χαθεί πια το μέτρημα. ...,εάν αποτύχει, τουλάχιστον θα αποτύχει έχοντας τολμήσει να μεγαλουργήσει. Οπότε η θέση του ποτέ δεν θα είναι ανάμεσα στις κρύες και δειλές ψυχές, που δεν γνώρισαν ποτέ, ούτε τις νίκες ούτε τις ήττες. (Theodore Roosevelt)
titi Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8, 2009 επιτελους και εγω στη λιστα.... " αν θελεις να γινεις πραγματικος επιστημονας πρεπει να σκεφτεσαι τουλαχιστον μιση ωρα την ημερα με τροπο αντιθετο απο τους συναδελφους σου "Albert Einstein
xaris_sm Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13, 2009 βαλτε και μενα παιδια το πρωτο μου τηλεσκοπιο,εχω πολλα να μαθω ακομα
papg Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2009 Kαι εγώ παιδιά νέος και μη ψαγμένος skywatcher dob 8''
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είσαι μέλος για να αφήσεις ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!.
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα